gosiaja Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 http://img171.imageshack.us/img171/4539/img8050c.jpg to jest świetne moje nie mogą tylko dostawać świerzych kości bo w tedy jest wojna nawet przez dwa dni a resztę jedzą w spokoju Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A do nas dzisiaj koleżanka przyszła z kostkami świeżymi jako prezent dla dziewczynek.Takiej zgodności dawno nie widziałam,każda swoją kostkę w zęby wzięła i w różne strony się rozeszły :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Super jak tak sobie razem pałaszują w zgodzie :) http://img18.imageshack.us/img18/3159/img7934m.jpg Quote
lourdnes Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Mańki ogólnie sa grzeczne. Czasem jak jeden jeszcze ma a drugi juz skonczył i chce pierwszemu zabrac ta są burki.Mania zawsze postawi na swoim wiec musze ich pilnowac bo objada pierdołę Mańka. Kosci do ogryzania tez dostaja- wieprzowe i wołowe w zaleznosci co tam rzeźnik ma w posiadaniu. Pod kątem charakteru też są łagodne- nigdy sie nie pogryzły :) Quote
lourdnes Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Czyli co? PSIE JANIOŁKI?;) pzdr.[/QUOTE] Można tak powiedziec :)Maniuś jedynie był agresywny do innych psów (samców)jak Mania miala cieczke. Chociaz co dziwne sam sie Mania nie interesowal w ogole Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Asiaczek']Pies ogrodnika;) pzdr.[/QUOTE] Mania niestety jest łacuch. Wczoraj na spacerku przyszedł Pan z Pania i dwoma psami. Pan był treserem i udzielił nam ciekawego wykładu na temat psiej psychiki i zachowań behawioralnych. Maniuś wpasował sie w stado i zabawy za to Mania szybko sie zorientowala ,ze Pani posiada smaczki więc nie było mowy żeby ruszyła tyłek nie wspominając o oderwaniu hipnotycznego spojrzenia od Pani.Jak hipnoza nie zadziałala zaczeła na Panią włazić :evil_lol: Pojawił sie też inny Pan z dużym psem i do smaczków juz były dwa sępy i oba właziły na Panią :diabloti: Reszta się bawiła pomykając z prędkościa światła między nami. Po godzinie siedząca Mania cała trzęsąca się i zmarznięta ( wysępiła dwa smaczki) zaczela marudzic ,ze zimno i chce do domu .Pewnie tez zorientowala sie ,ze smaczki sie skonczyły :diabloti: Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='deer_1987']A zdjecia gdzie? :mad:[/QUOTE] Nie mam jak teraz robic bo chodze sama z psami to w obu rekach smycze :evil_lol: Jak pojade do domu na wsi to cosik pstrykne Quote
Doris&Grenio Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='lourdnes']Nie wiem o co to chodzi- moze dorośleją ? Albo ta pogoda parszywa bo i ja na rzęsach chodze...[/QUOTE] Baski śpią chyba przez ta pogode..:D Amigo jak zawsze drzwi otwierałam to leciał jak głupi a teraz ucieka bo za zimno mu i sie chowa, zeby tylko na dwór nie iść..:) Jak pierwszy śnieg spadł to był taki szał i zabawa...zwariowałam jak zobaczyłem jego reakcję:) Quote
Asiaczek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='lourdnes']Mania niestety jest łacuch. Wczoraj na spacerku przyszedł Pan z Pania i dwoma psami. Pan był treserem i udzielił nam ciekawego wykładu na temat psiej psychiki i zachowań behawioralnych. Maniuś wpasował sie w stado i zabawy za to Mania szybko sie zorientowala ,ze Pani posiada smaczki więc nie było mowy żeby ruszyła tyłek nie wspominając o oderwaniu hipnotycznego spojrzenia od Pani.Jak hipnoza nie zadziałala zaczeła na Panią włazić :evil_lol: Pojawił sie też inny Pan z dużym psem i do smaczków juz były dwa sępy i oba właziły na Panią :diabloti: Reszta się bawiła pomykając z prędkościa światła między nami. Po godzinie siedząca Mania cała trzęsąca się i zmarznięta ( wysępiła dwa smaczki) zaczela marudzic ,ze zimno i chce do domu .Pewnie tez zorientowala sie ,ze smaczki sie skonczyły :diabloti:[/QUOTE] E, to Mania niby taka cwana, a w sumie to głuptasek: za 2 smaczki ma zmarznięty tyłeki nie pobiegała sobie z psiakami... [quote name='Doris&Grenio']Baski śpią chyba przez ta pogode..:D Amigo jak zawsze drzwi otwierałam to leciał jak głupi a teraz ucieka bo za zimno mu i sie chowa, zeby tylko na dwór nie iść..:) Jak pierwszy śnieg spadł to był taki szał i zabawa...zwariowałam jak zobaczyłem jego reakcję:)[/QUOTE] U nas - na razie - nie ma śniegu. Dzisiaj od rana pada snieg z deszczem... pzdr. Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Doris&Grenio']Baski śpią chyba przez ta pogode..:D Amigo jak zawsze drzwi otwierałam to leciał jak głupi a teraz ucieka bo za zimno mu i sie chowa, zeby tylko na dwór nie iść..:) Jak pierwszy śnieg spadł to był taki szał i zabawa...zwariowałam jak zobaczyłem jego reakcję:)[/QUOTE] Moje pierwszy raz to musiały śnieg powąchać a teraz juz nie zauważają za to szybciej im zimno :evil_lol: [quote name='Asiaczek']E, to Mania niby taka cwana, a w sumie to głuptasek: za 2 smaczki ma zmarznięty tyłeki nie pobiegała sobie z psiakami... U nas - na razie - nie ma śniegu. Dzisiaj od rana pada snieg z deszczem... pzdr.[/QUOTE] Niestety łakoc odbiera Mani baskowy rozumek .Ona za jedzenie gotowa życie oddać . Póki widziała łakocia to myśle ,ze nie czuła zimna :evil_lol: U nas był snieg krótko pare dni temu i jest dopiero dzisiaj .I ten dzisiejszy jakos się trzyma :-( Nie cierpie zimy bo jest zimno :-(:-(:-( i baski sie trzęsą Quote
Buszki Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A u nas słoneczko świeci i mimo silnego wiatru wydaje się,że jest cieplej odrobinkę.Zresztą my mamy 8 st. :). Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 ooo dwa razy ten sam post to jeden kasuje Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Buszki']A u nas słoneczko świeci i mimo silnego wiatru wydaje się,że jest cieplej odrobinkę.Zresztą my mamy 8 st. :).[/QUOTE] Nie wiem ile stopni u nas jest ale dzis pierwszy raz nie byłam z psami na łące. Wiejczy i biało i tak chlapawo i zimno brrrrr, ze żadna siła mnie z domu nie ruszy .Wychodzimy tylko przed blok z konieczności :shake: Quote
Asiaczek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 U nas dzisiaj rano śnieg z przewagą deszczu, a popołudniu - juz sucho.Ciekawe, jak będzie podczas wieczornych spacerów;) pzdr. Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Asiaczek']U nas dzisiaj rano śnieg z przewagą deszczu, a popołudniu - juz sucho.Ciekawe, jak będzie podczas wieczornych spacerów;) pzdr.[/QUOTE] U nas właśnie jest chlapa i wszedzie mokro i niefajnie błeeee Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Buszki']To ja mam najlepiej :).[/QUOTE] Masz cieplej .Ale Tobie dobrze :eviltong: Aż zazdroszczę buuuuuu Quote
Buszki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Już nie musisz.Wieje niemiłosiernie a rano śnieg prószył. Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Buszki']Już nie musisz.Wieje niemiłosiernie a rano śnieg prószył.[/QUOTE] A u nas znowu bezśnieżnie ( na szczęście) .Troche zimno ale nie wialo jak bylam na spacerku :) Quote
Buszki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 No widzisz,to się chyba pogodą wymieniamy ;). Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Buszki']No widzisz,to się chyba pogodą wymieniamy ;).[/QUOTE] Tak to wygląda:) Jak dla mnie możesz zabrać zime do wiosny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem taki okropny zmarźlak ,że dla mnie najzimniejsza pora roku może w ogóle nie istnieć :eviltong: Quote
Buszki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Masz pecha,bo ja też wole ciepełko :evil_lol:.A najświeższe wieści z zewnątrz,to szklanka na drodze :roll:. Quote
Recommended Posts