Awit Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Niesamowite.... Mam nadzieję, że psinki ze schronu się dogadają ze sobą i z rezydentem..... Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Awit napisał(a):Niesamowite.... Mam nadzieję, że psinki ze schronu się dogadają ze sobą i z rezydentem..... Nie maja wyjścia;) Quote
primaverca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Awit napisał(a):Niesamowite.... Mam nadzieję, że psinki ze schronu się dogadają ze sobą i z rezydentem..... podobno Priam i Fiszka mieszkają w schronie razem i to w ... kociarni ;) więc chyba kotkę u mnie też polubią :) Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 primaverca napisał(a):podobno Priam i Fiszka mieszkają w schronie razem i to w ... kociarni ;) więc chyba kotkę u mnie też polubią :) O,no proszę!Aż trudno uwierzyc,że wszystko tak się układa fajnie!Ale widzę,ze primaverka spać nie może rzeczywiście;) Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A ja tak może trochę off topic... Primaverca - gdzieś Ty takiego faceta znalazła :crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::crazyeye::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...ahhhhhhhhhh, a może ma podobnego brata, co? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
mania1979 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 mój mąż taki sam,ale rzecz jasna ,że zajęty:diabloti: są faceci co kochają zwierzęta ale udają twardzieli:diabloti: ale cudowne wieści na tym wątku:multi: Quote
primaverca Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 delfy2000 napisał(a):A ja tak może trochę off topic... Primaverca - gdzieś Ty takiego faceta znalazła :crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::crazyeye::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...ahhhhhhhhhh, a może ma podobnego brata, co? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: poznaliśmy się na studiach na Politechnice Łódzkiej to była miłość od pierwszego wejrzenia i tak już razem 10 lat :) i niestety nie ma brata - tylko siostrę Quote
primaverca Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 paulinken napisał(a):No chyba Was ozłocę, kochani! :D nie ma takiej potrzeby - mamy dobre serduszka i chcielibyśmy żeby więcej takich osób się znalazło takich, który los zwierzaczków nie jest obojętny żeby więcej psiaków znalazło swój kochający domek na zawsze :) Quote
paulinken Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 primaverca napisał(a):nie ma takiej potrzeby - mamy dobre serduszka i chcielibyśmy żeby więcej takich osób się znalazło takich, który los zwierzaczków nie jest obojętny żeby więcej psiaków znalazło swój kochający domek na zawsze :) No to dobrze trafiliście, bo tu sami (albo większość) takich ludzi ;) edit: primaverca, a gdzie mieszkacie? Bo teraz już będziecie mieli 3 psiaki, prawda? Ja sama mam 3 w mieszkaniu i wiem, że lekko nie jest ;) Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Podczas odliczania dni i zagryzania paznokci, w oczekiwaniu na wyjazd po nowe życie, pozdrawiamy męża Primaverki!I niech się cieszy dziewczyna,że z psem pojedzie kierowca,facet, nie jakaś dogomanka, bo obawiam się,że mogłoby być różnie;)Facerów na forum jak na lekarstwo,ale Ci,co tu są są supermanami,jak dla mnie:) A!Chciałam się pochwalić,że mój Kazio ma dziś imieniny, więc ja dziś świętuję;) Quote
paulinken Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 kazik132 napisał(a):Podczas odliczania dni i zagryzania paznokci, w oczekiwaniu na wyjazd po nowe życie, pozdrawiamy męża Primaverki!I niech się cieszy dziewczyna,że z psem pojedzie kierowca,facet, nie jakaś dogomanka, bo obawiam się,że mogłoby być różnie;)Facerów na forum jak na lekarstwo,ale Ci,co tu są są supermanami,jak dla mnie:) A!Chciałam się pochwalić,że mój Kazio ma dziś imieniny, więc ja dziś świętuję;) Najlepszego, Kaziu :) Quote
