Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę i proszę o wsparcie w każdej formie: 1% podatku, fanty, bazarki, bezpośrednio przelewem choćby kilka złotych

Każda złotówka to OGROMNA pomoc:loveu::loveu::loveu:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
Przytpominam o jutrzejszej zbiórce dla przystani Tyskie Hale Targowe od 9:30 :) Zapraszam i czekam na was :)

Ja niestety nie miałam z czym przyjść :oops:
Ale za to dziś jak byłam lecznicy ( jestem tam prawie co dziennie ) namówiłam pewną panią na wpłacenie 1% :lol: a inni sie przysłuchiwali naszej rozmowie i może oni tez ....

Posted

Wielkie dzięki za te zdjęcia są cudowne, fantastyczne. A to przecież tylko niewielka część zwierzaków którymi się zajmują. To dzięki internetowi mogę zobaczyć miejsca w których nie mogę aktualnie być. Chociaż mam nadzieję że kiedyś uda mi się odwiedzić Przystań Ocalenie. :-)

Posted

Kliknęłam na banerek, bo zobaczyłam na nim znajomą nazwę Przystani Ocalenie ! Swego czasu wspierałam Przystań fantami na allegro, miałam też swój udział w ratowaniu Frania. Kiedyś odwiedzę to zaczarowane miejsce. Trochę sie spóźniłam, bo widzę, że bazarek kończy sie 13 03 Może ktoś znowu będzie robił, to dorzucę coś.

Posted

[quote name='ksenka1']Po prostu podświetl sobie banerek (na niebiesko), kopiuj i wklej w profilu w sygnaturę i zatwierdź :) Powinnaś zmieścić średni[/QUOTE]

nie da sie
tzn da ale mimo przerwy miedzy banerkami linkuje mi obydwa na jedna strone dlatego prosilabym o kod jesli gdzies masz

a mi wszystkie zdjecia z przystani poszly sie kochac wraz z padnietym dyskiem :(