delfy2000 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wpadam prosto z uczelni... Co za radocha, że Skrzacik coś dzisiaj wziął na ząbek...oby tak dalej...;-) Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 delfy2000 napisał(a):Wpadam prosto z uczelni... Co za radocha, że Skrzacik coś dzisiaj wziął na ząbek...oby tak dalej...;-) Aj, bo miłość czyni cuda! Nawet się dziwić nie można zanadto:D Quote
azalia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Priamuś wygląda cudnie,no i mam nadzieję że apetycik wróci,a te jego oczy-poezja. Quote
primaverca Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 oj tak śpiochają już zazwyczaj jak wracają ze spacerku wieczornego to coś tam kąsną i Fiszka kładzie się spać a Priamuś drepta ale jak zobaczy że Fiszka śpiocha i my nie reagujemy na jego dreptanko to też idzie śpiochać ;) Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Hi! No to fajnie! A jak śmiesznie śpi Priamuś!Nie dość,że na stojąco, to z łapkami w gotowości;) Słodki jest naprawdę! Quote
delfy2000 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='primaverca']oj tak śpiochają już zazwyczaj jak wracają ze spacerku wieczornego to coś tam kąsną i Fiszka kładzie się spać a Priamuś drepta ale jak zobaczy że Fiszka śpiocha i my nie reagujemy na jego dreptanko to też idzie śpiochać ;) Cudzik miodzik... i Kazik ma rację, że totalna śmiesznota z tym spaniem ... taki nasz puszek okruszek... Quote
martka1982 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 dupka w Priamka w górze na tej fotce, nasze kciuki za niego też w górze:) schronisko również mu kibicuje! Quote
kazik132 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 U Priamusia byłam od razu po pracy. Nic tylko nie napisałam. Zmęczona jestem dziś bardzo, dlatego trochę leniwa,ale się poprawię wieczorem, jak się zregeneruję trochę. Teraz przytule styraną głowinę do Praimka i trochę pośpię, bo oczy mi leca tak, jak jemu na zdjęciu;) Quote
delfy2000 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Puszek śpiochuje, Kazik mu wtóruje, a cioteczka delfy sama na wątku innych oczekuje ;-) Quote
LESTAT Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 delfy2000 napisał(a):Puszek śpiochuje, Kazik mu wtóruje, a cioteczka delfy sama na wątku innych oczekuje ;-) HEHE ale rymy nawet nie czujesz że rymujesz :) Quote
asiek.l-g Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 o looosie ale słodka przysypia, mam nadzieje że zadziałają te tabletki na niego i zacznie normalnie wcinac pyszności, jak sie skończą to moge kolejne podesłac. Quote
kazik132 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ej, no jak to? Co to? A gdzie kronika z życia Praimusia? Ja się tak nie bawię! ja chcieć czytać o Priamusiu! Ratunku! Bo nie zasnę! Quote
primaverca Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Narazie jest OK a konkretniej to: koopki normalne i apetyt narazie też :evil_lol: :multi: dzisiaj Priamuś dostał ostatnie zastrzyki jeszcze tylko przez 3 dni będzie brał tabletki (metronidazol) no i cały czas tabletki na apetyt dzisiaj była powtórka morfologii - krew "żwawsza" :eviltong: niż ostatnio więc mam nadzieję że badania uda się dokonać wyniki jutro i na tym zakończą się wreszcie wizyty u weta - trochę odpoczniemy od nich :) Quote
delfy2000 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Hallo, czy jest tu kto???? Jak tam nasze skrzaciki? Quote
