Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę mało ostre ale wstawiłam -Pepi zabawnie wyszedł :)

Mania, Maniuś , Dex, Pepi

Szczęśliwy i uzipany zabawą Maniuś

Widok z łąki na nasze domy- po prawej Zielonej a na górce mój :) i nawet konie widać

Wiosna w sadzie

Posted

a potem już można wejść mu na głowę :diabloti:

Ciupas ty sie nic nie myjesz...

Dex i Maniuś

Maniuś - o rety rety, ale trafiłem perfumę. Urrra wetrę sobie w karczek i plecki. Cuuuudo :loveu: Pancia po prostu padnie jak mnie powącha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
( Ja myślałam ,że on się od tak tarza a jak się okazało leżał tam kawałeczek starego podśmierdniętego mięsa :shake: fuj )

Posted

Dex i Maniuś

Dex z Manią

Maniuś

Dex z Manią i kosteczka:)

Mania z kosteczką ufna i spokojna

Mania bez kosteczki- wielkie zdziwienie

i złodziej Dex z kosteczką - haha wykiwałem wszystkich

Finito :)

Posted

Oooo Lourdnes kopę lat!

Fotki jak zwykle genialne! Te w mleczach najpiękniejsze z możliwych! Ja nie mam takiego mleczowego pola i niesamowicie z tego powodu rozpaczam :(

Konie piękne!

Zazdroszczę, Ci tej Twojej wsi totalnie :loveu:

Posted

lourdnes napisał(a):

Przyjeżdżaj :) Jazda konna akurat od wiosny do jesieni powinna być na topie - ujędrnia uda i pupę lepiej niż jakiekolwiek mazidło :cool3:.Jeszcze można biceps zrobić np na Katie , która może pędzić aż padnie jak się jej nie będzie trzymać na wodzy. To takie aktywne spa i siłownia. Wiem co mówię- odkąd nie jeżdżę przytyłam 8 kg i w prawie nic się nie mieszczę.A tak jak byś przyjechała to schudnę i ujędrnię to i owo :diabloti:

Taaa, a jak przyjadę, to mnie psami poszczujesz :evil_lol:
A swoją drogą powiedziałam sobie wczoraj veto na ciastka przy porannej kawie, w kolejną spódnicę się nie zmieściłam :placz:

Posted

[quote name='Iza.']Oooo Lourdnes kopę lat!

Fotki jak zwykle genialne! Te w mleczach najpiękniejsze z możliwych! Ja nie mam takiego mleczowego pola i niesamowicie z tego powodu rozpaczam :(

Konie piękne!

Zazdroszczę, Ci tej Twojej wsi totalnie :loveu:
HIHI za chwile mam sianokosy a to co roku wychodzi bokiem - wtedy się złorzeczy na czym świat stoi :diabloti: Mleczyki już się rozdmuchały ale jak będziesz miała w planach wycieczke to zapraszam do siebie :)
[quote name='jamnicze']Taaa, a jak przyjadę, to mnie psami poszczujesz :evil_lol:
A swoją drogą powiedziałam sobie wczoraj veto na ciastka przy porannej kawie, w kolejną spódnicę się nie zmieściłam :placz:
Mam tylko dwa i to niegroźne :evil_lol:
Ja sobie to mówię codziennie co mi nie przeszkadza pochłonąć tabliczkę czekolady na raz i zapchać innym łakociem. Cóż najwyżej wywalę z domu lustra :diabloti: Panciu już groził telefonicznie ,że jak przyjedzie to idę na lonżę :mad:
[quote name='Asiaczek']Wymiękłam...
http://s56.radikal.ru/i152/1305/6b/a665926e6a4e.jpg

Ostatnio ukradłam 6 fotek:siara:...

Pzdr.

Polecam sie i za chwilkę dorzucę jeszcze trochę ;););)

Posted

Bubu : Dex przestań się gapić i kop ze mną . W końcu chcesz się wydostać ( polowanie na kota) czy nie ?

Jama jest już tak głęboka ze mieszczą się w niej 4 Basenji na raz.Zielona wzmocniła od góry dyktą żeby w razie czego naprawdę nie czmychnęły :evil_lol: I należy przyznać ,że faktycznie ta jama jest pracą zbiorową Basków :)

Podhalan

Dex i Hanuta

Posted

Wybrałam sie z Mańkami na pola i oczywiście planem było robienie fotek .Niestety nie było to zadanie łatwe- a to bociek , a to zajączek albo sarenka. Ręce powyrywane , aparatos wytrząśnięty na maxa .Koszmar . Ale troszke fotek jest.

Bark i okolice czyli tu gdzie mieszkam :)

Rzepak

Barczewo

Rzepak

Posted

Rzepak w zblizeniu :) Do niektórych fotek dodałam fioletu- ostatnio mam parcie na ten kolor .To wszystko przez Agnes - nie posadziła w tym roku wrzosów i lawendy :(
To sobie dogadzam w fotkach :)Dajcie znać czy niektóre kolory nie są za bardzo nasycone. U mnie na monitorze jest ok ale jak odpalam fotki u Zielonej to jest taka żarówa ,że w oczy kole.Pewnie różnica monitorów ale dajcie znać jak jest z tym nasyceniem .

np na tym foto czy kolory nie są za intensywne ?
To moje ulubione miejsce z dziecinstwa na ucieczki :) To drzewo to tak naprawdę 2 stare lipy :)
Kiedyś galopując tutaj na Rudym wypłoszyłam 6 loch z warchlakami . Wataha liczyła chyba ze 40 sztuk jak nie więcej :)

Posted

Maruderzy -Maniuś- bardzo zawiedziony i obrażony ,ze daliśmy szarakowi uciec. Na każdym postoju na focenie musiałam Mańki sadzać .Inaczej tropiły zwierzynę i urywały ręce :angryy:

Mania

Ambona mysliwego

Koleinami jeździłam konno :)