Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']a u nas oczywiście sztorm.
Nawet na chwilę wyszło słonko i Pan wyciągnął Saidi na spacer, ale tak dmuchało, że szybko wracali z powrotem.[/QUOTE]
Jeszcze by dotarli gdzieś hen za morze przy tym wietrze...;)

pzdr.

Posted

Ja byłam dziś na łące .Szkodniki pobawiły sie z pitbullem. Manius nawet sie z nim troche poklocił bo nowy kolega mial w stosunku do niego niecne plany.Za to nie było Pani od smaczkow i Mania tez sie wybiegala :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeszcze by dotarli gdzieś hen za morze przy tym wietrze...;)

pzdr.[/QUOTE]
Kto wie, czasami jak u nas dmucha, to głowę potrafi urwać ...
Raz faktycznie cieszyłam się, że mam psa na smyczy, bo mi ja podrywało :evil_lol:
[quote name='lourdnes']Ja byłam dziś na łące .Szkodniki pobawiły sie z pitbullem. Manius nawet sie z nim troche poklocił bo nowy kolega mial w stosunku do niego niecne plany.Za to nie było Pani od smaczkow i Mania tez sie wybiegala :)[/QUOTE]
Taaa, z tymi smaczkami i panciami to już tak jest

Posted

Z tymi wiatrami to trzeba uważać bo ostatnimi czasy jest coraz gorzej .U nas okno w przyczepie campingowej było niedomkniete to wiatr wyrwal jak kartke papieru ( to było gdzies 2-3 lata temu)Nie mowie juz nic o powalonych drzewach czy tej wichurze co przeszła przez Rozogi ściagajac dachy z ponad 90 domów w tym roku...

Wczoraj była Pancia od smaczków i Mania jak zwykle uprosila dwa froliki grubas jeden :mad::mad::mad:

Posted

Buszki napisał(a):
Jak jest okazja,to sępi ;).A jak dają,to czemu ma nie brać :evil_lol:.

Mania jest wiekszy żarłok a Manius złodziejaszek. Kradna z pasją -Mania tylko to co mozna zjeść a Manius w celu ewentualnej zabawy. Chociaz musze przyznac ,ze ukradziony pasztet Maniolo umie otworzyć a wtedy też niepogardzi :evil_lol:

Posted

lourdnes napisał(a):
Mania jest wiekszy żarłok a Manius złodziejaszek. Kradna z pasją -Mania tylko to co mozna zjeść a Manius w celu ewentualnej zabawy. Chociaz musze przyznac ,ze ukradziony pasztet Maniolo umie otworzyć a wtedy też niepogardzi :evil_lol:

Ja zawsze mówię,że moje zjedzą wszystko co nie ucieka,albo ucieka zbyt wolno :evil_lol:.

Posted

Saidi najpierw dokładnie obniucha zanim coś do pyska włoży. No chyba, że już pachnie atrakcyjnie z daleka ;) Krzyś lubi surowa polędwice łososiową i jak ją sobie wyciąga z lodówki, to Sajda nawet z drugiego pokoju szybko przybiega :)

Posted

Mania tak samo.Jak ją wołam po coś to nie słyszy ale dzwiek otwieranej lodowki działa magicznie :evil_lol: i to bez znaczenia co sie z tej lodówki wyciąga Mania zje wszystko ;)
Teraz bede malo w sieci bo jestem juz na wsi i bede tutaj na stale bo przenosimy sie do olsztyna .Oznacza to mieszkanie w domu :multi::multi: :multi:i tym samym brak sieci :shake::shake::shake:Ale co jakis czas przyjde z fotkami i pozagladam co u was slychac ;)

Posted

lourdnes napisał(a):
Mania tak samo.Jak ją wołam po coś to nie słyszy ale dzwiek otwieranej lodowki działa magicznie :evil_lol: i to bez znaczenia co sie z tej lodówki wyciąga Mania zje wszystko ;)
Teraz bede malo w sieci bo jestem juz na wsi i bede tutaj na stale bo przenosimy sie do olsztyna .Oznacza to mieszkanie w domu :multi::multi: :multi:i tym samym brak sieci :shake::shake::shake:Ale co jakis czas przyjde z fotkami i pozagladam co u was slychac ;)

No wiesz co,poświęcasz miłe konwersacje z nami na rzecz mieszkania w domu :mad: ?!

Posted

lourdnes napisał(a):

Szkoda, że bedzie Ciebie mniej na forum... przyzywczaiłam się juz do Twojej codziennej obecności a tu.... zonk!!!!

deer_1987 napisał(a):
Super wiadomosc!

Wcale nie taka super...

Pzdr.

Posted

lourdnes napisał(a):

Oooo, to szkoda, że będziesz teraz rzadko. Ale pracować będziecie w Olsztynie? To może tam będziesz do nas zadlądać? :)
Na pewno najbardziej zadowolone z takiego rozwiązania będą Mośki :)

Posted

lourdnes napisał(a):

A nie prościej kupić internet bezprzewodowy i nie mieć problemow z siecią wtedy masz neta zawsze i wszędzie :)