kazik132 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 primaverca napisał(a):Priamuś w domu sika już o wiele mniej, więc mam nadzieję, że dywany niedługo wrócą ;) z resztą dla Priamusia lepiej - bo wygodniej po leżakować na dywaniku niż panelach :evil_lol: w domku i na spacerkach coraz rzadziej porusza się jak "dziadzio" :eviltong: zdarza się że przebiegnie się trochę - tak więc chłopak odmłodniał :evil_lol::evil_lol: No i co tu pisać?Tylko chyba hura! Ale cudne wiadomosci:) Quote
martka1982 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 domek, pańciostwo, wygoda, spacerki, jedzonko...wszystko mu po prostu służy i lat ujmuje:)) Quote
kazik132 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 martka1982 napisał(a):domek, pańciostwo, wygoda, spacerki, jedzonko...wszystko mu po prostu służy i lat ujmuje:)) No,co racja, to racja! Szkoda,ze takie domki się nie mnożą, albo,ze primaverka z mężem nie mają duzego domu z ogrodem. Falbanka by od nas dostali w spadku, do ogrodu. Byłby piękną ozdobą!;) Quote
martka1982 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 ja bym jeszcze dorzuciła Malwinkę,żeby Falbanek miał żeńskie towarzystwo:) http://www.dogomania.pl/threads/204413-Malwina-w-schronisku-od-szczeniaka!-10-lat-czeka-na-dom-!pomocy! Quote
kazik132 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='martka1982']ja bym jeszcze dorzuciła Malwinkę,żeby Falbanek miał żeńskie towarzystwo:) http://www.dogomania.pl/threads/204413-Malwina-w-schronisku-od-szczeniaka!-10-lat-czeka-na-dom-!pomocy!Oj,no bez mrugnięcia okiem! Primaverko, a nie budujecie się przypadkiem?;) Quote
primaverca Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 kazik132 napisał(a):No,co racja, to racja! Szkoda,ze takie domki się nie mnożą, albo,ze primaverka z mężem nie mają duzego domu z ogrodem. Falbanka by od nas dostali w spadku, do ogrodu. Byłby piękną ozdobą!;) oj tak domek by się przydał - nie musi być duży ale własny :) niestety finanse nie pozwalają :( - mieszkamy u mojej mamy + siostra + siostra, szwagier i siostrzenica tak więc jest nas 6 osób w 3 pokojach - ciasno ale jak nie stać nawet na wynajem ... :( pewnie że jakby domek był to nie jednego psiaka byśmy przygarnęli Quote
kazik132 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 primaverca napisał(a):oj tak domek by się przydał - nie musi być duży ale własny :) niestety finanse nie pozwalają :( - mieszkamy u mojej mamy + siostra + siostra, szwagier i siostrzenica tak więc jest nas 6 osób w 3 pokojach - ciasno ale jak nie stać nawet na wynajem ... :( pewnie że jakby domek był to nie jednego psiaka byśmy przygarnęliNo to przyznam,że się zdziwiłam, ale miło! Byłam pewna,nie wiem dlaczego, że mieszkacie sami! A tu widzę, że cała rodzinę obdarowaliście prezentami;) Wynika więc z tego,ze jak siostra i szwagier pójdą na swoje, to na pewno też będą potencjalnym nowym domkiem! A i Wy jak się wyprowadzicie i zostawicie siostrę z mamą, zostawicie kolejny potencjalny domek! Ha! To teraz nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć domów dla was i siostry ze szwagrem!;) Quote
delfy2000 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 kazik132 napisał(a):No to przyznam,że się zdziwiłam, ale miło! Byłam pewna,nie wiem dlaczego, że mieszkacie sami! A tu widzę, że cała rodzinę obdarowaliście prezentami;) Wynika więc z tego,ze jak siostra i szwagier pójdą na swoje, to na pewno też będą potencjalnym nowym domkiem! A i Wy jak się wyprowadzicie i zostawicie siostrę z mamą, zostawicie kolejny potencjalny domek! Ha! To teraz nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć domów dla was i siostry ze szwagrem!;) Dużych, pieknych domów... z ogromnym ogrodem, strumyczkeim i kawałkiem lasku ;-) Quote
LESTAT Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]Przepraszam za offa http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 Proszę podpiszcie !!! [/FONT] Quote
delfy2000 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='LESTAT'][FONT=MS Shell Dlg 2]Przepraszam za offa http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 Proszę podpiszcie !!! [/FONT] Ja już ją podpisałam jakiś czas temu... Quote
delfy2000 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zaczęłam "obchód" na dogo od Priamka i Fiszki, a tu cisza... pewnie wszyscy szaleją na zewnątrz, bo wiosna idzie.... ;-) Quote
kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 delfy2000 napisał(a):Zaczęłam "obchód" na dogo od Priamka i Fiszki, a tu cisza... pewnie wszyscy szaleją na zewnątrz, bo wiosna idzie.... ;-)Ha! To dokłądnie tak, jak ja. I bardzo się zdziwilam o co chodzi?;)Już zaczynam tesknić! Quote
delfy2000 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Bo my to takie dwie nienasycone jesteśmy ;-) Quote
kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 delfy2000 napisał(a):Bo my to takie dwie nienasycone jesteśmy ;-)Oj i to jak bardzo! Quote
primaverca Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 niedziela na "chałupkach" u Teściów :) Priamuś podróż zniósł bardzo dobrze :multi: przy zapoznaniu się z psiakami Teściów został obwąchany i zaakceptowany, chociaż żaden z psiaków nie zachęcał go do zabawy - tak jak w przypadku Fiszki może to i lepiej bo miał spokój :) nie musiał odganiać się od natrętów :evil_lol::evil_lol: w domu u Teściów mógł więc spokojnie "uciąć" komara :eviltong: i o dziwo - tam nie zrobił ani razu siku w domu !!! :diabloti::diabloti: mam nadzieję, że tutaj też już nie będzie robił, ale zobaczymy jutro ... poza tym Priamuś zachwycił wszystkich - przyznam szczerze że nawet bardziej niż Fiszka - wszyscy podziwiali i nie mogli się napatrzeć na jego oczka i pysia :loveu::loveu::loveu: pół dnia przespał a drugie pół dnia był głaskany, miziany i przytulany przechodził z rąk do rąk - a raczej z jednego mizianka do drugiego :lol::lol: on zażywał pieszczot a Fiszka w tym czasie siedziała pod moim krzesłem i ukrywała się przed "namolnym" adoratorem :evil_lol::evil_lol: fot. jaki radosny jestem ;) fot. po tylu miziankach wreszcie można się zdrzemnąć :eviltong: Quote
kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 No i pięknie!Teraz to wyję znowu!Matko!Ja bym mogła czytać o nich 30 razy dziennie! A o postępach Priamka to nieustannie! No wzruszyłam się teraz jak cholera!A to zdjęcie ostatnie!Primaverko!dobra, już nic, bo się całkiem rozkleję! Teraz mogę iść spać.Jestem bardzo szczęsliwa. jeszcze pepino mi z głowy nie wychodzi. Ale dziś już nic nie wymyślę. Może do rana jakiś cud nastąpi? teraz cudem jest dla mnie ten watek i Wy. Za dużo cudów na raz być nie może:) Quote
delfy2000 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 kazik132 napisał(a):No i pięknie!Teraz to wyję znowu!Matko!Ja bym mogła czytać o nich 30 razy dziennie! A o postępach Priamka to nieustannie! No wzruszyłam się teraz jak cholera!A to zdjęcie ostatnie!Primaverko!dobra, już nic, bo się całkiem rozkleję! Teraz mogę iść spać.Jestem bardzo szczęsliwa. jeszcze pepino mi z głowy nie wychodzi. Ale dziś już nic nie wymyślę. Może do rana jakiś cud nastąpi? teraz cudem jest dla mnie ten watek i Wy. Za dużo cudów na raz być nie może:) ŁOMATULU:crazyeye: Priomaverco - teraz to juz zakrawa na koniec świata :eviltong::eviltong::eviltong: Czy to ten sam zniechęcony psiak sprzed półtora tygodnia :-o:-o:-o On się nawet uśmiechał w trakcie drzemki !:loveu::loveu::loveu: No i jak tu nie buczeć z radości i nie kochać Was wszystkich :oops: PS. Kazik napisałam post przed Tobą, ale go wcięło - i tez pisałam, że Ci ludzi i te psiaki są takim dogowym cudem.... Ja też liczę na cud dla Pepinka ... bo tutaj się takie zdarzają :-o Quote
kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 delfy2000 napisał(a):ŁOMATULU:crazyeye: Priomaverco - teraz to juz zakrawa na koniec świata :eviltong::eviltong::eviltong: Czy to ten sam zniechęcony psiak sprzed półtora tygodnia :-o:-o:-o On się nawet uśmiechał w trakcie drzemki !:loveu::loveu::loveu: No i jak tu nie buczeć z radości i nie kochać Was wszystkich :oops: PS. Kazik napisałam post przed Tobą, ale go wcięło - i tez pisałam, że Ci ludzi i te psiaki są takim dogowym cudem.... Ja też liczę na cud dla Pepinka ... bo tutaj się takie zdarzają :-oO tak, o tak! To zakrawa na koniec świata, że "tylko" dwa zdjęcia mamy;) Ja chcę jeszcze 222!;) Quote
delfy2000 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kazik132 napisał(a):O tak, o tak! To zakrawa na koniec świata, że "tylko" dwa zdjęcia mamy;) Ja chcę jeszcze 222!;) Ja już też o tym myślałam, ale nie chciałam się bezczelnie dopominać ;-) Dzieki Kaziula :) Quote
kazik132 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='delfy2000']Ja już też o tym myślałam, ale nie chciałam się bezczelnie dopominać ;-) Dzieki Kaziula :) Ależ nie ma za co Asiula;) Cała przyjemnośc po mojej stronie! No;)To zostają dwa laptopy:D;) Quote
delfy2000 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='kazik132']Ależ nie ma za co Asiula;) Cała przyjemnośc po mojej stronie! No;)To zostają dwa laptopy:D;) A takiego :eviltong::eviltong::eviltong: --- laptopy maja inne konotacje :evil_lol:.. nie myśl, że tak szybko się wywiniesz z odpowiedzialności Kaziuk :mad: ORMO czuwa :diabloti: Quote
primaverca Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 jak będę szła z Priamusiem na kontrolę gdzieś za 2 tygodnie to poproszę o zbadanie słuchu, bo nie chcę krakać ale Priamuś albo jest całkowicie głuchy albo ma baardzo przytępiony słuch :roll::roll: Teściowa jest pielęgniarką i wyłapała, że Priamuś nie reaguje na dźwięki stąd też może jak siusia a ja mówię mu NIE wolno to on i tak nie słyszy :placz: robiliśmy sami mu różne testy dźwiękowe jak stał odwrócony tyłem to wołaliśmy go, gwizdaliśmy, cmokalismy, klaskaliśmy pozostałe 4 psiaki reagowały a Priamusia nic nie ruszało :placz: nie odwracał się i nie wykazywał żadnych reakcji ostatecznie może weterynarz potwierdzi :placz:/ lub zaprzeczy :) jak pójdziemy z wizytą Quote
delfy2000 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 primaverca napisał(a):jak będę szła z Priamusiem na kontrolę gdzieś za 2 tygodnie to poproszę o zbadanie słuchu, bo nie chcę krakać ale Priamuś albo jest całkowicie głuchy albo ma baardzo przytępiony słuch :roll::roll: Teściowa jest pielęgniarką i wyłapała, że Priamuś nie reaguje na dźwięki stąd też może jak siusia a ja mówię mu NIE wolno to on i tak nie słyszy :placz: robiliśmy sami mu różne testy dźwiękowe jak stał odwrócony tyłem to wołaliśmy go, gwizdaliśmy, cmokalismy, klaskaliśmy pozostałe 4 psiaki reagowały a Priamusia nic nie ruszało :placz: nie odwracał się i nie wykazywał żadnych reakcji ostatecznie może weterynarz potwierdzi :placz:/ lub zaprzeczy :) jak pójdziemy z wizytą No to trzeba rzeczywiście zbadać sprawę... A jak z jego skórą, bo na zdjęciach wygląda naprawdę dobrze. Quote
primaverca Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 delfy2000 napisał(a):No to trzeba rzeczywiście zbadać sprawę... A jak z jego skórą, bo na zdjęciach wygląda naprawdę dobrze. na zdjęciach to ładnie wygląda sierść :), ale skóra wymaga jeszcze sporo tych kąpieli żeby zobaczyć jakikolwiek efekt Quote
delfy2000 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 primaverca napisał(a):na zdjęciach to ładnie wygląda sierść :), ale skóra wymaga jeszcze sporo tych kąpieli żeby zobaczyć jakikolwiek efekt A widzisz jakąś różnicę Primaverco? Quote
Recommended Posts