lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Majowe Mańki cdn Maniuś Maniuś z Dexem Ciupas Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Mania Mańki prawie na polowaniu :) Widoczek Na zielonej łące pasą się ...Basenji Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Pituś i gęsiego Basko-szaleństwa. Na ekipe składa sie Pepi, Dex i Maniuś Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 na chwilę przyczłapała Mania - zapewne sprawdzić czy nie ma nic do jedzenia :evil_lol: Od lewej - Maniuś , Pepi , Dex Pepi, Dex, Maniuś Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Trochę mało ostre ale wstawiłam -Pepi zabawnie wyszedł :) Mania, Maniuś , Dex, Pepi Szczęśliwy i uzipany zabawą Maniuś Widok z łąki na nasze domy- po prawej Zielonej a na górce mój :) i nawet konie widać Wiosna w sadzie Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Maniuś Pituś Dex molestujący Manię :evil_lol: Pituś Pituś i Dex Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Maniuś z kosteczką Zimowe zapasy na opał i widoczek Białe śpiochy Ciupas z Maniusiem- standardowa procedura - trzeba czapkować starszemu koledze Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 a potem już można wejść mu na głowę :diabloti: Ciupas ty sie nic nie myjesz... Dex i Maniuś Maniuś - o rety rety, ale trafiłem perfumę. Urrra wetrę sobie w karczek i plecki. Cuuuudo :loveu: Pancia po prostu padnie jak mnie powącha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( Ja myślałam ,że on się od tak tarza a jak się okazało leżał tam kawałeczek starego podśmierdniętego mięsa :shake: fuj ) Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Dex i Maniuś Dex z Manią Maniuś Dex z Manią i kosteczka:) Mania z kosteczką ufna i spokojna Mania bez kosteczki- wielkie zdziwienie i złodziej Dex z kosteczką - haha wykiwałem wszystkich Finito :) Quote
Iza. Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Oooo Lourdnes kopę lat! Fotki jak zwykle genialne! Te w mleczach najpiękniejsze z możliwych! Ja nie mam takiego mleczowego pola i niesamowicie z tego powodu rozpaczam :( Konie piękne! Zazdroszczę, Ci tej Twojej wsi totalnie :loveu: Quote
jamnicze Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 lourdnes napisał(a): Przyjeżdżaj :) Jazda konna akurat od wiosny do jesieni powinna być na topie - ujędrnia uda i pupę lepiej niż jakiekolwiek mazidło :cool3:.Jeszcze można biceps zrobić np na Katie , która może pędzić aż padnie jak się jej nie będzie trzymać na wodzy. To takie aktywne spa i siłownia. Wiem co mówię- odkąd nie jeżdżę przytyłam 8 kg i w prawie nic się nie mieszczę.A tak jak byś przyjechała to schudnę i ujędrnię to i owo :diabloti: Taaa, a jak przyjadę, to mnie psami poszczujesz :evil_lol: A swoją drogą powiedziałam sobie wczoraj veto na ciastka przy porannej kawie, w kolejną spódnicę się nie zmieściłam :placz: Quote
Asiaczek Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Wymiękłam... http://s56.radikal.ru/i152/1305/6b/a665926e6a4e.jpg Ostatnio ukradłam 6 fotek:siara:... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='Iza.']Oooo Lourdnes kopę lat! Fotki jak zwykle genialne! Te w mleczach najpiękniejsze z możliwych! Ja nie mam takiego mleczowego pola i niesamowicie z tego powodu rozpaczam :( Konie piękne! Zazdroszczę, Ci tej Twojej wsi totalnie :loveu: HIHI za chwile mam sianokosy a to co roku wychodzi bokiem - wtedy się złorzeczy na czym świat stoi :diabloti: Mleczyki już się rozdmuchały ale jak będziesz miała w planach wycieczke to zapraszam do siebie :) [quote name='jamnicze']Taaa, a jak przyjadę, to mnie psami poszczujesz :evil_lol: A swoją drogą powiedziałam sobie wczoraj veto na ciastka przy porannej kawie, w kolejną spódnicę się nie zmieściłam :placz: Mam tylko dwa i to niegroźne :evil_lol: Ja sobie to mówię codziennie co mi nie przeszkadza pochłonąć tabliczkę czekolady na raz i zapchać innym łakociem. Cóż najwyżej wywalę z domu lustra :diabloti: Panciu już groził telefonicznie ,że jak przyjedzie to idę na lonżę :mad: [quote name='Asiaczek']Wymiękłam... http://s56.radikal.ru/i152/1305/6b/a665926e6a4e.jpg Ostatnio ukradłam 6 fotek:siara:... Pzdr. Polecam sie i za chwilkę dorzucę jeszcze trochę ;););) Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 jeszcze mamy maj :) Pituś z Dexim Zielona z Dexim Dex , Hania i Bubu Hania w galopie :) Ptaszor- możliwe ,że kawka Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Bubu : Dex przestań się gapić i kop ze mną . W końcu chcesz się wydostać ( polowanie na kota) czy nie ? Jama jest już tak głęboka ze mieszczą się w niej 4 Basenji na raz.Zielona wzmocniła od góry dyktą żeby w razie czego naprawdę nie czmychnęły :evil_lol: I należy przyznać ,że faktycznie ta jama jest pracą zbiorową Basków :) Podhalan Dex i Hanuta Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Bubu Hania i Dex Pan dmuchawiec latawiec :) Podhalan Harfiarz i Guzik Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Rudy Kwiatki w skalniaku- wyrosło wszystko tylko nie to co siała Agnes :diabloti: Bodziszek cuchnący :evil_lol: Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Wybrałam sie z Mańkami na pola i oczywiście planem było robienie fotek .Niestety nie było to zadanie łatwe- a to bociek , a to zajączek albo sarenka. Ręce powyrywane , aparatos wytrząśnięty na maxa .Koszmar . Ale troszke fotek jest. Bark i okolice czyli tu gdzie mieszkam :) Rzepak Barczewo Rzepak Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Rzepak w zblizeniu :) Do niektórych fotek dodałam fioletu- ostatnio mam parcie na ten kolor .To wszystko przez Agnes - nie posadziła w tym roku wrzosów i lawendy :( To sobie dogadzam w fotkach :)Dajcie znać czy niektóre kolory nie są za bardzo nasycone. U mnie na monitorze jest ok ale jak odpalam fotki u Zielonej to jest taka żarówa ,że w oczy kole.Pewnie różnica monitorów ale dajcie znać jak jest z tym nasyceniem . np na tym foto czy kolory nie są za intensywne ? To moje ulubione miejsce z dziecinstwa na ucieczki :) To drzewo to tak naprawdę 2 stare lipy :) Kiedyś galopując tutaj na Rudym wypłoszyłam 6 loch z warchlakami . Wataha liczyła chyba ze 40 sztuk jak nie więcej :) Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Maruderzy -Maniuś- bardzo zawiedziony i obrażony ,ze daliśmy szarakowi uciec. Na każdym postoju na focenie musiałam Mańki sadzać .Inaczej tropiły zwierzynę i urywały ręce :angryy: Mania Ambona mysliwego Koleinami jeździłam konno :) Quote
lourdnes Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Buuu nie mamy w skalniaku lawendy :( To mamy na polu :evil_lol: Nasze jezioro- Umląg Quote
Recommended Posts