Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozpoczynamy lonżę.Gruby nie jest zachwycony ;)

Panciu i Graff uczą się latać :evil_lol:

I szaleja na krosie

I czego ten potwór lata w kolo jak oszolom kiedy mozna przyjemnie polezec w cieniu

Mania

Ale my jeszcze nie chcemy wracać...

Posted

[quote name='jamnicze']Jakiś ludzik się w tle rozmazał :evil_lol:
http://img838.imageshack.us/img838/6164/img4480h.jpg

Prawdziwe stajenne psiaki :)
http://img593.imageshack.us/img593/3951/img4685i.jpg

widzę, że z konisiami nie ma problemu i spokojnie razem chodzą na spacer. A pilnują się jak jedziecie?
To nie ludzik tylko kołek ;)
Basków nie idzie ze stajni wygnac poki wszystkiego nie obwąchają- tam jest perfumeryjny raj-są zafascynowane.
Na początku sie balismy ,że szkodniki bedą leciały za koniem ale na szczęscie nie jest dla nich za bardzo interesujący- pod warunkiem ,ze ja sie do niego nie zbliżam i ,że nie zrobil kupy ;)-trzymaja sie na dystans.Ja chodzę piechotka i robie za fotografa :evil_lol:I bardziej pilnują sie mnie niż Pancia- jak odjezdzal za daleko to wracaly do mnie
[quote name='deer_1987']http://img39.imageshack.us/img39/7276/img4442s.jpg
Ten nowy ma smieszna mine :razz:
[quote name='Buszki']Ten nowy,to w ogóle jakiś taki śmieszny.Jakby udawał,że go nie ma.
To jakas Pani wyszla na nas z lasu z 2 psami.Ten piesek troche sie szkodniow bal i uciekal do wlascicielki ;)

Posted

śliczny konik,:loveu:, kiedyś chciałam mieć czarnego
te fotki coraz lepsze Ci wychodzą, super
a ja mam dalej popsuty aparat:shake:

Posted

kaskaSz napisał(a):
przepiękne zdjęcia, cudowne miejsce i zwierzaki, a te zmarszczki na czółkach nasków mnie rozbrajają. Normalnie raj dla moich oczu :)

MMM napisał(a):
śliczny konik,:loveu:, kiedyś chciałam mieć czarnego
te fotki coraz lepsze Ci wychodzą, super
a ja mam dalej popsuty aparat:shake:

Dzięki :) Staram sie jakos w miare widziec co foce a jak wam sie podoba to mnie tylko cieszy :)

Ja ma u siebie siwka , 2 gniade i kasztana. Gargamelek pojechal do mojej kolezanki- dostała taki mały prezent -bo zawsze jej sie konik marzyl a funduszy nie bylo a Gargamelka sobie upatrzyla jak tylko sie urodzil wiec...dostała prezent :evil_lol: I niech sie chlopak dobrze chowa a ja na chwile obecna mam 4 koniki ;) Źrebaczek w drodze :evil_lol:.

MMM naprawiaj aparatosa !!! Może Buszki weźmie swoj na wystawe? Bo to tak bez fotek jest nie do przyjacia :eviltong:
Aaaa i na powyższych fotkach teraz dobrze widac ,że gruby jest gruby. Dlatego ma takie przezwisko ;)

Posted

Buszki napisał(a):
A może my je na ciężkie czasy hodujemy... :razz: .W razie czego będzie co przegryźć :diabloti:.

Oj u was te chudzinki to nie wiem :shake: A my mamy zaopatrzenie na czarną godzine :evil_lol:

Posted

Buszki napisał(a):
To te wasze zrobimy jako danie główne,a moje chudzinki do chrupania przy piwie :evil_lol:.

Rozumiem ,ze to taki fortel jest :evil_lol:? Moimi sie wszyscy najedza a chudzinki już nikt nie wcisnie w pelen brzuszek :eviltong:
deer_1987 napisał(a):
Gadu gadu a gdzie foty?

Są -powyżej wstawiłam fotki z grubciem- nie widzialas :evil_lol:

Posted

lourdnes napisał(a):
Rozumiem ,ze to taki fortel jest :evil_lol:? Moimi sie wszyscy najedza a chudzinki już nikt nie wcisnie w pelen brzuszek :eviltong:

Wcale,że nie :eviltong:.

Posted

lourdnes napisał(a):
Oj u was te chudzinki to nie wiem :shake: A my mamy zaopatrzenie na czarną godzine :evil_lol:

Noooo, mamy i jako danie główne i jako deserek:)

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Gadu gadu a gdzie foty?
Specjalnie dla Ciebie wygrzebałam z poprzednich sesji te co odrzuciłam ale z braku laku niech będą bo chwilowo nie mam zadnych nowych :eviltong:
Myślicielka Mania

Maniuś

Maniuś