Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha. skąd ja to znam...
A Ty nie łam się. Nie zwracaj na nie uwagi. A najlepiej to schowaj te miseczki i daj im dopiero w czasie "obiadu":)

Pzdr.

Miski stoja puste wiec one wiedza ze nic sie tam nie wyczaruje. Ale ja im wspolczuje bo wiem ze sama bym Pancia udusila jakby mi powiesil łańcuch na lodowce haha

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cienka napisał(a):
Ja to myślę, że lodówkę to byś przeżyła gorzej by było z embargiem na czekoladę:evil_lol:

to fakt bez łakocia nie da sie egzystowac. Kazdy dzien Panciu zaczyna od kawy a ja od kosteczki do paska czekolady :evil_lol:

Posted

lourdnes napisał(a):
to fakt bez łakocia nie da sie egzystowac. Kazdy dzien Panciu zaczyna od kawy a ja od kosteczki do paska czekolady :evil_lol:

I pomyśleć, ze Twoja tygodniowa racja słodyczowa mnie starczyła by na miesiąc ha ha ha

Posted

Cienka napisał(a):
I pomyśleć, ze Twoja tygodniowa racja słodyczowa mnie starczyła by na miesiąc ha ha ha

Nie moja wina ,ze ja taka słodka jestem :eviltong:
deer_1987 napisał(a):
mialas dac widoczki rozne zachody itp :mad::mad:mad:

Ale to ja chyba tu nie mam a na starym kompie w domu. Ale zaraz zobacze moze cos na starym penie bedzie...

Posted

lourdnes napisał(a):
Zawalilam forum foceniem i wszyscy sie przeploszyli - dobra to o foceniu juz nie bedzie :eviltong:

Ja się przepłoszyłam,ale już jestem :evil_lol:.

Posted

Dokopałam sie do starych fotek mam i zachody i widoczki i konie ale z 2008 roku chcecie takie stare? No i oczywiscie ze starej cyfrowki nowa dopiero w tym roku poszaleje

Buszki nie gniewam sie bo jak ochlonelam i popatrzylam z boku co ja tu wyprawiam to sama sie przeploszyłam :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Chcemy to inaczej :mad::mad::mad:

Ok to przejrzalam ze 3 foldery (z 10 a w kazdym ok 1000zdjec- znacie mnie juz :diabloti:)i cosik zaraz wstawie :)

Posted

Uff pozmniejszałam to teraz jedziemy z archiwum:)
Widok z mojej sypialni -dlatego zachody zawsze mnie inspirowały :)W starej cyfrowce robiłam je zawsze na trybie P (oddaje w miare kolory)

Moja Madzia na Rudym :)

Posted

Tu ogier arabski Bohun i sympatyczna dziewczyna z niedalekiego osierodka wczasowego , ktora spedzala w okolicy wakacje i chciala u mnie pojezdzic:)

Ja na rudzielcu (tego lata dostał pierwsze siodło)

Rudy i Goraj- zabawy braciszków :)

Jedziemy z koleżanką do lasu wybiegać towarzystwo :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tylko tyle? takie piekne widoki i koniki ze jeszcze chce!

To na inny raz cos jeszcze poszukam :eviltong: Mam tu mase tych zdjec jak sie okazalo na dysku przenosnym ok 10 GB z roznego okresu.

Posted

Ciężko to mało powiedziane człowiek rano się budzi i patrzy, że ma auto do połowy wysokości zasypane. I nic nie przejedzie i zapitalanko po kolana i pas w śniegu do cywilizacji :evil_lol:
Albo mróz minus 30 i nawet garażowane auta mówią, że zostają w domu.

Posted

Cienka napisał(a):
Ciężko to mało powiedziane człowiek rano się budzi i patrzy, że ma auto do połowy wysokości zasypane. I nic nie przejedzie i zapitalanko po kolana i pas w śniegu do cywilizacji :evil_lol:
Albo mróz minus 30 i nawet garażowane auta mówią, że zostają w domu.

Bywa. Latem można sie posmiac ale zima mozna zawalu ze złości dostac :evil_lol:

Posted

ale za tą złość zimą, lato się odpłaca :) ja i tak chce na wieś :D jakoś da się to wszystko znieść, w sumie to gorzej na starość, jak nie daj Boże nie będzie siły odśnieżąc i palić w domku. A w bloku to sami włączą :D Ale we wszystkim są plusy i minusy.

Posted

[quote name='kaskaSz']ale za tą złość zimą, lato się odpłaca :) ja i tak chce na wieś :D jakoś da się to wszystko znieść, w sumie to gorzej na starość, jak nie daj Boże nie będzie siły odśnieżąc i palić w domku. A w bloku to sami włączą :D Ale we wszystkim są plusy i minusy.
Prawda:)

Pzdr.