primaverca Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 paulinken napisał(a):primaverca, a gdzie mieszkacie? Bo teraz już będziecie mieli 3 psiaki, prawda? Ja sama mam 3 w mieszkaniu i wiem, że lekko nie jest ;) nie nie - będą tylko 2 psiaki i kotka mieszkamy w bloku 3 pok. ale obok jest pole i las więc jest gdzie hasać :) mieliśmy już 2 psiaki i to duże (takie jak w moim avatarze lub fotki w albumie) a teraz też będą 2 ale maluszki :) Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 primaverca napisał(a):nie nie - będą tylko 2 psiaki i kotka mieszkamy w bloku 3 pok. ale obok jest pole i las więc jest gdzie hasać :) mieliśmy już 2 psiaki i to duże (takie jak w moim avatarze lub fotki w albumie) a teraz też będą 2 ale maluszki :) Masz rację primaverka!Wiem to na pewno,że dwa psiaki mają lepiej niż jeden.Dla mnie to oczywiste i odkąd pamiętam mam dwa!:) Chociaż trzem też by wcale źle nie było z Wami;) Quote
primaverca Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 no tak dziś Kazimierza :) więc również składamy życzenia - dużo zdrowia, szczęśliwych chwil, zawsze pełnej miski, dużo miłości i powodów do radości :loveu: Quote
primaverca Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 kazik132 napisał(a):Masz rację primaverka!Wiem to na pewno,że dwa psiaki mają lepiej niż jeden.Dla mnie to oczywiste i odkąd pamiętam mam dwa!:) Chociaż trzem też by wcale źle nie było z Wami;) pewnie że by nie było źle 3 psiakom - ale znamy swoje kwestie finansowe i podchodzimy do tego oprócz serduszkiem to tez rozumem jakbyśmy mogli byśmy wszystkie wzięli ale psiakom oprócz miłości trzeba zapewnić również pożywienie i opiekę weterynaryjną narazie tylko mąż pracuje :( więc nam się nie przelewa no chyba że jakaś osoba z Pabianic lub Łodzi wie o jakiejś fajnej pracy, w której znalazłabym zatrudnienie wtedy jeśli nawet byśmy nie wzięli żadnego psiaka to na pewno z chęcią byśmy pomogli choć trochę finansowo kiedyś kupowaliśmy cegiełki na allegro dla zwierzaczków i paroma groszami wspieraliśmy organizację viva na chwilę obecną nie możemy za bardzo sobie na to pozwolić - co bardzo nam to ubolewa :( ;( tak więc jeśli ktoś wie o jakieś pracy lub może prowadzi jakąś firmę i chciałby dać szansę na pracę mojej osobie to również będę baardzo wdzięczna :) Quote
feliksik Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 no to ja jeszcze raz spróbuję, bo w tym wypadku mamy pieniążki, ale nie mamy DT, a Misio stracił swoją towarzyszkę życia ze schronu - czy uda nam się znaleźć DT dla niego zanim będzie za późno? ale gdzie będzie jedynym pieskiem, bo nie toleruje innych: http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zostało-już-dużo-czasu-DT-pilnie-potrzebne Quote
primaverca Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 czekam z niecierpliwością jeszcze 5 dłuuuugich dni ;) Quote
kazik132 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 primaverca napisał(a):czekam z niecierpliwością jeszcze 5 dłuuuugich dni ;)Tylko 5 dni:)Mam nadzieję,że ktoś już dziś Praimowi powie,że lada moment jedzie po now życie do swojego własnego domu i do swoich własnych na zawsze już ludzi!To będzie świeto!:) Quote
martka1982 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 byłam dziś u Priama, siedział taki przygaszony w kąciku...jeszcze nie wie jakie cudowne zmiany przed nim Quote
kazik132 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 martka1982 napisał(a):byłam dziś u Priama, siedział taki przygaszony w kąciku...jeszcze nie wie jakie cudowne zmiany przed nimNAwet nie pisz, bo już sobie wyobraziłam tą psinkę:( Jejku!Jak pomyślę,że za kilka dni będzie miał swoje gniazdko własne,to łzy się do oczu cisną! Quote
feliksik Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 no a kiedy go wyciągniecie? schronisko wie o tym? lepiej powiedzieć, bo ja już różne rzeczy słyszałam, lepiej dmuchać na zimne Quote
kazik132 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 feliksik napisał(a):no a kiedy go wyciągniecie? schronisko wie o tym? lepiej powiedzieć, bo ja już różne rzeczy słyszałam, lepiej dmuchać na zimne No pewnie,że wie!Sama pani prezes schroniska dzwoniła do primaverki i z Nią ustalała wszystko!Już nawet transport jest uzgodniony, z tego, co pamiętam, na 10marca:) Quote
feliksik Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 no to super - wszystko dograne, tylko czekać aż pojadą Quote
Recommended Posts