Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lourdnes napisał(a):
Zdecydowanie tak- baski zobaczyly go pierwsze.Za to jak kotek jest na drzewie to jest prawdziwy szał.Gotowe zamarznąć razem z kotem i trzeba po nie isc ze smyczą bo nie dociera do nich ani łakoć ani mroz. A kotów u nas 12... A moze chcesz kota?:)

A dziękuję bardzo, mam dwa psiaki wystarczy, choć są tacy co twierdzą że...kota też mam...na punkcie psów ;)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bundustar napisał(a):
A dziękuję bardzo, mam dwa psiaki wystarczy, choć są tacy co twierdzą że...kota też mam...na punkcie psów ;)

Ale ja mam ładne koty- takie różnokolorowe :) I chetnie sie podzielę :evil_lol:
Koty są juz wystresowane jak dbać o kondycje Basenji- przechadzaja sie pod płotem, ocieraja o drzewa i dbaja o higiene a wszystko to na oczach roztrzesionych basków :diabloti::diabloti::diabloti: Baski potem ganiaja wzdłóż plotu z prędkoscia światła i mamy wybiegane towarzystwo hihi :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Nasze koty robia podobnie- latem...teraz siedza na "zwyżce" w stodole i hipnotyzuja psy wzrokiem hi hi hi
Bluś odwzajemnia hipnotyczne spogladanie i pół dnia siedzi na czubku sterty siana w stodole,na przeciwko zwyzki wpatrując sie w kota... :D

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

hej hej zagladam dzisiaj i co widze? zniknely moje zdjecia i ze 2 str wątku.Czy ktoś wie co sie mogło stać? Bardzo dziwne gdzie to i jakim cudem sie podzialo. Też tak mieliście?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Coi sie stalo? :mad: awaria dogo i znikenyl post z 10 dni i nie da sie ich przywrocic :mad:

Niezłe jaja :evil_lol: Taki poświąteczny klimat :diabloti: Po prostu jaja ale fakt ,że można sie wkurzyć hihi. Ja mało co jestem to tak nie boli bo niewiele zniknelo ale Ty akurat masz duzo fotek a wstawianie ich jest dosc uciążliwe .Ciekawe co nam admin powie :roll:

Posted

lourdnes napisał(a):
Niezłe jaja :evil_lol: Taki poświąteczny klimat :diabloti: Po prostu jaja ale fakt ,że można sie wkurzyć hihi. Ja mało co jestem to tak nie boli bo niewiele zniknelo ale Ty akurat masz duzo fotek a wstawianie ich jest dosc uciążliwe .Ciekawe co nam admin powie :roll:

Admin juz sie wypowiedzial, w dziale administracji ze nie ma mozluwosci przywrocenia.

Ja dlatego ide sobie stad, nie bede od nowa dodawac zdjec

Posted

deer_1987 napisał(a):

Ja dlatego ide sobie stad, nie bede od nowa dodawac zdjec
W każdej galerii musisz pisać, że już idziesz stąd? Jakbyś miała zrezygnować z tego forum to byś nie latała po wszystkich galeriach i obwieszczała wszystkim tego, tylko już po prostu tu nie zaglądała :)

• 4 weeks later...
Posted

Mały deserek po wystawie w Łodzi:)
Siostra miotowa Mańków i Amiga oraz starszych Mośków :evil_lol:

Nie chciała dać sie ustawic bo co tam my i stanie w miejscu jak dookola tyle ciekawych rzeczy :diabloti:Nio ale cos tam ustrzelilismy :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha, widze, że podpisałas foteczki:)

Fakt, sunia nie za bardzo chciała stać, no i te moje oponki, ....

Pzdr.

Agnes stwierdziła ,ze ramki są paskudne to dałam autograf :diabloti: Ale jak chcesz jakies fotki bez to wyślę na @ .Oponkami sie nie przejmuj- ja też mam -kochanego ciałka nigdy za wiele :loveu:I to jest ten atut ,ze np w moim wypadku jak jade nad jezioro to "koło ratunkowe" zawsze mam ze sobą :evil_lol:
Sunia jest sliczna ale fakt ,że wrażenia dookoła zbyt ją rozpraszały i bidulka nie mogła ustać w miejscu

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kilka fotek z wystawy wykorzystam na pewno na moją www, ale wystarcza mi tej wielkości, w jakiej wstawiłąś tutaj:)

pzdr.

nie ma sprawy :smile:
Światło było super szkoda tylko ,ze Baski nie chciały biegać i w sumie takie sobie te fotki wyszły. Pewnie za duży upal dla nich

• 3 weeks later...
Posted

U mnie jak zwykle warstwy kurzu dlatego dla odświeżenia pare fotek :)
Naoglądałam sie kwiatków u Buszki to pochwale sie moim skalniaczkiem a co :evil_lol: Jak na moje 2 lewe rece to nawet coś wyrosło :diabloti:

Jest nawet nadzieja na parę czereśni.W zeszłym roku były aż 3.Szpaki niecierpliwie oczekują wysypu -razem ze mną :evil_lol: