Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do sąsiadów przyprowadziły go dzieci.

Jest staruszkiem, ma problemy z chodzeniem i nie widzi.

Piesek może mieć swojego właściciela, któremu się zgubił.

Sąsiedzi zamierzają porozwieszać ogłoszenia na terenie miasta, a nas poprosili o pomoc w zamieszczeniu ogłoszenia internetowego.
Może jest na forum ktoś z naszych najbliższych okolic, komu piesek wydaje się znajomy, bo szkoda staruszka na prawdę?

Posted

Witaj, z tego co się orientuje to na forum nie ma osób z Sanoka, przynajmniej do tej pory nie udało mi sie takich poznać a szkoda! O psiaku słyszałam, podobno znaleziono go w okolicach Autosanu czy tak? mysle ze porobienie ogłoszeń i rozwieszenie w miescie to swietny pomysł, mozna zamiescic tez w lecznicach! Jeśli bede mogła jakos pomóc to daj znać!

Posted

ja jestem z Sanoka, ale mieszkam pod Wieliczka i pracuję w Krakowie, jednak ciągle mam rodzinę i znajomych których można zaktywizować jakby co, ale piesków na DS nie biorą a i DT nie bardzo bo sami mają psy. Ale pomóc zawsze mogę się postarać jakoś

• 3 weeks later...
Posted

Miło nam poinformować, że znalazł się starszy pan - właściciel pieska :) :) :)
Odpowiedział na któreś z ogłoszeń :)

Okazało się, że starszy pan miał wylew, a potem nie wiedział jak pieska aktywnie szukać, jak również sił mu brakło. Na szczęście ogłoszenia pomogł
y
:)

Posted

[quote name='Selfka']Miło nam poinformować, że znalazł się starszy pan - właściciel pieska :) :) :)
Odpowiedział na któreś z ogłoszeń :)

Okazało się, że starszy pan miał wylew, a potem nie wiedział jak pieska aktywnie szukać, jak również sił mu brakło. Na szczęście ogłoszenia pomogły :)

bardzo ciesza takie wiadomoćsi!!!!! :multi:

zapraszam do Nero, pozostało nam niewiele czasu.....:-(

http://www.dogomania.pl/threads/205459-Kaukaz-Nero-łańcuch-głód-brak-budy-odebrany-właścicielom-teraz-czeka-go-igła?p=16638673#post16638673