Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lourdnes']
A dla nie pamiętających tłumaczę ,ze wystarczy wpisać w google ubranka dla psów i już sie Gosiaja wyswietla :evil_lol:[/QUOTE]

aż tak dobrze nie mam ze się od razu wyświetla

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaja']aż tak dobrze nie mam ze się od razu wyświetla[/QUOTE]
Ale nazwę też tłumaczyłam - jak w alfabecie A B A i potem MAX żeby zapamiętali . Moze ktoś sie odezwie zwłaszcza ,ze na 30 osiedlowych psów tylko ja i dwie inne osoby ubierają psy.
[quote name='Asiaczek']Ja jakoś zapamiętałam nazwę firmy i jak potrzebuje komus przesłac link do z pamięci daję nazwę i niech sobie szuka:)

pzdr.[/QUOTE]
Ja właśnie podaje na skojarzenia :evil_lol: alfabetycznie a na koncy Maxymilian w zdrobnieniu :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']U mnie by coś takiego nie rpzeszło; moje sa zazdrosne, co u innych w miskach i pewnie by chciały sprawdzić każdy u każdego co on tam memla...

Pzdr.[/QUOTE]
Moje też czasem się wymienią ewentualnie Mania poburczy ale nigdy nie ma wojny

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, smakują smakoszki, smakują:)

Pzdr.[/QUOTE]
Ja im co jakis czas cos kupuje ale gryzak wołowy i suszone jelita robią furorę . Jelita to sa małe i cienkie ale ten wielki gryzak jak sie zagapie to też maja na jedno posiedzenie :evil_lol:

Posted

Mańki faktycznie są Happy ale zapaszek unoszący sie z takowych gryzaków nie napawa mojego nosa optymizmem . Jedynie te roześmiane pyski i oczy maślane pozwalają jakos "zapomnieć" ,ze w całym salonie śmierdzi :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Jak tam szkodniki sie maja? :)[/QUOTE]
Śpią . Aż nie moge sie przyzwyczaic ,ze nie ma szaleństwa i zabaw w gryzionego ganianego tylko senne pomruki. Od czasu do czasu któryś szczeknie czy sie zjeży i powarczy ale wszystko przez sen :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Szczęśliwe psiaki:)

Pzdr.[/QUOTE]
Oj bardzo- coraz częściej myśle ,ze sama bym chciała zostać własnym basenji :evil_lol: Mieć wszystko w poważaniu , całkowicie robic co sie chce lub nic nie robić jeszcze miche pod nos dają i głaski są na zawołanie .Aż chce sie żyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Buszki']To coś Ty im zrobiła,że tak śpią ?
Ja już od dawna w domu mówię,że chciała bym być swoim baskiem :).[/QUOTE]
Nie wiem o co to chodzi- moze dorośleją ? Albo ta pogoda parszywa bo i ja na rzęsach chodze...