lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha. skąd ja to znam... A Ty nie łam się. Nie zwracaj na nie uwagi. A najlepiej to schowaj te miseczki i daj im dopiero w czasie "obiadu":) Pzdr. Miski stoja puste wiec one wiedza ze nic sie tam nie wyczaruje. Ale ja im wspolczuje bo wiem ze sama bym Pancia udusila jakby mi powiesil łańcuch na lodowce haha Quote
Cienka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja to myślę, że lodówkę to byś przeżyła gorzej by było z embargiem na czekoladę:evil_lol: Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Cienka napisał(a):Ja to myślę, że lodówkę to byś przeżyła gorzej by było z embargiem na czekoladę:evil_lol: to fakt bez łakocia nie da sie egzystowac. Kazdy dzien Panciu zaczyna od kawy a ja od kosteczki do paska czekolady :evil_lol: Quote
Cienka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 lourdnes napisał(a):to fakt bez łakocia nie da sie egzystowac. Kazdy dzien Panciu zaczyna od kawy a ja od kosteczki do paska czekolady :evil_lol: I pomyśleć, ze Twoja tygodniowa racja słodyczowa mnie starczyła by na miesiąc ha ha ha Quote
taxelina Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 mialas dac widoczki rozne zachody itp :mad::mad:mad: Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Cienka napisał(a):I pomyśleć, ze Twoja tygodniowa racja słodyczowa mnie starczyła by na miesiąc ha ha ha Nie moja wina ,ze ja taka słodka jestem :eviltong: deer_1987 napisał(a):mialas dac widoczki rozne zachody itp :mad::mad:mad: Ale to ja chyba tu nie mam a na starym kompie w domu. Ale zaraz zobacze moze cos na starym penie bedzie... Quote
Buszki Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 lourdnes napisał(a):Zawalilam forum foceniem i wszyscy sie przeploszyli - dobra to o foceniu juz nie bedzie :eviltong: Ja się przepłoszyłam,ale już jestem :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Dokopałam sie do starych fotek mam i zachody i widoczki i konie ale z 2008 roku chcecie takie stare? No i oczywiscie ze starej cyfrowki nowa dopiero w tym roku poszaleje Buszki nie gniewam sie bo jak ochlonelam i popatrzylam z boku co ja tu wyprawiam to sama sie przeploszyłam :evil_lol: Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 deer_1987 napisał(a):Chcemy to inaczej :mad::mad::mad: Ok to przejrzalam ze 3 foldery (z 10 a w kazdym ok 1000zdjec- znacie mnie juz :diabloti:)i cosik zaraz wstawie :) Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Uff pozmniejszałam to teraz jedziemy z archiwum:) Widok z mojej sypialni -dlatego zachody zawsze mnie inspirowały :)W starej cyfrowce robiłam je zawsze na trybie P (oddaje w miare kolory) Moja Madzia na Rudym :) Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Tu ogier arabski Bohun i sympatyczna dziewczyna z niedalekiego osierodka wczasowego , ktora spedzala w okolicy wakacje i chciala u mnie pojezdzic:) Ja na rudzielcu (tego lata dostał pierwsze siodło) Rudy i Goraj- zabawy braciszków :) Jedziemy z koleżanką do lasu wybiegać towarzystwo :) Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 I dalej chmurki widoczki z domu i ogródka Z tyłu domu -widok na Barczewo Fragment fontanny u znajomych :) Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Jeszcze fragment fontanny:) Oraz mostek w ich ogrodzie Spacer po lesie nad jeziorkiem przy starej leśniczówce. Ta droga jest cudna o każdej porze roku:) Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Mały Gwarny (siwy) ;) Jeszcze jak jeździłam zawody- jesienny trening na Harfiarzu Z Agą wyprowadzamy towarzystwo na spacer Tu w liczniejszym gronie Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 To by było na tyle :evil_lol: Mam nadzieje ,ze was nie zameczyłam ;) Quote
taxelina Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 lourdnes napisał(a):To by było na tyle :evil_lol: Mam nadzieje ,ze was nie zameczyłam ;) Tylko tyle? takie piekne widoki i koniki ze jeszcze chce! Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 deer_1987 napisał(a):Tylko tyle? takie piekne widoki i koniki ze jeszcze chce! To na inny raz cos jeszcze poszukam :eviltong: Mam tu mase tych zdjec jak sie okazalo na dysku przenosnym ok 10 GB z roznego okresu. Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 kaskaSz napisał(a):ale świetnie tam masz! Dzięki, latem tam jest super ale zimą bywa ciężko jak to na wsi :evil_lol: Quote
Cienka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ciężko to mało powiedziane człowiek rano się budzi i patrzy, że ma auto do połowy wysokości zasypane. I nic nie przejedzie i zapitalanko po kolana i pas w śniegu do cywilizacji :evil_lol: Albo mróz minus 30 i nawet garażowane auta mówią, że zostają w domu. Quote
lourdnes Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Cienka napisał(a):Ciężko to mało powiedziane człowiek rano się budzi i patrzy, że ma auto do połowy wysokości zasypane. I nic nie przejedzie i zapitalanko po kolana i pas w śniegu do cywilizacji :evil_lol: Albo mróz minus 30 i nawet garażowane auta mówią, że zostają w domu. Bywa. Latem można sie posmiac ale zima mozna zawalu ze złości dostac :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jaki smieszny mały koński zuch:) http://img845.imageshack.us/img845/9596/obraz190h.jpg Widoczni bardzo fajne. Az się nie chce wierzyć, że takie kolorki i widoczki to sama przyroda robi:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ale za tą złość zimą, lato się odpłaca :) ja i tak chce na wieś :D jakoś da się to wszystko znieść, w sumie to gorzej na starość, jak nie daj Boże nie będzie siły odśnieżąc i palić w domku. A w bloku to sami włączą :D Ale we wszystkim są plusy i minusy. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='kaskaSz']ale za tą złość zimą, lato się odpłaca :) ja i tak chce na wieś :D jakoś da się to wszystko znieść, w sumie to gorzej na starość, jak nie daj Boże nie będzie siły odśnieżąc i palić w domku. A w bloku to sami włączą :D Ale we wszystkim są plusy i minusy. Prawda:) Pzdr. Quote
Recommended Posts