Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Awit napisał(a):
Niesamowite....
Mam nadzieję, że psinki ze schronu się dogadają ze sobą i z rezydentem.....

podobno Priam i Fiszka mieszkają w schronie razem i to w ... kociarni ;)
więc chyba kotkę u mnie też polubią :)

Posted

primaverca napisał(a):
podobno Priam i Fiszka mieszkają w schronie razem i to w ... kociarni ;)
więc chyba kotkę u mnie też polubią :)

O,no proszę!Aż trudno uwierzyc,że wszystko tak się układa fajnie!Ale widzę,ze primaverka spać nie może rzeczywiście;)

Posted

A ja tak może trochę off topic... Primaverca - gdzieś Ty takiego faceta znalazła :crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::crazyeye::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...ahhhhhhhhhh, a może ma podobnego brata, co? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

delfy2000 napisał(a):
A ja tak może trochę off topic... Primaverca - gdzieś Ty takiego faceta znalazła :crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::crazyeye::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...ahhhhhhhhhh, a może ma podobnego brata, co? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

poznaliśmy się na studiach na Politechnice Łódzkiej to była miłość od pierwszego wejrzenia i tak już razem 10 lat :)
i niestety nie ma brata - tylko siostrę

Posted

paulinken napisał(a):
No chyba Was ozłocę, kochani! :D

nie ma takiej potrzeby - mamy dobre serduszka i chcielibyśmy żeby więcej takich osób się znalazło
takich, który los zwierzaczków nie jest obojętny
żeby więcej psiaków znalazło swój kochający domek na zawsze :)

Posted

primaverca napisał(a):
nie ma takiej potrzeby - mamy dobre serduszka i chcielibyśmy żeby więcej takich osób się znalazło
takich, który los zwierzaczków nie jest obojętny
żeby więcej psiaków znalazło swój kochający domek na zawsze :)

No to dobrze trafiliście, bo tu sami (albo większość) takich ludzi ;)

edit:
primaverca, a gdzie mieszkacie? Bo teraz już będziecie mieli 3 psiaki, prawda? Ja sama mam 3 w mieszkaniu i wiem, że lekko nie jest ;)

Posted

Podczas odliczania dni i zagryzania paznokci, w oczekiwaniu na wyjazd po nowe życie, pozdrawiamy męża Primaverki!I niech się cieszy dziewczyna,że z psem pojedzie kierowca,facet, nie jakaś dogomanka, bo obawiam się,że mogłoby być różnie;)Facerów na forum jak na lekarstwo,ale Ci,co tu są są supermanami,jak dla mnie:)
A!Chciałam się pochwalić,że mój Kazio ma dziś imieniny, więc ja dziś świętuję;)

Posted

kazik132 napisał(a):
Podczas odliczania dni i zagryzania paznokci, w oczekiwaniu na wyjazd po nowe życie, pozdrawiamy męża Primaverki!I niech się cieszy dziewczyna,że z psem pojedzie kierowca,facet, nie jakaś dogomanka, bo obawiam się,że mogłoby być różnie;)Facerów na forum jak na lekarstwo,ale Ci,co tu są są supermanami,jak dla mnie:)
A!Chciałam się pochwalić,że mój Kazio ma dziś imieniny, więc ja dziś świętuję;)

Najlepszego, Kaziu :)

Posted

paulinken napisał(a):
primaverca, a gdzie mieszkacie? Bo teraz już będziecie mieli 3 psiaki, prawda? Ja sama mam 3 w mieszkaniu i wiem, że lekko nie jest ;)

nie nie - będą tylko 2 psiaki i kotka
mieszkamy w bloku 3 pok. ale obok jest pole i las więc jest gdzie hasać :)
mieliśmy już 2 psiaki i to duże (takie jak w moim avatarze lub fotki w albumie) a teraz też będą 2 ale maluszki :)

Posted

primaverca napisał(a):
nie nie - będą tylko 2 psiaki i kotka
mieszkamy w bloku 3 pok. ale obok jest pole i las więc jest gdzie hasać :)
mieliśmy już 2 psiaki i to duże (takie jak w moim avatarze lub fotki w albumie) a teraz też będą 2 ale maluszki :)

Masz rację primaverka!Wiem to na pewno,że dwa psiaki mają lepiej niż jeden.Dla mnie to oczywiste i odkąd pamiętam mam dwa!:)
Chociaż trzem też by wcale źle nie było z Wami;)

Posted

kazik132 napisał(a):
Masz rację primaverka!Wiem to na pewno,że dwa psiaki mają lepiej niż jeden.Dla mnie to oczywiste i odkąd pamiętam mam dwa!:)
Chociaż trzem też by wcale źle nie było z Wami;)

pewnie że by nie było źle 3 psiakom - ale znamy swoje kwestie finansowe i podchodzimy do tego oprócz serduszkiem to tez rozumem
jakbyśmy mogli byśmy wszystkie wzięli ale psiakom oprócz miłości trzeba zapewnić również pożywienie i opiekę weterynaryjną

narazie tylko mąż pracuje :( więc nam się nie przelewa
no chyba że jakaś osoba z Pabianic lub Łodzi wie o jakiejś fajnej pracy, w której znalazłabym zatrudnienie
wtedy jeśli nawet byśmy nie wzięli żadnego psiaka to na pewno z chęcią byśmy pomogli choć trochę finansowo

kiedyś kupowaliśmy cegiełki na allegro dla zwierzaczków i paroma groszami wspieraliśmy organizację viva
na chwilę obecną nie możemy za bardzo sobie na to pozwolić - co bardzo nam to ubolewa :( ;(

tak więc jeśli ktoś wie o jakieś pracy lub może prowadzi jakąś firmę i chciałby dać szansę na pracę mojej osobie to również będę baardzo wdzięczna :)

Posted

primaverca napisał(a):
czekam z niecierpliwością jeszcze 5 dłuuuugich dni ;)
Tylko 5 dni:)Mam nadzieję,że ktoś już dziś Praimowi powie,że lada moment jedzie po now życie do swojego własnego domu i do swoich własnych na zawsze już ludzi!To będzie świeto!:)

Posted

martka1982 napisał(a):
byłam dziś u Priama, siedział taki przygaszony w kąciku...jeszcze nie wie jakie cudowne zmiany przed nim
NAwet nie pisz, bo już sobie wyobraziłam tą psinkę:( Jejku!Jak pomyślę,że za kilka dni będzie miał swoje gniazdko własne,to łzy się do oczu cisną!

Posted

feliksik napisał(a):
no a kiedy go wyciągniecie? schronisko wie o tym? lepiej powiedzieć, bo ja już różne rzeczy słyszałam, lepiej dmuchać na zimne

No pewnie,że wie!Sama pani prezes schroniska dzwoniła do primaverki i z Nią ustalała wszystko!Już nawet transport jest uzgodniony, z tego, co pamiętam, na 10marca:)