Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
A ile waży, jak nie ma więcej niż 5kg to może na mikropsiaki?

Nie wiem ile wazy, ale cos mi sie widzi,ze więcej niz 5 kg, ale zdjęcia moga zmylać:) Jutro pewnie sie dowiemy. Na razie dalam go na kudłacze i koszyczek staruszków.

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
super! dziękujemy:) mam nowe fotki priama ale pewnie wstawię je dopiero w wekend

no to czekamy :)
a tak poza tym jak się miewa i możesz udzielić odp na pytania, które wcześniej były zadane?
z góry dziękuję

Posted

taki śliczny dziadunio,dlaczego nikt go nie chce..:-( Ludzie boją sie adoptować takie psiaczki,bo myślą ze one sobie nie radzą..nasz filipek też nie widzi do tego nie słyszy i daje radę..ślepaczki są takie kochane:-(

Posted

UWAGA!! BARDZO WAŻNA INFORMACJA !!!

Kochani ...
dzisiaj mój mąż dołączył do dogomanii - zarejestrował się bo wciągnęły go historie psiaków o których mu opowiadałam :loveu:
sam wszedł na wątki psiaków do których dodawałam posty
no i mojemu mężowi przypadł do gustu Pluszaczek - (woli to imię niż Priam) :eviltong:
no i słuchajcie dalej ...
powiedział, że jeśli Pluszak nie bierze żadnych leków, dogada się z kotami i ... Fiszką to ...
ON CHCE PLUSZACZKA !!! :multi:

wizyta przed adopcyjna wyszła - cytuję: - "zajeb***"
więc jeśli powyższe (czyli dogadanie się z kotami itp.) wyjdzie na +
i nie będzie przeciwwskazań od martka1982 co do adopcji jeszcze jednego psiaka przez nas
to może Pluszaczek z Fiszką mogliby razem przyjechać?? :)

Posted

[quote name='primaverca']UWAGA!! BARDZO WAŻNA INFORMACJA !!!

Kochani ...
dzisiaj mój mąż dołączył do dogomanii - zarejestrował się bo wciągnęły go historie psiaków o których mu opowiadałam :loveu:
sam wszedł na wątki psiaków do których dodawałam posty
no i mojemu mężowi przypadł do gustu Pluszaczek - (woli to imię niż Priam) :eviltong:
no i słuchajcie dalej ...
powiedział, że jeśli Pluszak nie bierze żadnych leków, dogada się z kotami i ... Fiszką to ...
ON CHCE PLUSZACZKA !!! :multi:

wizyta przed adopcyjna wyszła - cytuję: - "zajeb***"
więc jeśli powyższe (czyli dogadanie się z kotami itp.) wyjdzie na +
i nie będzie przeciwwskazań od martka1982 co do adopcji jeszcze jednego psiaka przez nas
to może Pluszaczek z Fiszką mogliby razem przyjechać?? :)

Potwierdzam wypowiedź mojej cudownej żony :multi: :loveu:

Posted

martka1982 napisał(a):
primaverca, nasza prezeska zadzwoni dzis do Ciebie w sprawie adopcji Priama

dziękuję za informację
tel. przed chwilą był i odbyłyśmy baaardzo miłą i przyjemną rozmowę :)

Posted

martka1982 napisał(a):
uwaga uwaga!!!!

Priam jedzie za tydzień do domu:))) będzie mieszkał z Fiszką u primaverca oraz LESTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kto się cieszy oprócz mnie????

O Jezu!O Jezu!Umarłam?

Posted

martka1982 napisał(a):
uwaga uwaga!!!!

Priam jedzie za tydzień do domu:))) będzie mieszkał z Fiszką u primaverca oraz LESTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kto się cieszy oprócz mnie????

Ja z żoną się cieszymy:multi::multi: i to baaaaaardzo :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

w takim wypadku jeśli Priam ma gdzieś ogłoszenia albo czekają w kolejce to może warto przeznaczyć je na inne psiaki :)
nie wiem czy my z mężem dziś zaśniemy ;) tyle emocji naraz :)
niech inni to czytają i biorą z nas przykład ;)

wyobrażacie sobie ... za tydzień 3 pieski w podróży? czy one zmieszczą się w jednym autku?
jedna podróż a tyle radości :multi::multi:

Posted

primaverca napisał(a):
w takim wypadku jeśli Priam ma gdzieś ogłoszenia albo czekają w kolejce to może warto przeznaczyć je na inne psiaki :)
nie wiem czy my z mężem dziś zaśniemy ;) tyle emocji naraz :)
niech inni to czytają i biorą z nas przykład ;)

wyobrażacie sobie ... za tydzień 3 pieski w podróży? czy one zmieszczą się w jednym autku?
jedna podróż a tyle radości :multi::multi:
Ja powiem ,że mi już wczoraj przeszła taka myśl, ale nawet nie pomyslałam,żeby o tym komuś w ogóle wspomnieć! Dwa psiaki i z tego samego schroniska!Jestem pewna,że bedą dla Was taka dawką szczęscia,że Wasze życie odmieni się o 360 stopni! Nie dośc,że ratujecie dwa psiaki w wieku małoadocpyjnym lub nieadopcyjnym, to dajecie im prawdziwy dom na zawsze!Mam w głowie bardzo dużo emocji,nie ogarniam!Musze ochłonąć! A,że dziekuję najpiekniej jak umiem,to chyba nie musze pisac, bo to oczywiste!:)