Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Ti niedobbra,wszystkie byś zabrała i się nie podzieliła...

Super praca zespołowa :).
http://img404.imageshack.us/img404/3908/img8588v.jpg

Jaka dama :).
http://img23.imageshack.us/img23/1374/img8805sp.jpg
A jak :) Ale bym dała popatrzeć :evil_lol: Na zdjęciach :diabloti:

[quote name='deer_1987']http://img535.imageshack.us/img535/8770/img8501l.jpg
ciekawie spia :D

A w łożku ze mna to dopiero śpią :evil_lol: Rano jestem cała połamana tak sie rozpychają .Do tego jeszcze Mania chrapie :angryy:

Posted

[quote name='deer_1987']http://img6.imageshack.us/img6/8145/img8898y.jpg
Jakie rozbrykane towarzystwo!
One tak codziennie :) Tutaj na wsi maja raj.W Białym jak nie pojechalismy do konia to biedaki głównie kisiły sie na smyczach.Na dzien dzisiejszy to dużo przebywaja na powietrzu.W sumie od rana(7h)do zmroku( ok 16h) to przychodza do domu 2-3 razy sie ogrzac tak po godzinie, półtorej i dalej chca byc na zewnatrz.Póżniej to juz jest drzemanie przy kominku i 2 krotne wyjscie na siii ok 19 i ostatnie ok 21 :) I dzień jak codzien:)

Posted

To Ty masz basenji zewnętrzne,a ja wewnętrzne,bo przy lekkim chłodzie nie wyjdą nawet na siii,będą trzymały nie wiem jak długo.Muszę Je na siłę wypychać na dwór :diabloti:.

Posted

Nie, to oznacza, że lourdnes uwaza, że baskom jest zimno, a zielona - tak nie uważa. Po prostu.
Ja tez jestem przeciwniczką ubierania psów w ubranka i moje baski latgają saute.

pzdr.

Posted

Hej hej wpadam na sek. Na razie nie zagladałam .Tomuś ( sąsiad) wszedł mi w nocy do stajni i w boksie ugodził źrebaka nożem. Rana ma długośc 30 cm, głębokość 10 cm i szerokość 3cm.Maluch sie męczy, mięśnie są poprzecinane .Za chwile wstawie zdjęcia.To do informacji do czego jest zdolny człowiek żyjący nienawiścią.Kiedys zabił nam psa teraz pokaleczył konia.Tomus czuje sie juz na tyle bezkarny ,ze nawet pozostawił ślady na sniegu.Za to Policja żeby go ukarać to musi mieć albo nagranie albo zdjęcie na goracym uczynku :shake::shake::shake:
Rana przed i po opatrzeniu

Posted

Ojej, ależ to jakiś zwyrodnialec jest!!! I co mu te zwierzaki zawiniły? Współczuję, dobry sąsiad to skarb, niestety czasami zdarzają się i tacy jak Wasz - masakra :(
A policje nękać, niech w końcu coś zrobią.

[quote name='Asiaczek']Nie, to oznacza, że lourdnes uwaza, że baskom jest zimno, a zielona - tak nie uważa. Po prostu.
Ja tez jestem przeciwniczką ubierania psów w ubranka i moje baski latgają saute.

pzdr.To jakbyś zobaczyła Sajdusię na wczorajszym spacerze, to byś chyba zawału dostała, nie dość że w kubraczku, to jeszcze w butach :)

Posted

lourdnes, ale przeciez mozna powołać przewodnika z psem, niech poprowadzi po sladzie.
albo zebrac paru kumpli i spuscic wp----dol sąsiadowi, W maseczkach, rękawiczkach, elegancko.... ale żeby wiedział, ćo i kiedy zrobil źle...

albo zainstalowac kamerkę...

Pzdr.

Posted

Ja juz kombinuje nad tą kamerka.Policja w d. ma.3 dni wczesniej byłam na komisariacie ,ze mi znowu syn Tomasza okna w stajni powybijał.Teraz 7 w sądzie mamy z Tomaszem sprawę- założyłam o nekanie bo ciągle mi robi szkody.Tego samego dnia co zranił źrebaka dostał wezwanie do straży miejskiej bo jego pies zaatakował Mańka na moim własnym podwórku.Tomuś będzie mial juz 3 mandat o psa i pewnie to go tak wkurzyło.Ale i tak co maja do tego konie? Najgorsze ,ze Tomus odzyskał bron i teraz moge tylko czekac az mi strzeli wplecy to może wtedy policja łaskawie kiwnie palcem.5 lat temu zanim stracił bron to strzelał do psów .Nawet naszą Cienką straszył,ze Kanisa ubije.A teraz jego pies terroryzuje cała wieś .Ludzie sie Tomaszka boja.Każdy kto kiedys złożył skarge mial roznego rodzaju nieprzyjemnosci z Tomaszkiem- tak w postaci szkod jak i donosow.Ciężko mi kogos zwerbowac do pomocy bo wies trzęsie portkami.Sąsiedzi chetnie o wszystkim opowiadaja ale nikt nie chce skladac zeznan w obawie co tez mu Tomaszek zrobi.Mam nawet naocznego swiadka tego jak Tomaszek zabił naszego psa ale świadek jest ich pracownikiem i nie pojdzie do sądu bo straci prace :( To jest jakiś koszmar .Brak juz słów

Posted

Asiaczek napisał(a):
lourdnes, ale przeciez mozna powołać przewodnika z psem, niech poprowadzi po sladzie.
albo zebrac paru kumpli i spuscic wp----dol sąsiadowi, W maseczkach, rękawiczkach, elegancko.... ale żeby wiedział, ćo i kiedy zrobil źle...

albo zainstalowac kamerkę...

Pzdr.

Ja chyba w koncu sama wezme jakiegos bejzbola...Na policji juz jest cala kartoteka skarg na Tomaszka.I z dawniejszych lat od innych ludzi tez ale policja ciagle nie ma dowodow.I co z tego ,ze jak przyjechali Tomaszkowi wlepic mandat o psa to chcial pałkarzy bic ? To był tylko mandat...i zapomnieli ze to czlowiek agresywny.Wszystko robia tak zeby nie robic nic....