Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki troche przejaskrawione bo zapomnialam zmienic ustawienia z zachodów słonca.Ale mi wybaczycie ?:evil_lol: Już nie zmienialam tego w PS i w sumie malo przebralam ale u mnie tak nudo i nic sie od dawna nie dzieje wiec wrzucilam wiekszosc jak leci .Juz z doświadczenia wiem ,ze jak odkladam na poźniej to nie wstawiam potem wcale :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
ale Maniuś w świetnej kondycji :loveu: na wystawy z nim :razz:

Jeździmy :)I Maniuś i grubasek Mania.Mamy juz 2 wystawy za sobą i 3 złote medale-w tym jest 1 Mani :diabloti:Sędzina stwierdziła ,że jest opasiona ale mimo to ma piękny lekki ruch i tłuścioszek też cos zdobyl :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Moje wybrane:)

Pzdr.

Młode towarzystwo ma niespożyte energie i Bubu nadąża ale Pitek faktycznie musi się rozruszać żeby miec nastrój na wygłupy młodszego pokolenia :evil_lol:

Za chwile zdjęcia z dzisiaj i Pitka tam faktycznie nie było- wolał poprażyc sie w słońcu

Posted

Dzisiaj też poszłam ze szkodnikami na przydomową łąkę i usadowiłam sie w trawie na czterech literach.Wreszcie mamy pogodę ;).Teraz będzie troche fotek z basko-zabawy.Nie wszystkie wyszły bo szkodniki uznały ,ze skoro siedzę to należy mnie wykorzystać jako materac treningowy do psich zapasów. Zwłaszcza Hania z Mańkiem wpadały na mnie z impetem i musiałam uważać na aparat.Dzis trochę lepsze kolory bo zmieniłam ustawienia część na zabawę z atmosferą i część na tryb dla idiotów czyli ustawienia domyślne:evil_lol:.Poza rozmiarem i czasem kadrowaniem nie zmieniałam nic w PS więc foty są gorące prosto z aparatu i sprzed godziny.

Na start wczorajszy zachód słonca i lecimy z baskami:)

Mania

Hania żująca trawkę;)

...a tu z Bubem i Maniolem

Posted

Hania i Bubu

a tu z Mańkiem

Zabawne - jak szkodniki ganiaja to im się rozwijają ogonki :)

Do zabawy dołączyła Jaworka- a przynajmniej chciała ale był nokaut hihi

Bubu dusi Hanię

Posted

Mania mało jęzora nie zgubi ale dzielnie ściga Mańka

Hania z Mańkiem

Zamiana - Mania umyka w popłochu- zawsze to 1kg mniej :cool3:

a Maniuś jest tuż tuż...

Posted

Kto oglądał Kubusia Puchatka ten wie- Maniuś robi Hani słynne "bryknięcie" Tygryska

Odchudzanie Mani ciąg dalszy

Mania upolowana- Poddajesz się?:)

Maniuś

Posted

[quote name='Buszki']Uwielbiam takie ujęcia :).
http://i076.radikal.ru/1206/c3/804d9e2cbcca.jpg

Jesteś pewna,że to basenji :diabloti: ?
http://s019.radikal.ru/i617/1206/f2/731480e8f188.jpg

Dlatego wstawiłam :cool3: Hania niby się tak krzywi jak i wszystkie baski a pasą się na tej trawie każdego dnia :evil_lol:
Na pewno Basenji i to bardzo wkurzony Basenji -Maniuś :diabloti: Mógłby grać w horrorze bez charakteryzacji :eviltong:

Posted

Buszki napisał(a):
Że to Maniuś,potrafię jednak uwierzyć,bo znam taką jedną co minki robi identyczne ;).

Uchyl rąbka tajemnicy -czy to moja Pręgusia ? :loveu::loveu::loveu: