gosiaja Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='lourdnes'] A dla nie pamiętających tłumaczę ,ze wystarczy wpisać w google ubranka dla psów i już sie Gosiaja wyswietla :evil_lol:[/QUOTE] aż tak dobrze nie mam ze się od razu wyświetla Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja jakoś zapamiętałam nazwę firmy i jak potrzebuje komus przesłac link do z pamięci daję nazwę i niech sobie szuka:) pzdr. Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='gosiaja']aż tak dobrze nie mam ze się od razu wyświetla[/QUOTE] Ale nazwę też tłumaczyłam - jak w alfabecie A B A i potem MAX żeby zapamiętali . Moze ktoś sie odezwie zwłaszcza ,ze na 30 osiedlowych psów tylko ja i dwie inne osoby ubierają psy. [quote name='Asiaczek']Ja jakoś zapamiętałam nazwę firmy i jak potrzebuje komus przesłac link do z pamięci daję nazwę i niech sobie szuka:) pzdr.[/QUOTE] Ja właśnie podaje na skojarzenia :evil_lol: alfabetycznie a na koncy Maxymilian w zdrobnieniu :diabloti: Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Rozanielone Mańki ze śmierdzącym gryzakiem wołowym :diabloti: Maniuś wspólne ciamcianie Mania Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 U mnie by coś takiego nie rpzeszło; moje sa zazdrosne, co u innych w miskach i pewnie by chciały sprawdzić każdy u każdego co on tam memla... Pzdr. Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek']U mnie by coś takiego nie rpzeszło; moje sa zazdrosne, co u innych w miskach i pewnie by chciały sprawdzić każdy u każdego co on tam memla... Pzdr.[/QUOTE] Moje też czasem się wymienią ewentualnie Mania poburczy ale nigdy nie ma wojny Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No, u mnie to byłaby awanturka... baski zazdrośniki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Oj, smakują smakoszki, smakują:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ale to mi na śmierdziela nie wygląda ;). http://img810.imageshack.us/img810/4655/img7923q.jpg Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj, smakują smakoszki, smakują:) Pzdr.[/QUOTE] Ja im co jakis czas cos kupuje ale gryzak wołowy i suszone jelita robią furorę . Jelita to sa małe i cienkie ale ten wielki gryzak jak sie zagapie to też maja na jedno posiedzenie :evil_lol: Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Buszki']Ale to mi na śmierdziela nie wygląda ;). http://img810.imageshack.us/img810/4655/img7923q.jpg A faktycznie dwie pierwsze fotki są z zabawką- Maniuś wypruwa sznurki :diabloti: Quote
kaskaSz Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 imageshack.us/photo/my-images/171/img8050c.jpg/ takie dobre było,a się skończyło :D Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zadowolony pysio:) http://img171.imageshack.us/img171/4539/img8050c.jpg Pzdr. Quote
taxelina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/8330/img7945d.jpg jakie zadowolone! Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Mańki faktycznie są Happy ale zapaszek unoszący sie z takowych gryzaków nie napawa mojego nosa optymizmem . Jedynie te roześmiane pyski i oczy maślane pozwalają jakos "zapomnieć" ,ze w całym salonie śmierdzi :diabloti: Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='deer_1987']Jak tam szkodniki sie maja? :)[/QUOTE] Śpią . Aż nie moge sie przyzwyczaic ,ze nie ma szaleństwa i zabaw w gryzionego ganianego tylko senne pomruki. Od czasu do czasu któryś szczeknie czy sie zjeży i powarczy ale wszystko przez sen :evil_lol: Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Szczęśliwe psiaki:) Pzdr.[/QUOTE] Oj bardzo- coraz częściej myśle ,ze sama bym chciała zostać własnym basenji :evil_lol: Mieć wszystko w poważaniu , całkowicie robic co sie chce lub nic nie robić jeszcze miche pod nos dają i głaski są na zawołanie .Aż chce sie żyć :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To coś Ty im zrobiła,że tak śpią ? Ja już od dawna w domu mówię,że chciała bym być swoim baskiem :). Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Buszki']To coś Ty im zrobiła,że tak śpią ? Ja już od dawna w domu mówię,że chciała bym być swoim baskiem :).[/QUOTE] Nie wiem o co to chodzi- moze dorośleją ? Albo ta pogoda parszywa bo i ja na rzęsach chodze... Quote
Recommended Posts