jamnicze Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 a u nas oczywiście sztorm. Nawet na chwilę wyszło słonko i Pan wyciągnął Saidi na spacer, ale tak dmuchało, że szybko wracali z powrotem. Quote
Buszki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 My też się nie naspacerowałyśmy,bo strasznie zimno. Quote
Asiaczek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='jamnicze']a u nas oczywiście sztorm. Nawet na chwilę wyszło słonko i Pan wyciągnął Saidi na spacer, ale tak dmuchało, że szybko wracali z powrotem.[/QUOTE] Jeszcze by dotarli gdzieś hen za morze przy tym wietrze...;) pzdr. Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Ja byłam dziś na łące .Szkodniki pobawiły sie z pitbullem. Manius nawet sie z nim troche poklocił bo nowy kolega mial w stosunku do niego niecne plany.Za to nie było Pani od smaczkow i Mania tez sie wybiegala :) Quote
jamnicze Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Jeszcze by dotarli gdzieś hen za morze przy tym wietrze...;) pzdr.[/QUOTE] Kto wie, czasami jak u nas dmucha, to głowę potrafi urwać ... Raz faktycznie cieszyłam się, że mam psa na smyczy, bo mi ja podrywało :evil_lol: [quote name='lourdnes']Ja byłam dziś na łące .Szkodniki pobawiły sie z pitbullem. Manius nawet sie z nim troche poklocił bo nowy kolega mial w stosunku do niego niecne plany.Za to nie było Pani od smaczkow i Mania tez sie wybiegala :)[/QUOTE] Taaa, z tymi smaczkami i panciami to już tak jest Quote
lourdnes Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Z tymi wiatrami to trzeba uważać bo ostatnimi czasy jest coraz gorzej .U nas okno w przyczepie campingowej było niedomkniete to wiatr wyrwal jak kartke papieru ( to było gdzies 2-3 lata temu)Nie mowie juz nic o powalonych drzewach czy tej wichurze co przeszła przez Rozogi ściagajac dachy z ponad 90 domów w tym roku... Wczoraj była Pancia od smaczków i Mania jak zwykle uprosila dwa froliki grubas jeden :mad::mad::mad: Quote
Buszki Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jak jest okazja,to sępi ;).A jak dają,to czemu ma nie brać :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Buszki napisał(a):Jak jest okazja,to sępi ;).A jak dają,to czemu ma nie brać :evil_lol:. Dokładnie tak:) pzdr. Quote
lourdnes Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Buszki napisał(a):Jak jest okazja,to sępi ;).A jak dają,to czemu ma nie brać :evil_lol:. Mania jest wiekszy żarłok a Manius złodziejaszek. Kradna z pasją -Mania tylko to co mozna zjeść a Manius w celu ewentualnej zabawy. Chociaz musze przyznac ,ze ukradziony pasztet Maniolo umie otworzyć a wtedy też niepogardzi :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 lourdnes napisał(a):Mania jest wiekszy żarłok a Manius złodziejaszek. Kradna z pasją -Mania tylko to co mozna zjeść a Manius w celu ewentualnej zabawy. Chociaz musze przyznac ,ze ukradziony pasztet Maniolo umie otworzyć a wtedy też niepogardzi :evil_lol: Ja zawsze mówię,że moje zjedzą wszystko co nie ucieka,albo ucieka zbyt wolno :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 U mnie to jest walka o to wszystko, co spadnie na podłoge... to juz jest stracone;) pzdr. Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 To też,tylko że Buszi już się tak ostro nie rzuca i przeważnie Szepsi się załapuje ;). Quote
lourdnes Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Ja mam podobnie tylko ,że nawet jak Maniuś złapie coś pierwszy to Mania i tak mu zabierze :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Buszi,to dama i czeka aż Jej do pysia włożą :). Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Saidi najpierw dokładnie obniucha zanim coś do pyska włoży. No chyba, że już pachnie atrakcyjnie z daleka ;) Krzyś lubi surowa polędwice łososiową i jak ją sobie wyciąga z lodówki, to Sajda nawet z drugiego pokoju szybko przybiega :) Quote
