Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

delfy2000 napisał(a):
Wpadam prosto z uczelni... Co za radocha, że Skrzacik coś dzisiaj wziął na ząbek...oby tak dalej...;-)

Aj, bo miłość czyni cuda! Nawet się dziwić nie można zanadto:D

Posted

oj tak śpiochają już
zazwyczaj jak wracają ze spacerku wieczornego to coś tam kąsną i Fiszka kładzie się spać a Priamuś drepta
ale jak zobaczy że Fiszka śpiocha i my nie reagujemy na jego dreptanko to też idzie śpiochać ;)

Posted

[quote name='primaverca']oj tak śpiochają już
zazwyczaj jak wracają ze spacerku wieczornego to coś tam kąsną i Fiszka kładzie się spać a Priamuś drepta
ale jak zobaczy że Fiszka śpiocha i my nie reagujemy na jego dreptanko to też idzie śpiochać ;)

Cudzik miodzik... i Kazik ma rację, że totalna śmiesznota z tym spaniem ... taki nasz puszek okruszek...

Posted

U Priamusia byłam od razu po pracy. Nic tylko nie napisałam. Zmęczona jestem dziś bardzo, dlatego trochę leniwa,ale się poprawię wieczorem, jak się zregeneruję trochę. Teraz przytule styraną głowinę do Praimka i trochę pośpię, bo oczy mi leca tak, jak jemu na zdjęciu;)

Posted

delfy2000 napisał(a):
Puszek śpiochuje, Kazik mu wtóruje,
a cioteczka delfy sama na wątku
innych oczekuje ;-)

HEHE ale rymy nawet nie czujesz że rymujesz :)

Posted

Narazie jest OK a konkretniej to:
koopki normalne i apetyt narazie też :evil_lol: :multi:

dzisiaj Priamuś dostał ostatnie zastrzyki
jeszcze tylko przez 3 dni będzie brał tabletki (metronidazol) no i cały czas tabletki na apetyt
dzisiaj była powtórka morfologii - krew "żwawsza" :eviltong: niż ostatnio więc mam nadzieję że badania uda się dokonać
wyniki jutro
i na tym zakończą się wreszcie wizyty u weta - trochę odpoczniemy od nich :)

Posted

[quote name='primaverca']Narazie jest OK a konkretniej to:
koopki normalne i apetyt narazie też :evil_lol: :multi:

dzisiaj Priamuś dostał ostatnie zastrzyki
jeszcze tylko przez 3 dni będzie brał tabletki (metronidazol) no i cały czas tabletki na apetyt
dzisiaj była powtórka morfologii - krew "żwawsza" :eviltong: niż ostatnio więc mam nadzieję że badania uda się dokonać
wyniki jutro
i na tym zakończą się wreszcie wizyty u weta - trochę odpoczniemy od nich :)

Posty się minęły...
Primaverco - zdjęcie Priamka to balsam na zatrwożoną duszę cioteczki Asik - okruszek wcina jedzonko ;-) A i koopsztady w normie - brawo... oby tak już zostało...
Czas juz dla Was na odpoczynek od takich emocji zastrzykowo-lekarstwowo-jedzeniowych...

Posted

delfy2000 napisał(a):
Posty się minęły...
Primaverco - zdjęcie Priamka to balsam na zatrwożoną duszę cioteczki Asik - okruszek wcina jedzonko ;-) A i koopsztady w normie - brawo... oby tak już zostało...
Czas juz dla Was na odpoczynek od takich emocji zastrzykowo-lekarstwowo-jedzeniowych...

Basik się podpisuje pod tym postem! Zdecydowanie!:)

Posted

witamy :)
byłam dziś u weta
dostałam fakturkę

a wyniki z morfologii będą w poniedziałek, bo to nie wet robi badania tylko jakieś laboratorium w Wawie

Priamuś bierze jeszcze przez 2 dni tabletki i zapobiegawczo kazał kupić Lakcid więc też będzie dostawał :)
ponadto zachowanie o wiele lepsze niż przedtem :lol:
widać od razu że weselszy, żwawszy i nawet sucha karma jest mniam :eviltong: bo głównie ją wcina :lol:

Posted

Primaverco - dzięki za fakturkę... Czy mogłabyś zrobić takie małe zestawienie ile pieniązków wpłynęło do Ciebie a ile wydałaś... żebyś nie została bez grosza w razie czego...

Priamuś wcina suche, hihiihihihihi.... miejmy nadzieję, że już teraz będzie coraz lepiej... Mizianka dla pluszaczka....

Posted

[quote name='delfy2000']Primaverco - dzięki za fakturkę... Czy mogłabyś zrobić takie małe zestawienie ile pieniązków wpłynęło do Ciebie a ile wydałaś... żebyś nie została bez grosza w razie czego...

Priamuś wcina suche, hihiihihihihi.... miejmy nadzieję, że już teraz będzie coraz lepiej... Mizianka dla pluszaczka....[/QUOTE]
O właśnie!Zestawienie porzebne, żeby było wiadomo, na czym "stoimy":)
Tez bardzo się cieszę z apetytu Priamusia!
Czyżbym ja dziś znowu za echo delfy robiła?:)

Posted

[quote name='kazik132']O właśnie!Zestawienie porzebne, żeby było wiadomo, na czym "stoimy":)
Tez bardzo się cieszę z apetytu Priamusia!
Czyżbym ja dziś znowu za echo delfy robiła?:)[/QUOTE]

Jeszcze trochę a zacznę Cię nazywać Kaziechoooooooooooooooooo ;-)

Posted

delfy2000 napisał(a):
Primaverco - dzięki za fakturkę... Czy mogłabyś zrobić takie małe zestawienie ile pieniązków wpłynęło do Ciebie a ile wydałaś... żebyś nie została bez grosza w razie czego...

wpłynęło:
delfy - 220 zł
kazik - 10 zł
asiek.l-g - 10 zł
-------------------------
razem: 240 zł

z tych pieniążków wydałam na:
42 zł - szampon leczniczy Hexaderm
150 zł - faktura (biochemia, morfologia, zastrzyki w postaci antybiotyku i wit. B12 przez 5 dni + tabletki metronidazol)
---------------------
wydatek: 192 zł

czyli 240 - 192 = 48 zł (pozostało)