Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mnie to aż się wierzyc nie chce, że drzewa sa tak stare.... historyczne... i tyle widziały:) pzdr. Quote
lourdnes Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Mnie to aż się wierzyc nie chce, że drzewa sa tak stare.... historyczne... i tyle widziały:) pzdr. Robią wrażenie, zwłaszcza jak sie pod nimi stoi :) A odnośnie tego co widziały to aż wyobraźnia działa :cool3: Marzyło mi się tak je pomacać i mieć wizję jak jasnowidze na filmach :evil_lol: Ah żeby się tak cofnąć w czasie ...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No to czemu nie pomacałas?:evil_lol: Pzdr. Quote
lourdnes Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Asiaczek napisał(a):No to czemu nie pomacałas?:evil_lol: Pzdr. Macałam tylko wizji nie było :(. Ekipa pędziła jakbyśmy byli na wyścigach i nie mogłam się skupić buuuu :( Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No tak. Na wizje to trzeba czasu;) pzdr. Quote
lourdnes Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Asiaczek napisał(a):No tak. Na wizje to trzeba czasu;) pzdr. Buszki napisał(a):I ciszy :). To fakt :) Chętnie bym się tam latem przespała pod jakims drzewkiem. Wystarczy moskitiera i śpiworek :) Pierwsza noc w Pkt Mocy a druga u dębów . Napewno by się cosik przyśniło... :diabloti: A nie zamęczam was tymi drzewami? Bo jeszcze trochę tego jest :evil_lol: Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Nie zameczasz! To spacerujemy po parku dębowym dalej :evil_lol: Dokończę sesję i pomykam do Ciebie :diabloti: Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Paulina z Gusią macają Władka :) Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Mania też ogląda dęby Nie wiem który jest który ale tam są :evil_lol: Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 I ich tabliczki ( nie wiem który jest który) I moja własna imienna tabliczka ;) Odnośnie łowów to zbliżamy sie z aparatosem do liczby 20 000 zdjęć :diabloti: Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 I artystyczny misz-masz na finito :evil_lol: A teraz Mańki zapraszają na swoją sesję Maniuś w domku na wsi i zabawa z Manią Prosto z Białowieży pojechaliśmy do Grubego na Pancia codzienny trening. Maniuś po uwolnieniu ze smyczy mial atak ADHD. Musiał się chłopak wybiegać :evil_lol: Fotki musiałam troszkę rozjaśniać , bo juz zapadal zmierzch ale jeszcze coś tam widać. W każdym razie dawno nie widzieliscie Mańków to są na świeżo :diabloti: Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Maniuś z koleżanką wilczurzycą Pierwsze 15 min po spuszczeniu ze smyczy nie mógł sie biedaczek zatrzymać taaaaaki był szczęśliwy :) Chwilunia na oddech... i szalejemy dalej Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 I pędzimy w lewo... I w prawo... Nawet koleżanka już ma dosyć :) A tymczasem Mania w swoim żywiole- na polowaniu. Impreza przeniosła się do stajni. A o to przyczyna rumoru Na szczęście koty nie zaliczały się do tych uciekających ufff . Mania dostała pazurem w nos. Nie mogła uwierzyć ,że kot nie ucieka i nie wykazuje ochoty na zabawę. Przymiarki były z każdej strony ale kiciusie nie podzielały psiego entuzjazmu...i baski w końcu spasowały.Później przyszła kocia mama i szczęśliwe zapędziły ja do stodoły na siano Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Źrebaczek w stajni A my idziemy na spacer. Mijamy pastwisko... I ruszamy na cross Mania I szalony Maniuś Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Oooo coś nowego do pościgu pojawiło się na krosie Do ataku !!! Maniolo Quote
Buszki Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='lourdnes'] A nie zamęczam was tymi drzewami? Bo jeszcze trochę tego jest :evil_lol: Nie,nie zamęczasz.Ale do lasu,to ja już dzisiaj raczej nie pójdę :diabloti: Maniuś,to tak jakby zeszczuplał... http://img402.imageshack.us/img402/3131/img6680wp.jpg A jednak poszłam do tego lasu ;). Quote
Asiaczek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Masz nawet "swój" dAb:) http://img511.imageshack.us/img511/1074/img6495.jpg Mnie tez się wydaje, że Maniutek chyba cosik schudł;) Ale o Maniusi to tego juz powiedziec nie można... Cudne! http://img836.imageshack.us/img836/340/img6669r.jpg I to też:) http://img508.imageshack.us/img508/1193/img6605t.jpg Chyba te 2 wybrane foteczki wstawię jeszcze na FB, OK? pzdr. Quote
Recommended Posts