delfy2000 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='primaverca']Narazie jest OK a konkretniej to: koopki normalne i apetyt narazie też :evil_lol: :multi: dzisiaj Priamuś dostał ostatnie zastrzyki jeszcze tylko przez 3 dni będzie brał tabletki (metronidazol) no i cały czas tabletki na apetyt dzisiaj była powtórka morfologii - krew "żwawsza" :eviltong: niż ostatnio więc mam nadzieję że badania uda się dokonać wyniki jutro i na tym zakończą się wreszcie wizyty u weta - trochę odpoczniemy od nich :) Posty się minęły... Primaverco - zdjęcie Priamka to balsam na zatrwożoną duszę cioteczki Asik - okruszek wcina jedzonko ;-) A i koopsztady w normie - brawo... oby tak już zostało... Czas juz dla Was na odpoczynek od takich emocji zastrzykowo-lekarstwowo-jedzeniowych... Quote
primaverca Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 mam nadzieję, że biegunka nie wróci :) teraz czas na radość ;) Quote
delfy2000 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 primaverca napisał(a):mam nadzieję, że biegunka nie wróci :) teraz czas na radość ;) Oj tak Primaverco - zamawiamy radość dla Was wszystkich :) Quote
kazik132 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 delfy2000 napisał(a):Posty się minęły... Primaverco - zdjęcie Priamka to balsam na zatrwożoną duszę cioteczki Asik - okruszek wcina jedzonko ;-) A i koopsztady w normie - brawo... oby tak już zostało... Czas juz dla Was na odpoczynek od takich emocji zastrzykowo-lekarstwowo-jedzeniowych... Basik się podpisuje pod tym postem! Zdecydowanie!:) Quote
delfy2000 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 kazik132 napisał(a):Basik się podpisuje pod tym postem! Zdecydowanie!:) Hhihihihi, Basio-Kazik, dzisiaj brzmisz jak moje echoooooooooooooooooooooooo Quote
primaverca Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 witamy :) byłam dziś u weta dostałam fakturkę a wyniki z morfologii będą w poniedziałek, bo to nie wet robi badania tylko jakieś laboratorium w Wawie Priamuś bierze jeszcze przez 2 dni tabletki i zapobiegawczo kazał kupić Lakcid więc też będzie dostawał :) ponadto zachowanie o wiele lepsze niż przedtem :lol: widać od razu że weselszy, żwawszy i nawet sucha karma jest mniam :eviltong: bo głównie ją wcina :lol: Quote
delfy2000 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Primaverco - dzięki za fakturkę... Czy mogłabyś zrobić takie małe zestawienie ile pieniązków wpłynęło do Ciebie a ile wydałaś... żebyś nie została bez grosza w razie czego... Priamuś wcina suche, hihiihihihihi.... miejmy nadzieję, że już teraz będzie coraz lepiej... Mizianka dla pluszaczka.... Quote
kazik132 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='delfy2000']Primaverco - dzięki za fakturkę... Czy mogłabyś zrobić takie małe zestawienie ile pieniązków wpłynęło do Ciebie a ile wydałaś... żebyś nie została bez grosza w razie czego... Priamuś wcina suche, hihiihihihihi.... miejmy nadzieję, że już teraz będzie coraz lepiej... Mizianka dla pluszaczka....[/QUOTE] O właśnie!Zestawienie porzebne, żeby było wiadomo, na czym "stoimy":) Tez bardzo się cieszę z apetytu Priamusia! Czyżbym ja dziś znowu za echo delfy robiła?:) Quote
delfy2000 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='kazik132']O właśnie!Zestawienie porzebne, żeby było wiadomo, na czym "stoimy":) Tez bardzo się cieszę z apetytu Priamusia! Czyżbym ja dziś znowu za echo delfy robiła?:)[/QUOTE] Jeszcze trochę a zacznę Cię nazywać Kaziechoooooooooooooooooo ;-) Quote
primaverca Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 delfy2000 napisał(a):Primaverco - dzięki za fakturkę... Czy mogłabyś zrobić takie małe zestawienie ile pieniązków wpłynęło do Ciebie a ile wydałaś... żebyś nie została bez grosza w razie czego... wpłynęło: delfy - 220 zł kazik - 10 zł asiek.l-g - 10 zł ------------------------- razem: 240 zł z tych pieniążków wydałam na: 42 zł - szampon leczniczy Hexaderm 150 zł - faktura (biochemia, morfologia, zastrzyki w postaci antybiotyku i wit. B12 przez 5 dni + tabletki metronidazol) --------------------- wydatek: 192 zł czyli 240 - 192 = 48 zł (pozostało) Quote
Recommended Posts