Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A do nas dzisiaj koleżanka przyszła z kostkami świeżymi jako prezent dla dziewczynek.Takiej zgodności dawno nie widziałam,każda swoją kostkę w zęby wzięła i w różne strony się rozeszły :evil_lol:.

Posted

Mańki ogólnie sa grzeczne. Czasem jak jeden jeszcze ma a drugi juz skonczył i chce pierwszemu zabrac ta są burki.Mania zawsze postawi na swoim wiec musze ich pilnowac bo objada pierdołę Mańka. Kosci do ogryzania tez dostaja- wieprzowe i wołowe w zaleznosci co tam rzeźnik ma w posiadaniu. Pod kątem charakteru też są łagodne- nigdy sie nie pogryzły :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Czyli co? PSIE JANIOŁKI?;)

pzdr.[/QUOTE]
Można tak powiedziec :)Maniuś jedynie był agresywny do innych psów (samców)jak Mania miala cieczke. Chociaz co dziwne sam sie Mania nie interesowal w ogole

Posted

[quote name='Asiaczek']Pies ogrodnika;)

pzdr.[/QUOTE]
Mania niestety jest łacuch. Wczoraj na spacerku przyszedł Pan z Pania i dwoma psami. Pan był treserem i udzielił nam ciekawego wykładu na temat psiej psychiki i zachowań behawioralnych. Maniuś wpasował sie w stado i zabawy za to Mania szybko sie zorientowala ,ze Pani posiada smaczki więc nie było mowy żeby ruszyła tyłek nie wspominając o oderwaniu hipnotycznego spojrzenia od Pani.Jak hipnoza nie zadziałala zaczeła na Panią włazić :evil_lol: Pojawił sie też inny Pan z dużym psem i do smaczków juz były dwa sępy i oba właziły na Panią :diabloti: Reszta się bawiła pomykając z prędkościa światła między nami. Po godzinie siedząca Mania cała trzęsąca się i zmarznięta ( wysępiła dwa smaczki) zaczela marudzic ,ze zimno i chce do domu .Pewnie tez zorientowala sie ,ze smaczki sie skonczyły :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']A zdjecia gdzie? :mad:[/QUOTE]
Nie mam jak teraz robic bo chodze sama z psami to w obu rekach smycze :evil_lol: Jak pojade do domu na wsi to cosik pstrykne

Posted

[quote name='lourdnes']Nie wiem o co to chodzi- moze dorośleją ? Albo ta pogoda parszywa bo i ja na rzęsach chodze...[/QUOTE]

Baski śpią chyba przez ta pogode..:D

Amigo jak zawsze drzwi otwierałam to leciał jak głupi a teraz ucieka bo za zimno mu i sie chowa, zeby tylko na dwór nie iść..:)
Jak pierwszy śnieg spadł to był taki szał i zabawa...zwariowałam jak zobaczyłem jego reakcję:)

Posted

[quote name='lourdnes']Mania niestety jest łacuch. Wczoraj na spacerku przyszedł Pan z Pania i dwoma psami. Pan był treserem i udzielił nam ciekawego wykładu na temat psiej psychiki i zachowań behawioralnych. Maniuś wpasował sie w stado i zabawy za to Mania szybko sie zorientowala ,ze Pani posiada smaczki więc nie było mowy żeby ruszyła tyłek nie wspominając o oderwaniu hipnotycznego spojrzenia od Pani.Jak hipnoza nie zadziałala zaczeła na Panią włazić :evil_lol: Pojawił sie też inny Pan z dużym psem i do smaczków juz były dwa sępy i oba właziły na Panią :diabloti: Reszta się bawiła pomykając z prędkościa światła między nami. Po godzinie siedząca Mania cała trzęsąca się i zmarznięta ( wysępiła dwa smaczki) zaczela marudzic ,ze zimno i chce do domu .Pewnie tez zorientowala sie ,ze smaczki sie skonczyły :diabloti:[/QUOTE]
E, to Mania niby taka cwana, a w sumie to głuptasek: za 2 smaczki ma zmarznięty tyłeki nie pobiegała sobie z psiakami...

[quote name='Doris&Grenio']Baski śpią chyba przez ta pogode..:D
Amigo jak zawsze drzwi otwierałam to leciał jak głupi a teraz ucieka bo za zimno mu i sie chowa, zeby tylko na dwór nie iść..:)
Jak pierwszy śnieg spadł to był taki szał i zabawa...zwariowałam jak zobaczyłem jego reakcję:)[/QUOTE]
U nas - na razie - nie ma śniegu. Dzisiaj od rana pada snieg z deszczem...

pzdr.

Posted

[quote name='Doris&Grenio']Baski śpią chyba przez ta pogode..:D

Jak pierwszy śnieg spadł to był taki szał i zabawa...zwariowałam jak zobaczyłem jego reakcję:)[/QUOTE]
Moje pierwszy raz to musiały śnieg powąchać a teraz juz nie zauważają za to szybciej im zimno :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']E, to Mania niby taka cwana, a w sumie to głuptasek: za 2 smaczki ma zmarznięty tyłeki nie pobiegała sobie z psiakami...

U nas - na razie - nie ma śniegu. Dzisiaj od rana pada snieg z deszczem...

pzdr.[/QUOTE]
Niestety łakoc odbiera Mani baskowy rozumek .Ona za jedzenie gotowa życie oddać . Póki widziała łakocia to myśle ,ze nie czuła zimna :evil_lol:

U nas był snieg krótko pare dni temu i jest dopiero dzisiaj .I ten dzisiejszy jakos się trzyma :-( Nie cierpie zimy bo jest zimno :-(:-(:-( i baski sie trzęsą

Posted

[quote name='Buszki']A u nas słoneczko świeci i mimo silnego wiatru wydaje się,że jest cieplej odrobinkę.Zresztą my mamy 8 st. :).[/QUOTE]
Nie wiem ile stopni u nas jest ale dzis pierwszy raz nie byłam z psami na łące. Wiejczy i biało i tak chlapawo i zimno brrrrr, ze żadna siła mnie z domu nie ruszy .Wychodzimy tylko przed blok z konieczności :shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']U nas dzisiaj rano śnieg z przewagą deszczu, a popołudniu - juz sucho.Ciekawe, jak będzie podczas wieczornych spacerów;)

pzdr.[/QUOTE]
U nas właśnie jest chlapa i wszedzie mokro i niefajnie błeeee

Posted

[quote name='Buszki']Już nie musisz.Wieje niemiłosiernie a rano śnieg prószył.[/QUOTE]
A u nas znowu bezśnieżnie ( na szczęście) .Troche zimno ale nie wialo jak bylam na spacerku :)

Posted

[quote name='Buszki']No widzisz,to się chyba pogodą wymieniamy ;).[/QUOTE]
Tak to wygląda:) Jak dla mnie możesz zabrać zime do wiosny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem taki okropny zmarźlak ,że dla mnie najzimniejsza pora roku może w ogóle nie istnieć :eviltong: