Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mychaaaaa napisał(a):
No to przez lasek spacerkiem mamy do Was ok. 15 minut :)

A tu jest jakis lasek :)Rosną jakieś chaszczory niewielkie skupisko ale lasku nie widziałam może gdzies z drugiej str jest.To musimy sie umówic na spacerek :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Z drugiej strony jest lasek, niemal naprzeciwko McDonald's ;)

Aaaaaa to juz wiem- to za szosą u mnie :)Ale to też tylko parę drzewek.Do lasu trzeba zaplanować wycieczkę :)To kiedy wpadasz "do mnie " na ląkę ?:)

Posted

lourdnes napisał(a):
Aaaaaa to juz wiem- to za szosą u mnie :)Ale to też tylko parę drzewek.Do lasu trzeba zaplanować wycieczkę :)To kiedy wpadasz "do mnie " na ląkę ?:)

Bo lasek na końcu się przerzedza.
hmm może jakoś w przyszłym tygodniu? W weekendy nie ma mnie w domu, ale w tygodniu mam sporo czasu :)

lourdnes, zamierzasz wystawiać swoje baski? Kiedy debiutujecie?

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Bo lasek na końcu się przerzedza.
hmm może jakoś w przyszłym tygodniu? W weekendy nie ma mnie w domu, ale w tygodniu mam sporo czasu :)

Super to sie jeszcze zgadamy :) w weekendy też mnie nie ma - jeżdzę do koni.Muszę je chociaż w weekend poodrapywać z glinki jak na co dzien mnie nie ma :)

Posted

lourdnes napisał(a):
Tak jest- tak ok 11 wychodzę na godzine jak jest pogoda i wieczorkiem na 10-15 min
Musimy sie jakos umówic na wspolny spacerek :)Jestem z TBS-ów a Ty?

Ja nie mieszkam w Białymstoku, uczę się tu, ale chętnie wpadnę któregoś dnia na spacerek :razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Umawiajcie się, umawiajcie:) Tylko nie zapominajcie aparatów na takie spacerek, bo my czekamy na foteczki, OK?

pzdr.

Ja bym zabrała aparat już dawno ale niestety jak wychodzę sama to mam...pełne ręce roboty żeby się nie dać zapeklować:)

Iza. napisał(a):
Ja nie mieszkam w Białymstoku, uczę się tu, ale chętnie wpadnę któregoś dnia na spacerek :razz:

Daj znać kiedy bedziesz miała ochotę i sie zejdziemy :)

deer_1987 napisał(a):
jak tam diably?

Szdodnikują i odkąd cały dom stoi dla nich otworem śpią ze mną.Widocznie chrapanie Pancia też drażni im uszy hihi

Posted

deer_1987 napisał(a):
zdjecia to sa zawsze mile widziane :razz:

Wiadomo ale jedyne co mam do zaoferowania to domowe pieleszcze , którymi juz wysyciłam swoja galerie;)

Posted

Juścik jestem- zniknełam jak kopciuszek z balu ale to przez Pancia.Wpadł do domu i zagrzmiał ,że wyjazd jest natentychmiast i mam 15min na spakowanie się.Przez to wszystko zapmniałam zabrac mięso dla kotów , które czekało spakowane w reklamowce.Teraz jak wróciliśmy smród był taki ,ze prawie go było widać- ale już wiadomo czyja to wina :eviltong: Fotki się ściągają ale chwile to potrwa ( ponad 600 bo pogoda była ;))i cosik powstawiam :)