Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Na razie to nie stac nas na 3 psy (i cenowo bo tutaj sie niezle sumy za psa placi, i ubezpieczeniowo i ogolnie zywieniowo i opiekowo dla kogos jakbys chcieli wyjechac czy cos) :( Ale kiedys bede miec dwa jamniczki jednoczesnie tylko to trzeba poczekac.... moze pare lat nie wiem..

A zaszczenić Sherrutka? Zostawiłabys sobie jednego szkodnika to by latajace uszy mialy towarzystwo a reszte bys sprzedala

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lourdnes napisał(a):
A zaszczenić Sherrutka? Zostawiłabys sobie jednego szkodnika to by latajace uszy mialy towarzystwo a reszte bys sprzedala

Po pierwsze nie da sie, bo jest od prawie roku wysterylizowana, po drugie nie przyczyniam sie do powstawania nie rasowych psow :razz:

Za pare lat sie pomysli o drugim psie jak juz trzeba sie bedzie z Niunia pozegnac :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Po pierwsze nie da sie, bo jest od prawie roku wysterylizowana, po drugie nie przyczyniam sie do powstawania nie rasowych psow :razz:

Za pare lat sie pomysli o drugim psie jak juz trzeba sie bedzie z Niunia pozegnac :(

Myslalam ,ze jest rasowa. Mniejsza o wiekszosc co ma byc to bedzie dacie rade ;)

Posted

lourdnes napisał(a):
Myslalam ,ze jest rasowa. Mniejsza o wiekszosc co ma byc to bedzie dacie rade ;)

Jest rasowa bo wiem ze w 100% z jamnikow ale nie ma rodowodu :)

No damy damy tylko trzeba czekac na moje marzenie a przez ten czas na merle moze namowie tz :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jest rasowa bo wiem ze w 100% z jamnikow ale nie ma rodowodu :)

No damy damy tylko trzeba czekac na moje marzenie a przez ten czas na merle moze namowie tz :razz:

Czyli jednak ten Ci sie marzy:) i pewnie tricolor bo kiedys fotki pokazywalas. Chyba ze cos zakrecilam :eviltong:

Posted

lourdnes napisał(a):
Ale ładne:) Mi sie najbardziej podoba masc cream :) I chcialabym takiego baska :eviltong: Ale to zaraz po pręgusi :loveu:

Basenji to nie wiem czy w takich sa :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Basenji to nie wiem czy w takich sa :razz:

Sa ale w Arfyce :)W naturze występują od masci kremowej bez pigmentacji oczu i nosa po maść mahoniowa :)Są nawet niebieskie tri - opiwywalam maści w swoich tlumaczeniach na stronce glownej o Basenji :)W naszych hodowlach sztucznych są nieuznane poniewaz uwaza sie te masci za nieatrakcyjne :evil_lol:

Posted

[quote name='lourdnes']Tak jest kilka razy na porządku dziennym:) Dzisiaj bylismy na dworku tylko godzine ale za to intensywna- bo byly 3 inne psy do zabawy- to potem jak sie wyspaly daly mi bobu w domu.Gonitwy byly od lozka do lozka i po scianach :evil_lol:

Standardzik :diabloti:.

Oto zdjęcia mojego antyku

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Buszki napisał(a):
No przecie mówiłam,że stary.Już 25lat temu,na szkolnej wycieczce,fotograf chciał go odkupić.

I wcale sie nie dziwie :) Masz prawdziwego frykasa :evil_lol:

Posted

Dzis postanowiłam wziac aparat na naszą łączke pod blokiem i pokazac wam jak nam pięknie rosnie i ,ze wkrotce nie bede widziała gdzie znajdują sie moje szkodniki :evil_lol:

Specjalnie dla was usmiech Maniola ala Julia Roberts- od ucha do ucha ;)

Mania

Mania

Łąka pod lupą

Mania

I łąka jeszcze bardziej z bliska ;)