kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Awit napisał(a):A ile waży, jak nie ma więcej niż 5kg to może na mikropsiaki? Nie wiem ile wazy, ale cos mi sie widzi,ze więcej niz 5 kg, ale zdjęcia moga zmylać:) Jutro pewnie sie dowiemy. Na razie dalam go na kudłacze i koszyczek staruszków. Quote
zuzka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Śliczny śierściszek wstawiłam go na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=198032543557896 Quote
paulinken Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja będę robić ogłoszenia, pamiętam, ale mam jeszcze kilka innych piesków do poogłaszania... Quote
paulinken Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='feliksik']paulinken - super by było z ogłoszeniami feliksik, ale u mnie to potrwa, może byś też dała radę? Quote
feliksik Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ja umiem tylko cafe robić i już zrobiłam: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Priam,34341 Quote
martka1982 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 super! dziękujemy:) mam nowe fotki priama ale pewnie wstawię je dopiero w wekend Quote
primaverca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 martka1982 napisał(a):super! dziękujemy:) mam nowe fotki priama ale pewnie wstawię je dopiero w wekend no to czekamy :) a tak poza tym jak się miewa i możesz udzielić odp na pytania, które wcześniej były zadane? z góry dziękuję Quote
mania1979 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 taki śliczny dziadunio,dlaczego nikt go nie chce..:-( Ludzie boją sie adoptować takie psiaczki,bo myślą ze one sobie nie radzą..nasz filipek też nie widzi do tego nie słyszy i daje radę..ślepaczki są takie kochane:-( Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Oj!Coraz nas więcej tutaj!Jak ja bardzo się cieszę! Dziekuję,że jesteście z Priamem:) Quote
martka1982 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Priam ma 30cm wysokości, chyba nie przyjmuje żadnych leków ale zapytam. koty sprawdzę,nie mamy w schronie wagi ale sądzimy,że waży trochę więcej jak 6 kg Quote
primaverca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 UWAGA!! BARDZO WAŻNA INFORMACJA !!! Kochani ... dzisiaj mój mąż dołączył do dogomanii - zarejestrował się bo wciągnęły go historie psiaków o których mu opowiadałam :loveu: sam wszedł na wątki psiaków do których dodawałam posty no i mojemu mężowi przypadł do gustu Pluszaczek - (woli to imię niż Priam) :eviltong: no i słuchajcie dalej ... powiedział, że jeśli Pluszak nie bierze żadnych leków, dogada się z kotami i ... Fiszką to ... ON CHCE PLUSZACZKA !!! :multi: wizyta przed adopcyjna wyszła - cytuję: - "zajeb***" więc jeśli powyższe (czyli dogadanie się z kotami itp.) wyjdzie na + i nie będzie przeciwwskazań od martka1982 co do adopcji jeszcze jednego psiaka przez nas to może Pluszaczek z Fiszką mogliby razem przyjechać?? :) Quote
LESTAT Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='primaverca']UWAGA!! BARDZO WAŻNA INFORMACJA !!! Kochani ... dzisiaj mój mąż dołączył do dogomanii - zarejestrował się bo wciągnęły go historie psiaków o których mu opowiadałam :loveu: sam wszedł na wątki psiaków do których dodawałam posty no i mojemu mężowi przypadł do gustu Pluszaczek - (woli to imię niż Priam) :eviltong: no i słuchajcie dalej ... powiedział, że jeśli Pluszak nie bierze żadnych leków, dogada się z kotami i ... Fiszką to ... ON CHCE PLUSZACZKA !!! :multi: wizyta przed adopcyjna wyszła - cytuję: - "zajeb***" więc jeśli powyższe (czyli dogadanie się z kotami itp.) wyjdzie na + i nie będzie przeciwwskazań od martka1982 co do adopcji jeszcze jednego psiaka przez nas to może Pluszaczek z Fiszką mogliby razem przyjechać?? :) Potwierdzam wypowiedź mojej cudownej żony :multi: :loveu: Quote
martka1982 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 primaverca, nasza prezeska zadzwoni dzis do Ciebie w sprawie adopcji Priama Quote
primaverca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 martka1982 napisał(a):primaverca, nasza prezeska zadzwoni dzis do Ciebie w sprawie adopcji Priama dziękuję za informację tel. przed chwilą był i odbyłyśmy baaardzo miłą i przyjemną rozmowę :) Quote
martka1982 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 uwaga uwaga!!!! Priam jedzie za tydzień do domu:))) będzie mieszkał z Fiszką u primaverca oraz LESTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto się cieszy oprócz mnie???? Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 martka1982 napisał(a):uwaga uwaga!!!! Priam jedzie za tydzień do domu:))) będzie mieszkał z Fiszką u primaverca oraz LESTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto się cieszy oprócz mnie???? O Jezu!O Jezu!Umarłam? Quote
LESTAT Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 martka1982 napisał(a):uwaga uwaga!!!! Priam jedzie za tydzień do domu:))) będzie mieszkał z Fiszką u primaverca oraz LESTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto się cieszy oprócz mnie???? Ja z żoną się cieszymy:multi::multi: i to baaaaaardzo :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A ja to nie wiem co napisać nawet!Odebrało mi mowę,serce mi wali jak oszalałe,skronie pulsują i siedze jak wryta! Czy ja się cieszę?Ja jestem bliska euforii! Quote
LESTAT Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 To dobrze że serce bije gorzej jakby przestało ;) Quote
primaverca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 w takim wypadku jeśli Priam ma gdzieś ogłoszenia albo czekają w kolejce to może warto przeznaczyć je na inne psiaki :) nie wiem czy my z mężem dziś zaśniemy ;) tyle emocji naraz :) niech inni to czytają i biorą z nas przykład ;) wyobrażacie sobie ... za tydzień 3 pieski w podróży? czy one zmieszczą się w jednym autku? jedna podróż a tyle radości :multi::multi: Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 primaverca napisał(a):w takim wypadku jeśli Priam ma gdzieś ogłoszenia albo czekają w kolejce to może warto przeznaczyć je na inne psiaki :) nie wiem czy my z mężem dziś zaśniemy ;) tyle emocji naraz :) niech inni to czytają i biorą z nas przykład ;) wyobrażacie sobie ... za tydzień 3 pieski w podróży? czy one zmieszczą się w jednym autku? jedna podróż a tyle radości :multi::multi:Ja powiem ,że mi już wczoraj przeszła taka myśl, ale nawet nie pomyslałam,żeby o tym komuś w ogóle wspomnieć! Dwa psiaki i z tego samego schroniska!Jestem pewna,że bedą dla Was taka dawką szczęscia,że Wasze życie odmieni się o 360 stopni! Nie dośc,że ratujecie dwa psiaki w wieku małoadocpyjnym lub nieadopcyjnym, to dajecie im prawdziwy dom na zawsze!Mam w głowie bardzo dużo emocji,nie ogarniam!Musze ochłonąć! A,że dziekuję najpiekniej jak umiem,to chyba nie musze pisac, bo to oczywiste!:) Quote
Recommended Posts