Buszki Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Szepsi przybiega na każde otwieranie lodówki,nawet jak jest za zamkniętymi drzwiami to usłyszy :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Mania tak samo.Jak ją wołam po coś to nie słyszy ale dzwiek otwieranej lodowki działa magicznie :evil_lol: i to bez znaczenia co sie z tej lodówki wyciąga Mania zje wszystko ;) Teraz bede malo w sieci bo jestem juz na wsi i bede tutaj na stale bo przenosimy sie do olsztyna .Oznacza to mieszkanie w domu :multi::multi: :multi:i tym samym brak sieci :shake::shake::shake:Ale co jakis czas przyjde z fotkami i pozagladam co u was slychac ;) Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 lourdnes napisał(a):Mania tak samo.Jak ją wołam po coś to nie słyszy ale dzwiek otwieranej lodowki działa magicznie :evil_lol: i to bez znaczenia co sie z tej lodówki wyciąga Mania zje wszystko ;) Teraz bede malo w sieci bo jestem juz na wsi i bede tutaj na stale bo przenosimy sie do olsztyna .Oznacza to mieszkanie w domu :multi::multi: :multi:i tym samym brak sieci :shake::shake::shake:Ale co jakis czas przyjde z fotkami i pozagladam co u was slychac ;) No wiesz co,poświęcasz miłe konwersacje z nami na rzecz mieszkania w domu :mad: ?! Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 lourdnes napisał(a):Mania tak samo.Jak ją wołam po coś to nie słyszy ale dzwiek otwieranej lodowki działa magicznie :evil_lol: i to bez znaczenia co sie z tej lodówki wyciąga Mania zje wszystko ;) Teraz bede malo w sieci bo jestem juz na wsi i bede tutaj na stale bo przenosimy sie do olsztyna .Oznacza to mieszkanie w domu :multi::multi: :multi:i tym samym brak sieci :shake::shake::shake:Ale co jakis czas przyjde z fotkami i pozagladam co u was slychac ;) Szkoda, że bedzie Ciebie mniej na forum... przyzywczaiłam się juz do Twojej codziennej obecności a tu.... zonk!!!! deer_1987 napisał(a):Super wiadomosc! Wcale nie taka super... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Asiaczku ale super to ta ze beda miec dom a nie ze jej nie bedzie :roll: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja tam patrze bardziej egoistycznie;) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 lourdnes napisał(a):Mania tak samo.Jak ją wołam po coś to nie słyszy ale dzwiek otwieranej lodowki działa magicznie :evil_lol: i to bez znaczenia co sie z tej lodówki wyciąga Mania zje wszystko ;) Teraz bede malo w sieci bo jestem juz na wsi i bede tutaj na stale bo przenosimy sie do olsztyna .Oznacza to mieszkanie w domu :multi::multi: :multi:i tym samym brak sieci :shake::shake::shake:Ale co jakis czas przyjde z fotkami i pozagladam co u was slychac ;) Oooo, to szkoda, że będziesz teraz rzadko. Ale pracować będziecie w Olsztynie? To może tam będziesz do nas zadlądać? :) Na pewno najbardziej zadowolone z takiego rozwiązania będą Mośki :) Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 lourdnes napisał(a):Mania tak samo.Jak ją wołam po coś to nie słyszy ale dzwiek otwieranej lodowki działa magicznie :evil_lol: i to bez znaczenia co sie z tej lodówki wyciąga Mania zje wszystko ;) Teraz bede malo w sieci bo jestem juz na wsi i bede tutaj na stale bo przenosimy sie do olsztyna .Oznacza to mieszkanie w domu :multi::multi: :multi:i tym samym brak sieci :shake::shake::shake:Ale co jakis czas przyjde z fotkami i pozagladam co u was slychac ;) A nie prościej kupić internet bezprzewodowy i nie mieć problemow z siecią wtedy masz neta zawsze i wszędzie :) Quote
Buszki Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Cienka napisał(a):A nie prościej kupić internet bezprzewodowy i nie mieć problemow z siecią wtedy masz neta zawsze i wszędzie :) Oj,nie wszędzie :diabloti:. Quote
Recommended Posts