Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lourdnes napisał(a):
Nie, konia mamy ze 40 km od bialego i tam jezdzimy :evil_lol: Pod olsztyn to by mozna bylo zwariowac-za daleko ;) Tam to ja mam swoje konie a tutaj jest koń Pancia

no tak właśnie się zastanawiałam, że masakrą byłoby jeździć codziennie pod olsztyn :D

Normalnie walki psów, a jeszcze z psem 'rasy agresywnej', to już całkiem. I pewnie ma czarne podniebienie. :D

Posted

[quote name='kaskaSz']no tak właśnie się zastanawiałam, że masakrą byłoby jeździć codziennie pod olsztyn :D

Normalnie walki psów, a jeszcze z psem 'rasy agresywnej', to już całkiem. I pewnie ma czarne podniebienie. :D
Ma różowe - on jest jest odmiana red cos tam. Jak na Pit Bulla wyjatkowo towarzyski i zabawowy do wszelkiej masci psow.Fajnie szaleje ze szkodnikami no i sam jest jeszcze młodziakiem :) Ma gdzies 9 mies
[quote name='Cienka']Pina to preferuje kąpiele marcowe :diabloti:
Wiem :) Pamietam :evil_lol:
[quote name='jamnicze']Polowanie na grubego zwierza :diabloti:
http://img24.imageshack.us/img24/2977/img6622z.jpg
Czasem jest odwrotnie.A najbardziej to Mania szaleje z Szaronem.Manius mu za to podkrada gałęzie :evil_lol:

Posted

zielona napisał(a):
Cieszę się,że młode "ballady" prowadzą taki aktywny tryb życia haha.Na zdrowie.

Oj bardzo :) Teraz codziennie jezdzimy z Szaronem (wlaścicielka jest moim kierowcą) na spacery do lasu.Wczoraj była brzydka pogoda to nie brałam aparatu ale trafiłysmy w lesie na jakies dawne wykopy i była 10 m gora z ktorej psy zbiegały i wbiegały.Jak wsiadły do auta to wszystkie 3 poszły spac :)

Posted

Musicie mi wybaczyć,ze ostatnio tak mało jestem w sieci.Za tydzien wyjeżdżam do domciu na ponad 3 mies i bede sie mało widziala z Panciem wiec jakos tak ten ostatni tydzien wiecej sobie gruchamy- na zapas :evil_lol: i jeździmy dużo wiec tez malo w domciu jestem i wracam padnieta.Za chwile uciekamy do kina :evil_lol:

Posted

lourdnes napisał(a):
Musicie mi wybaczyć,ze ostatnio tak mało jestem w sieci.Za tydzien wyjeżdżam do domciu na ponad 3 mies i bede sie mało widziala z Panciem wiec jakos tak ten ostatni tydzien wiecej sobie gruchamy- na zapas :evil_lol: i jeździmy dużo wiec tez malo w domciu jestem i wracam padnieta.Za chwile uciekamy do kina :evil_lol:

Wybaczamy :razz: a na powaznie to wiadomo ze chwile razem sa wazniejsze niz net :loveu: