Jump to content
Dogomania

Najbiedniejszy pies w sopockim schronisku.Bercik usnal w swoim Domu....za TM :(

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze,taki maly,na lancuchu.Nie rozumiem,on jest trzymany na lancuchu,czy to tylko na chwile,zeby sie nie ruszal do zdjecia?

Szczotku-Berciku,odezwij sie! Chcemy poprawic sobie nastroj...twoim szczesciem.

Posted

Cioteczko brązowa jest mi wstyd, że polubiłem nową Pancię.
Mam nadzieję, że mi to wybaczysz? :oops:
Znam już drogę do nowego domu, dużo śpię, trochę kapryszę w jedzeniu i bardzo lubię sprawdzać domowników.
Cioteczkom dziękuję za dobre serca merdaniem ogonka i żwawymi podskokami.

Posted

szilas napisał(a):
Cioteczko brązowa jest mi wstyd, że polubiłem nową Pancię.
Mam nadzieję, że mi to wybaczysz? :oops:
Znam już drogę do nowego domu, dużo śpię, trochę kapryszę w jedzeniu i bardzo lubię sprawdzać domowników.
Cioteczkom dziękuję za dobre serca merdaniem ogonka i żwawymi podskokami.

Bercik, nie ma się czego wstydzić. Masz kochać nową Pancię i Pancia z całego serduszka, tak jak oni Ciebie.

Posted

Kochany Berciku!
Wlasnie o to chodzi,zeby pokochac nowa Pańcie.:loveu: :loveu: :loveu:
Ma byc najwazniejsza na swiecie.

Wiecie,ja ciagle nie moge uwierzyc.Bylam dzis w schronie i patrze,u Rudej lezy na poslaniu Szczotek.Oczywiscie byl to szary kocyk,ale moj mozg zanotowal szarego pieska.

hhhihihih,kumpel,co sie wstydzi aparatu jest super!

Posted

Dzisiaj Bercik poikazał, jaki z niego komediant :lol: On jes super, super, super!!! Może on jest wiekowo dziadek, ale taki niczego sobie jeszcze :diabloti:
Tato jadł bezy (ciasteczka takie)... Najpierw był skok na ławę, bo Tunio postanowil poczęstować się sam :evil_lol: Beza została uratowana... Pochodził więc po pokoju, podreptał, uśpił czujność domowników i zakradł sie spod ławy! Ale jak :lol: Wspiął się na grzbiet kumpla-Szilasa i stamtąd atakował dłoń trzymającą obiekt psich westchnień. Uwierzycie? Zrobił sobie drabinke :evil_lol: Mama podeszła do niego i zaczęła wymachiwać mu przed nosem paluszkiem. No tego Tunio nie zdzierżył - "i ty przeciwko mnie" :cool3:
I... jak nie szczeknie :evil_lol: Przyznam, ze trochę nas przytkało, potem był śmiech no i radość! Toniu to charakterny pies i jak pieknie potrafi szczekać, rokuje na psa obronnego...
A po tych niezwykłych przezyciach zasnął sobie słodko na kolanach u Pani - pierwszy raz!!!! Każdy dzień z Tuniem, to nowe wrażenia, odkrywanie, jaki on jest kochany :loveu:
Fajny pies, mówię Wam cioteczki... Warto było!!!!!!!!!

Posted

E tam, zaraz pożałowaliście... Dostal trochę :roll:, ostatecznie, zasłużył sobie!
Szilas mówi do mnie:
-"Ty wiesz, jak on lubi ciastka!"
Ja:
_ "A skąd wiesz??? Dajesz mu ciastka!!!!"

Cisza.... :evil_lol:

Tak oto wydało się!!! Szilas pewnie jutro będzie się tłumaczył, pokrętnie i zdradliwie... To wszystko będzie wina akuchy... Znam to, znam...

Posted

no i co? I co? Prochnica mu grozi ;)? A niech tam na stare lata ma te prochnice, a sprobuje czegoś pysznego...
A spryciul z niego ogromny, pewnie nie raz kombinować musial, jak zdobyć coś wartościowego..
No i pies obronny z niego przedni...jakbvy zaatakowała Was jakaś mysz szczególnie agresywna-będzie jak znalazł ;)
Wysciskajcie to drobne ciałko :)

Posted

Jak czytam Szczotusiowe wiesci to siedze i usmiecham sie do monitora - cudne!!! :Rose: Zdjecia psiulkow rozbrajajace! :loveu: Ale Szczotusia spotkalo szczescie!!!