Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Ostatnie najfajniejsze!

http://www.optyczne.pl/52.1-Test_obiektywu-Canon_EF_70-300_mm_f_4-5.6_IS_USM.html

http://www.optyczne.pl/3.12-Test_obiektywu-Canon_EF_50_mm_f_1.8_II.html

2 kitowe, jeden z is, drugi bez

i stary http://www.skapiec.pl/site/cat/47/comp/402419
Też mi sie te rude kajzerki podobają :)
Ta 50 całkiem fajnie wypada i zdjęcia porownawcze super.Reszta jeszcze nie wiem.Bo w sumie jeszcze nie wiem co mi potrzeba :) Na razie gdybam :)

Posted

Armani

Tor przeszkód pokonywany przez Bubusia

Rodzinna sielanka -starszy brat czuwa nad małolatami :evil_lol:

Wśród żółtych mleczyków trafił sie jeden czarny :diabloti: Inga

Pszczółka Armani strzepuje uzbierany pyłek ( Albo raczej to truteń powinien byc:diabloti:)

Posted

lourdnes napisał(a):
Też mi sie te rude kajzerki podobają :)
Ta 50 całkiem fajnie wypada i zdjęcia porownawcze super.Reszta jeszcze nie wiem.Bo w sumie jeszcze nie wiem co mi potrzeba :) Na razie gdybam :)

Nad ta stalka pomysl calkiem fajna i tania a przydaje sie :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nad ta stalka pomysl calkiem fajna i tania a przydaje sie :)

Cały czas kminie czego bedę cykała najwiecej. W sumie dobrze ,ze nie mam kasy teraz bo zanim cos kupie 5 razy ochłone i przemyślę :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Rude to latwo focic :razz: ale widze ze i czarno-biale calkiem ladnie ujelas nie jest przepalone biale czy za ciemne czarne :)

Aż tak sie jeszcze nie znam ale mysle ,ze wszystko zawdzieczam wszedobylskiemu tego dnia sloneczku :)

Posted

lourdnes napisał(a):
Aż tak sie jeszcze nie znam ale mysle ,ze wszystko zawdzieczam wszedobylskiemu tego dnia sloneczku :)

Tak to prawda slonce jest potrzebne ale tez wazne jest zeby pamietac ze w poludnie najlatwiej przepalic biale a ciemne niedoswietlic jak slonce tak stoi jak stoi :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak to prawda slonce jest potrzebne ale tez wazne jest zeby pamietac ze w poludnie najlatwiej przepalic biale a ciemne niedoswietlic jak slonce tak stoi jak stoi :razz:

A to nie wiedziałam :) Lektura jest w toku :evil_lol: Właśnie zaczełam rozdział o naświetlaniu ;)

Posted

gosiaja napisał(a):
ja myślałam nad 100 Canonowska

A jaki symbol ? Bo w EOS nie mogę tkuśnej znaleźć ;) Aaaaaa Ty piszesz o obiektywie :) ja chce kupić 100 do makro 1:1

Posted

Ja myślałam konkretnie o tym EF 100 mm f/2.8 Macro USM Dość jasny i ma dobre notowania :)
To też masz super sprzęcior do zabawy :) Fajnie bo jak sie będziemy spotykaly na wystawach na dwa aparatosy z roznych ujec to będzie w czym wybierac -jak teraz w Dobrym :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ta 100 moze byc fajna tylko dla Sherrutka w biegu to za malo :P

Ale ja myslałam o jakis kwiatuszkach , pierdółkach, robaczkach i portrecie :evil_lol: na wsi pelno różniastego tałatajstwa do obfocenia :)

Posted

lourdnes napisał(a):
To dokładnie ten :) Panciu powiedzial ,ze jak w domu będzie lśniło przez miesiąc to kupi a ja z porzadkiem problemów nie mam wiec trzymam go za słowo :diabloti: W koncu to szkodniki robia bałagan - nie ja :evil_lol:

Poczytaj sobie jego opinie na dole :)

Ja musze isc sprzatac goscie za jakies 6h a tu taki bajzel :razz: no i dywan rozlozyc.. jak sie odwaze..

Posted

deer_1987 napisał(a):
Poczytaj sobie jego opinie na dole :)

Ja musze isc sprzatac goscie za jakies 6h a tu taki bajzel :razz: no i dywan rozlozyc.. jak sie odwaze..

Konieczna sesja z dywanem bo nie daruje :mad:Ja sie juz tu doczekac nie mogę zwlaszcza uchatego w tych frędzelkach :evil_lol:
I skikam poczytac co on tam faktycznie pisze -a swoja droga bardzo fajna jest ta stronka :)