Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
To tak jak Sherry i zabawki specjalne tylko na spacery, kazdy kto do nas w gosci przychodzi musi z nia isc do tego miejsca gdzie sa te extra zabawki... jak nie pojdziesz od razu to tak bedzie Cie zaczepiac az pojdziesz... a inne co ma na codzien to juz fajne nie sa...

U mnie to samo- codziennośc jest za nudna aby była godna uwagi :)

Doris&Grenio napisał(a):
Czy mnie oczy nie myla czy Mania też nie ma juz 2 zebów?? :)

Sprawdzalam-sa wszystkie tylko dwa ledwie widac , moze juz wymienila ?Tak to wyglada

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj była pogoda to trochę pobiegaliśmy na spacerku (2,5 godz). Znaleźliśmy 6 kleszczy i wykopaliśmy 3 nory a teraz padziochne lulamy i ciiiiii nie budzić...

Regeneracja łapek...

Błyskasz mi tu aparatem i nie moge spać ...

Posted

Dziś mam wielkie sprzątanie śmietnika w domu. Szkodniki mają oczywiście atak ADHD i utrudniają to o co zawzięcie od 7 walczę- porządek. Ale juz przejaśniało w miarę.Posłanka wylądowały w praniu to nie ma gdzie smieci znosić.Jedynie u Pancia w łóżku zakopały sobie suszone świńskie ucho.Ja łapię na chwilę oddech i zaraz wracam dalej bawić się w pogromcę bałaganu ;)

Posted

Buszki napisał(a):
To życzę dobrej zabawy,bo przy dwóch szkodnikach,to jest co sprzątać :).

Oj horror , jak sie z nimi bawię jest wszystko ok i po długich spacerach też ale jak trochę więcej są w domu i nie zwraca sie na nie uwagi to szatan w nie wstępuje:diabloti:

Posted

To ja dzisiaj nie zabarykadowałam sypialni (zapomniałam) sprzątam kuchnie i tak sobie myślę gdzie są mośki jakaś taka dziwna cisza. Wchodzę na górę a one centralnie na środeczku łóżka zakopane w pościel a główki na poduszkach. I jakie wielkie zdziwienie i obraza, że je obudziłam.

Posted

Ciekawe, dlaczego jak ja tylko otworzę drzwi do któregoś pokoju, to baski od razu hop! na łóżko... Nie do kociej kuwety, nie na fotel, tylko właśnie na łóżko...

Pzdr.

Posted

[quote name='Cienka']To ja dzisiaj nie zabarykadowałam sypialni (zapomniałam) sprzątam kuchnie i tak sobie myślę gdzie są mośki jakaś taka dziwna cisza. Wchodzę na górę a one centralnie na środeczku łóżka zakopane w pościel a główki na poduszkach. I jakie wielkie zdziwienie i obraza, że je obudziłam.

[quote name='Asiaczek']Ciekawe, dlaczego jak ja tylko otworzę drzwi do któregoś pokoju, to baski od razu hop! na łóżko... Nie do kociej kuwety, nie na fotel, tylko właśnie na łóżko...

Pzdr.

Hahaha one maja łóżko w genach tzn w tej ucywilizowanej wersji :evil_lol:
Cienka było nie budzić i na paluszkach odejść :eviltong:

Posted

Normalnie cyknęłabym fotkę ale akurat Tomek zabrał aparat na spotkanie. Zresztą niech się nie przyzwyczajają łózko jest człowieków i kropa:evil_lol: