Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odmeldowywuję się :)
Za chwilę zarzucę was fotkami z Białowieży. Zrobiłam sobie z Panciem i dziewczynami (Paulina i Guśka)wycieczkę. Oczywiście basków nie mogło zabraknąć :evil_lol:

Z obróżkami i kalendarzem pomyślę :cool3:

Uff jak to dobrze być w sieci. Myślę ,że od czwartku będę juz w stałym kontakcie przez jakiś czas :)

To uciekam zmniejszać fotki z wycieczki :)

Posted

Dobrze ,że Panciu i Agnes byli pod ręką - miałam komu wręczyć baski :evil_lol:
Puszcza jest piękna. Może fotki oddadzą część jej klimatu :)

Drzewo w Punkcie Mocy

Maniuś nie dał się wczuć w energie tego miejsca- gdy tylko doszliśmy zaczął płakac , piszczeć i nie przestał dopóki nie wyszliśmy. Nikt nie wie o co mu chodziło. Mania była grzeczna.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nawet nie wiedziałam, że jest jakis Punkt Mocy;)

Fajnie, że wróciłaś:)

pzdr.

Ja też nie wiedziałam ,że jest cosik takiego jak Punkt Mocy :) Siostra wyczytała w sieci to pojechaliśmy obejrzeć . Puszcza piękna. Ja kocham las i po wycieczce czuje sie spełniona. Maniuś zakłócił nam pozytywne wibracje miejsca swoim piskiem ale pewnie jeszcze tam pojedziemy.
Jakby ktoś sie chciał dowiedzieć o co chodzi z tym Punktem Mocy wklejam informacje z tablicy na miejscu :) Niestety zdjęć mam mało z samego miejsca bo jest bardzo zarośnięte. Na ścieżce wystają korzenie i jest tam trochę głazów ale za mało miejsca na fotki dlatego są głównie drzewa i mchy :)

[quote name='deer_1987']http://img715.imageshack.us/img715/6938/mg6240y.jpg
Wow!!!
Akurat trafiłam w światło. Robiłam na trybie P :)

Posted

Obrabiam dalszy ciąg dębów i jeszcze Mańki z tego samego dnia.Po Białowieży pojechaliśmy do konia i moje szatany były w niebo wzięte ,że można szaleć bez smyczy :evil_lol:

Posted

MMM napisał(a):
Zdjęcia są niesamowite, dęby zresztą też. Musiał tam być tajemniczy nastrój.

Buszki napisał(a):
Faktycznie puszcza jest piękna :loveu:.

Ja bym mogła tam mieszkać :) Gdzieś w tej puszczy mieszka stara kobieta bez prądu , wodę czerpie ze studni i ponoć ma się świetnie. Moja siostra była u niej w zeszłym roku :)Kobieta mimo podeszłego wieku ma krzepę i wigor do pozazdroszczenia. Wokół domu ogródek i tam ponoć rośnie wszystko co potrzeba :) Ma też jakiś inwentarz i ponoć nie wychodzi z lasu całymi latami :razz:

Klimat puszczy jest niesamowity.Taki senny i cichy. Chciałabym tam sie pojawic wiosna kiedy słychać ptasie trelle. Teraz było dosyć spokojnie. Pięknie pachniało sosnami i samym lasem .Od czasu do czasu jakiś dzięcioł tu i ówdzie ostukiwał pnie drzew.Miejscami w lesie było tak gęsto ,że zdjęcia powychodziły ciemne z braku światła :)

Posted

[quote name='Buszki']To musi być charakterna osóbka.Taki pustelnik w spódnicy :).

[quote name='Asiaczek']Przeczytałam i .... troche się przeraziłam...
http://img708.imageshack.us/img708/1962/img6268g.jpg

A Babcia-Pustelnik - szacuneczek:)

pzdr.

Babcię chętnie bym poznała osobiście :) To musi być konkretna osoba :)
A do Miejsca Mocy jeszcze zawitam na medytację . Tylko Pancia w domu zostawię. Teraz był wzięty , bo Aga mi nawymyślała ,że tam sie składa mężczyzn w ofierze :diabloti:

[quote name='Iza.']Ależ cudowna relacja! :loveu: świetne fotki!

Ja już ze 4 lata w Białowieży nie byłam :(

Ja byłam pierwszy raz. W dębach się zakochałam. Cała puszcza ma swój specyficzny klimat. W planach z dziewczynami mamy wypad do ścisłego rezerwatu i jak nie zdążymy przed zimą to na pewno pojedziemy wiosną :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alezimą tam tez może być pięknie! Tylko, nie wiadomo, jak z chodzeniem po puszczy zimą...

pzdr.

Na pewno ale ja wiosną liczę na ptaszorki i inne żyjątka :) I może upoluje aparatosem jakiegoś żubra :) Teraz nie zdążyliśmy :(