Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Nie,nie zamęczasz.Ale do lasu,to ja już dzisiaj raczej nie pójdę :diabloti:

Maniuś,to tak jakby zeszczuplał...
http://img402.imageshack.us/img402/3131/img6680wp.jpg

A jednak poszłam do tego lasu ;).

Haha a dęby były ?:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Ale te baski pedza :razz:

To Maniuś . Mania kopała dziury w poszukiwaniu łakocia dlatego prawie jej nie ma na fotkach;)

[quote name='Asiaczek']Masz nawet "swój" dAb:)
http://img511.imageshack.us/img511/1074/img6495.jpg

Mnie tez się wydaje, że Maniutek chyba cosik schudł;) Ale o Maniusi to tego juz powiedziec nie można...

Cudne!
http://img836.imageshack.us/img836/340/img6669r.jpg
I to też:)
http://img508.imageshack.us/img508/1193/img6605t.jpg

Chyba te 2 wybrane foteczki wstawię jeszcze na FB, OK?

pzdr.

Jedynie wiek i Panciu sie nie zgadzają :diabloti:

Oba schudły :eviltong: Maniusiowi pomogły cieczki a Mania jest na diecie ;)

Wstawiaj jakie chcesz i ile chcesz :)

[quote name='Buszki']Dlatego ja Maniusię przemilczałam ;).

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Wcale nie jest tak źle :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Jak pod koniec czerwca wyjeżdżałam na wieś do domciu zmieniliśmy mieszkanie. Panciu najwyraźniej zapomniał ,że jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami dwóch Basenji i teraz nie ma w domu gdzie usiąść :shake::shake::shake:

Do tego Mania ma cieczkę i wszędzie robi kleksy :angryy:

Posted

lourdnes napisał(a):
Jak pod koniec czerwca wyjeżdżałam na wieś do domciu zmieniliśmy mieszkanie. Panciu najwyraźniej zapomniał ,że jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami dwóch Basenji i teraz nie ma w domu gdzie usiąść :shake::shake::shake:
Do tego Mania ma cieczkę i wszędzie robi kleksy :angryy:

Hahaha, no to będzie BAL u Was:)

pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
Nie przesadzaj,na pewno się wciśniesz na kanapę ;).A Pańcia na psie posłanko :diabloti:.

Jak mu to powiedziałam to pyskował jak przekupka a potem sam mnie do niego wsadził :mad:
Asiaczek napisał(a):
Hahaha, no to będzie BAL u Was:)
Już jest. Cały dom w artystyczne ciapki. A Mania rozkłada sie wszędzie jak księżniczka
pzdr.

Iza. napisał(a):
Ooo to na jakim osiedlu teraz mieszkacie ? :razz:

Na Zielonych Wzgorzach jak Ania Shirley :evil_lol:
Cienka napisał(a):
Musisz kupić Mani majtki na cieczkę i po sprawie.

O qrcze wybawienie to ja dziś biegnę do zoologika :multi:. Nie wpadłam na cos takiego chociaż chodzilo mi po glowie jak to zmajstrować :evil_lol:

Posted

lourdnes napisał(a):

O qrcze wybawienie to ja dziś biegnę do zoologika :multi:. Nie wpadłam na cos takiego chociaż chodzilo mi po glowie jak to zmajstrować :evil_lol:

Tylko Manię weź ze sobą bo trzeba przymierzyć

Posted

Ja zakładałam Buszi majtki dziecięce.Tańsze(w marketach można kupić za grosze,najlepiej kilka sztuk),wyciąć można gdzie trzeba i nie szkoda,wyprać można i są kolejne za zmianę.A żeby nie przeciekały,to babskie wkłady wklejałam,taki mini ;).A,jak by były za luźne w pasie,to można taką agrafkę dla dzieci(bezpieczną) dać.

Posted

Dziewczyny też teraz porządek trzymają i majtek nie noszą,ale na kanapie jak leżą,to coś tam skapnie.Dlatego najlepsze wyjście,to położyć coś grubego (żeby nie przesiąkło) w kolorach maskujących :diabloti:.

Posted

No i klops gaci nie było :mad:i trzecią dobę ścigam Manię z ręczniczkiem.W sumie to ona też dba o higienę tylko jak przyśnie to robi kleksa. Ile to może trwać ? Chyba jutro faktycznie powędruję na duży sklep po bielizne dziecięcą i wkładki :evil_lol: A może OB :diabloti:

Mam dla was fotki z dzisiaj rana (od 8- 13)jak byliśmy u koni . Za chwilkę wstawiam. Szkodniki się wybiegały o sobie nie wspomnę. Po 5 godz spacerku nogi mi wychodzą uszami :placz:

Posted

Buszki napisał(a):
Ja zakładałam Buszi majtki dziecięce.Tańsze(w marketach można kupić za grosze,najlepiej kilka sztuk),wyciąć można gdzie trzeba i nie szkoda,wyprać można i są kolejne za zmianę.A żeby nie przeciekały,to babskie wkłady wklejałam,taki mini ;).A,jak by były za luźne w pasie,to można taką agrafkę dla dzieci(bezpieczną) dać.

Tak, to dobry sposób.
Ale pamiętaj, lourdnes, że takie majtki nie odstrasza Maniutka, będzie chciał "tam" się dostać, obwąchać, polizać itp... no i te płodne dni, to będzie wariactwo - uważajcie, proszę, na Mania i Manię...

pzdr.

Posted

Panciu idzie po Katie czyli Kaśkę - swój nowy nabytek - na jazdę . Manię oczywiście nic nie może ominąć i na wypadek gdyby koń uciekał idzie naganiać

Kaśka :evil_lol:

A ja zabieram Mańki na spacer ( inaczej polują na koty w stajni)

I pobiegły ... a tam idziemy ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, to dobry sposób.
Ale pamiętaj, lourdnes, że takie majtki nie odstrasza Maniutka, będzie chciał "tam" się dostać, obwąchać, polizać itp... no i te płodne dni, to będzie wariactwo - uważajcie, proszę, na Mania i Manię...

pzdr.

Póki co Maniek sie nią nie interesuje. Czasem ją tam liźnie ale bez entuzjazmu.Mam nadzieje ,że nie będzie wariował.W wersji ostatecznej jeśli będzie chiał sie do Mani dobierać to je porozdzielam po pokojach :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
... i dobrze zabezpiecz klamki od drzwi, bo samczyki potrafią byc baaaardzo pomysłowe w wymyślaniu sposobów dostania się do suczek;)

pzdr.

Ojej troszke mnie straszysz :crazyeye:To aż takie perypetie mnie czekają? Myślałam ,że to kleksy są najgorsze :diabloti: Nie wiem co to będzie jak Maniek zacznie szaleć ale na pewno z okna go nie spuszczę :evil_lol: Jak nie będę dawała rady i będzie szalał w pokoju to pójdzie do klatki :-(