Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

primaverca napisał(a):
ja wiecie Priamuś potrzebował dłuższego czasu na zaaklimatyzowanie się u nas niż Fiszka - dlatego jest naszym oczkiem w głowie :loveu:
nadal czasami ma smutne spojrzenie, ale staramy się go często przytulać, miziać, podsuwać rarytaski żeby nie czuł się samotny, odsunięty na bok
chcemy żeby czuł, że jest u nas baardzo kochany, bezpieczny i znowu mógł czerpać radość z życia :loveu:
jest super słodziakiem, który zasługuje na wszystko co najlepsze :iloveyou:

zapraszamy, zapraszamy :lol::lol:

ja myślę, że głównie to zasługa jego piękna :)
Priamuś jest śliczny i cudowny :loveu::loveu:
No super!Znowu przez Ciebie wyję!Co tu w ogóle pisać?Tylko tyle,że jestem bardzo szczęsliwa i bardzo za wszystko już dziękuję!

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kazik132 napisał(a):
No super!Znowu przez Ciebie wyję!Co tu w ogóle pisać?Tylko tyle,że jestem bardzo szczęsliwa i bardzo za wszystko już dziękuję!

Kazik - Ty wyjcu... przestań że bo i mnie dużo nie trzeba...

Primaverco - wielkie dzięki za zaproszenie... któregoś dnia, mam taka nadzieję, zrobię "nalot" na Kazika i razem Was odwiedzimy...jeszcze nie wiem gdzie dokładnie ten Kazik śpiochuje, tylko że gdzieś na skraju świata... ale mam to do siebie, że cele odbrane zawsze realizuję... Juz się możecie zacząć "bać" ;-)

Priamusiu - Ty śliczny pluszaczku - mam nadzieję, że kąpiele wyeliminują całkowicie twoje problemy skórne...

Posted

delfy2000 napisał(a):
Kazik - Ty wyjcu... przestań że bo i mnie dużo nie trzeba...

Primaverco - wielkie dzięki za zaproszenie... któregoś dnia, mam taka nadzieję, zrobię "nalot" na Kazika i razem Was odwiedzimy...jeszcze nie wiem gdzie dokładnie ten Kazik śpiochuje, tylko że gdzieś na skraju świata... ale mam to do siebie, że cele odbrane zawsze realizuję... Juz się możecie zacząć "bać" ;-)

Priamusiu - Ty śliczny pluszaczku - mam nadzieję, że kąpiele wyeliminują całkowicie twoje problemy skórne...
A mi ciągle mało, bo ciągle czekam na nowy wpis primaverki! TAk pozytywnie mnie nastrajają te wpisy i serce mi rosnie!I powiem,że im nawet trochę chyba zazdroszczę! Nie, nie!Nie tych olanych mebli oczywiście;) Chociaż właściwie?Teraz myślę,że tego też! Bo wiem,jacy będziecie szczęsliwi już pewnie niedługo, kiedy uda się zostawic wszystko, co złe, za soba!

Posted

witam wieczorową porą :)
Kochane czytam te wasze posty i nie wiem czy śmiać się czy płakać ... z radości :evil_lol::eviltong:
Oczywiście zaproszenie cały czas podtrzymuję :)
U maluszków w sumie nic nowego się nie dzieje
nawet na wątku Fiszki nie mam za bardzo co wpisać - dzisiaj miała mały apetyt a tak to wszystko bez zmian. Większość dnia przesypia albo wyleguje się na podusi. ;)

Priamuś dziś też bez zmian, czyli noce przesypia :multi: a w dzień siusia w domu.
Dostał dziś ostatni zastrzyk i zostały jeszcze tabletki.
W dzień 50 na 50 czyli pół dnia drepta, pół przesypia :)

Pupilki już ułożyły się do snu :loveu:

ps. tak czekały na kolację :) (fotka nie najlepsza :( wina tel i oświetlenia w kuchni)

Posted

Primaverko!Serio co wklejasz zdjęcie, to ja płaczę! Gdzie jest Priamek? Coś Ty z nim zrobiła?Przecież to inny pies!Uśmiechniety, z bystrym wzrokiem, choć może udawanym;)
Złe zdjęcie?To zdjęcie jest piękne!
Jeszcze, jeszcze, jeszcze!

