lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Jegomość Graff- zobaczcie jaki ma w stajni raj sianowy :evil_lol: Maniuś Kwiatki na zawody Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Maniuś zawiedziony- zdobycz (obiad) uciekła :evil_lol: Skoro kot uciekł to moze uda sie upolować konia? Może Panciu pomoże... Wstępne mycie grubego, ktory stwierdził ,ze sam lepiej o siebie zadba ;) I prysznic końcowy Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Wow kon tez potrafi sie tarzac? Jak najbardziej:) I mało tego uwielbiają- zwłaszcza w błotku.Graff sie tarza zawsze po kazdej jeździe i kąpieli i w sumie moje konie tak samo :evil_lol: A jeszcze jak jest bloto...dla mnie masakra (czyszczenie) ale konie sa przeszczesliwe ;) Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Po dojechaniu na miejsce i wypakowaniu sie z majdanem wycieczke rozpoczelysmy ( z kolezanka i baskami) od przejscia kolo rowu z woda Mania happy Oczywiscie zanim doszlam do szkodnikow z aparatosem juz byly po pierwszej kąpieli. Na widok tego rowu pędzily tam cwalem zostawiajac mnie z kolezanka 50 m z tyłu Maniuś sie chłodzi Mania kopie A temu jak dobrze... Po ochłodzeniu czas na gonitwy Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Weszłyśmy w las a tam taki widok :) Juz po 15 min spaceru Mania podstrajkowywała I Maniusiowi też sie udzieliło Quote
taxelina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ale piekna szata konia!! :loveu: wiecej zobacze wieczorem jak wroce z parku zwierzecego :razz: Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Na spacerku spotkałyśmy jednego z WKKW-istów A szkodniki kontyunuowały spacer wybiegajac do przodu żeby chociaz chwile poleżeć nim dojdziemy-nawet pędzący koń nie wywarł na nich wielkiego wrażenia Łąka I doszliśmy znowu do punktu wyjscia- rowu- Mania szczęśliwa;) A zgadnijcie co wyraża mina Maniusia? - Zadnych wiecej spacerów do lasu w tym skwarze...:evil_lol: Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Błogość...Ale my im zazdrościłyśmy...:) Maniuś I Mania leży I zamiana... Maniuś Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Mania Maniuś Mania nawet spiewa w kąpieli- brak tylko żółtej gumowej kaczuszki ;) A tak wyglada ten rów ze szkodnikami Maniuś w zblizeniu-widac jak zadek chłodzi :) Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale piekna szata konia!! :loveu: wiecej zobacze wieczorem jak wroce z parku zwierzecego :razz: Bedziesz miala co ogladac bo jak chciałaś DUŻO to wedle zyczenia masz :evil_lol: Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 A coż to za ruda rusałka ?:) A może to syrenka jest...? Nie- to moja Mania :) Quote
Buszki Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ten to przegiął :evil_lol: http://img811.imageshack.us/img811/435/img5161w.jpg Kaczuszka i czepek w kwiatki by się zdał :loveu: http://img708.imageshack.us/img708/9168/img5398r.jpg Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='Buszki']Ten to przegiął :evil_lol: http://img811.imageshack.us/img811/435/img5161w.jpg Kaczuszka i czepek w kwiatki by się zdał :loveu: http://img708.imageshack.us/img708/9168/img5398r.jpg Gruby tak zawsze :evil_lol: On uwielbia sie tarzac - a najbardziej z siodlem i trzeba na niego uwazac bo to spryciarz jest ;) Co do Mani oj zdecydowanie tak :evil_lol: I jeszcze jakis paziu ze szczota do pucowania pleckow :diabloti: Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 deer_1987 napisał(a):No rzeczywiscie duzo! i ladne :loveu: Dzięki:) Jeszcze są wczorajsze to zaraz wstawie a z dzisiejszej sesji to bede miala dla Ciebie niespodziewajke ;) Quote
taxelina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 lourdnes napisał(a):Dzięki:) Jeszcze są wczorajsze to zaraz wstawie a z dzisiejszej sesji to bede miala dla Ciebie niespodziewajke ;) Oooo! to czekam! u nas jedno na razie z dzisiaj bo psy czekaja na spacer.. a ja czekam az slonce troche sie schowa to i psiaki dostana wieczorne zdjecia :D Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Oooo! to czekam! u nas jedno na razie z dzisiaj bo psy czekaja na spacer.. a ja czekam az slonce troche sie schowa to i psiaki dostana wieczorne zdjecia :D To ja jeszcze wrzucam wczorajsze a Ty pomykaj na spacerek i wstawiaj swoje :) Quote
taxelina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 lourdnes napisał(a):To ja jeszcze wrzucam wczorajsze a Ty pomykaj na spacerek i wstawiaj swoje :) Nie moge wrzucac i pomykac jednoczesnie :razz: Masz kroliczka u mnie :razz: Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 I fragment samych zawodów WKKW z udziałem dzieci - tu w ulubionym miejscu basków :) Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 I niespodzianka dla deer_1987 :) Prawie jak Sherrutek ;) i Mania w akcji :evil_lol: Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 I spacer po lesie Czekaja aż dojdziemy Maniuś ogląda zawody dresażowe A to obiekt jego zainteresowania The end uff :eviltong: Quote
taxelina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wow ale super niespodzianka!!! Dziekuje :loveu: wiesz ze w pierwszej chwili myslalam ze wkleilas sherry :razz: Ja tez zaraz bde miec u siebie dla Ciebie! Tylko najpierw odbierz pw.... Quote
Buszki Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Czyżby Mania chciała zeżreć jamniora :evil_lol: ? Quote
Recommended Posts