Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mnie to aż się wierzyc nie chce, że drzewa sa tak stare.... historyczne... i tyle widziały:)

pzdr.

Robią wrażenie, zwłaszcza jak sie pod nimi stoi :) A odnośnie tego co widziały to aż wyobraźnia działa :cool3: Marzyło mi się tak je pomacać i mieć wizję jak jasnowidze na filmach :evil_lol: Ah żeby się tak cofnąć w czasie ...:diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to czemu nie pomacałas?:evil_lol:

Pzdr.

Macałam tylko wizji nie było :(. Ekipa pędziła jakbyśmy byli na wyścigach i nie mogłam się skupić buuuu :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. Na wizje to trzeba czasu;)

pzdr.

Buszki napisał(a):
I ciszy :).

To fakt :) Chętnie bym się tam latem przespała pod jakims drzewkiem. Wystarczy moskitiera i śpiworek :) Pierwsza noc w Pkt Mocy a druga u dębów . Napewno by się cosik przyśniło... :diabloti:

A nie zamęczam was tymi drzewami? Bo jeszcze trochę tego jest :evil_lol:

Posted

I artystyczny misz-masz na finito :evil_lol:

A teraz Mańki zapraszają na swoją sesję

Maniuś w domku na wsi

i zabawa z Manią

Prosto z Białowieży pojechaliśmy do Grubego na Pancia codzienny trening.
Maniuś po uwolnieniu ze smyczy mial atak ADHD. Musiał się chłopak wybiegać :evil_lol: Fotki musiałam troszkę rozjaśniać , bo juz zapadal zmierzch ale jeszcze coś tam widać. W każdym razie dawno nie widzieliscie Mańków to są na świeżo :diabloti:

Posted

Maniuś z koleżanką wilczurzycą

Pierwsze 15 min po spuszczeniu ze smyczy nie mógł sie biedaczek zatrzymać taaaaaki był szczęśliwy :)

Chwilunia na oddech...

i szalejemy dalej

Posted

I pędzimy w lewo...

I w prawo...

Nawet koleżanka już ma dosyć :)

A tymczasem Mania w swoim żywiole- na polowaniu. Impreza przeniosła się do stajni. A o to przyczyna rumoru

Na szczęście koty nie zaliczały się do tych uciekających ufff . Mania dostała pazurem w nos. Nie mogła uwierzyć ,że kot nie ucieka i nie wykazuje ochoty na zabawę. Przymiarki były z każdej strony ale kiciusie nie podzielały psiego entuzjazmu...i baski w końcu spasowały.Później przyszła kocia mama i szczęśliwe zapędziły ja do stodoły na siano