Posted

Ja też moge na te zdjęcia patrzeć godzinami... Ale psiutaki się szybciunio nauczyły domowej rutyny... Jeszcze tylko siusianie wyeliminować i szczęśliwa błogośc nastanie... Ale śliczna kocia Promaverco - to chyba Tekilka, co?
Wszystkie trzy wyglądaja na szczęśliwe... a ja na to jestem pies ;-) Dodawaj zdjęcia kochana, jak najczęściej - nie martw się o światło --- dojrzymy wszystko co ważne :)

Dobranocka słodki domku, słodkie istotki ludzkie i zwierzątkowe...

Posted

[quote name='delfy2000']A my dzisiaj mamy pierwszą rocznicę - mija TYDZIEŃ od przyjazdu Fiszki i Priamka --- gratulacje dla wszystkich zaangażowanych w zmiane losu tych dwojga staruszeczków

tak tydzień w nowym domku :)
oczywiście dziękujemy wszystkim za pomoc w transporcie do Pabianic, za dobre słowa, porady, wsparcie i za to że jesteście.
duża buźka dla wszystkich :klacz: :Rose: :buzi:

Posted

Nie ma delfy i cisza nastała:( A dziś przecież świeto rocznicowo/tygodniowe:)
Zadnych zdjęć dziś nie będzie? Promaverko, napisz chociaż coś fajnego na dobra nocke:)

Posted

witamy w ten deszczowy dzień

u Priamusia wszystko w porządku :multi:
nadal jeszcze siusia w domciu ale poza tym jest jak najbardziej OK :)
częściej przychodzi po głaskanko oraz częściej korzysta z poduchy chociaż spanie na panelach jeszcze się zdarza

wczoraj Priamuś miał podwójną kąpiel - deszczową i prysznicową :evil_lol:
wyglądał jak zmokła kurka, ale po osuszeniu wziął przykład z Fiszki i poszedł się ululać :loveu:

PAPARAZZI się na mnie uwzięli :eviltong::eviltong:
ps. czy Priamuś jest rodowitym Polakiem? bo na zdjęciu on jakiś azjatycki :eviltong::eviltong:

Posted

Niestety nie udało mi się zniknąć na długo (osoby za to odpowiedzialne będą z tego kiedyś rozliczone :mad: ) - więc jestem z powrotem, podziwiająca Priamka w wersji azjatyckiej i wypranej :eviltong:... co za cudny psiak z niego... po tych kąpielach wygląda tak jakoś "ludzko"... :loveu:
Pozdrawiam

Posted

martka1982 napisał(a):
primaverca! macie naprawdę wielkie serducha! niejedna osoba już by się poddała na waszym miejscu. Wielkie dzięki dla Was za cierpliwość i wyrozumiałość dla Priama:)

O tak, popieram! A zdjęcia cudne!
delfy2000 napisał(a):
Niestety nie udało mi się zniknąć na długo (osoby za to odpowiedzialne będą z tego kiedyś rozliczone :mad: ) - więc jestem z powrotem, podziwiająca Priamka w wersji azjatyckiej i wypranej :eviltong:... co za cudny psiak z niego... po tych kąpielach wygląda tak jakoś "ludzko"... :loveu:
Pozdrawiam
He;)Jest nasza Asik! Nareszcie! Ciekawe, kto to taki zostanie pociągnięty do odpowiedzialności:o Współczuję mu;)
A Priamek w wersji azjatyckiej jest super!

Posted

kazik132 napisał(a):
Ale i tak najpiękniejsze macie obecnie dywany;):p

No, dywany całkiem całkiem... takie ekologiczne ;-)

Ale te dwa stworki to po prostu cuda - mogę oglądać takie zdjęcia non-stop :)

Posted

Priamuś w domu sika już o wiele mniej, więc mam nadzieję, że dywany niedługo wrócą ;)
z resztą dla Priamusia lepiej - bo wygodniej po leżakować na dywaniku niż panelach :evil_lol:
w domku i na spacerkach coraz rzadziej porusza się jak "dziadzio" :eviltong:
zdarza się że przebiegnie się trochę - tak więc chłopak odmłodniał :evil_lol::evil_lol: