Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

Proszę o pomoc, kolejne biedne psisko błąka się w Młochowie :(
szukamy dla niego domu.
Jest niskiego wzrostu suczką o cudownym umaszczeniu. Pojawiała się pod domami ponad tydzień temu i tak się błąka bez celu. Mieszkańcy dokarmiają sunię, a w mroźne noce była wpuszczana do klatek, nawet ktoś dla niej zrobił budkę ze styropianu. Ale to tylko pomoc doraźna!! Już pojawiły się głosy o schronisku :/

Sunia jest bardzo przyjazna dla ludzi, garnie się i wystawia brzuszek do głaskania. Jest kochana. Trochę szczekliwa :) Gdy się pojawiła była nawet czysta, teraz futerko jest lekko zabrudzone.

Wklejam link do zdjęć suni:

http://img849.imageshack.us/g/pcheka1.jpg/

Na żywo jest jeszcze śliczniejsza

Posted

Wydaje mi się że waży z 5 kg, jest mała ok 30 cm. Jeśli chodzi o wiek, ja bym jej dała 3 lata, ale pewna nie jestem, na pewno nie jest starą suczką.

Posted

[quote name='Magdziorek']Prosze napisz jaka jest w stosunku do innych zwierzat? Mam 2 psy i moze znajdę miejsce na 3 ego?Musze mężuśka urobić? pisz na email -olimpiia@onet.pl

Nie wiem jak z innymi psami, podpytam ludzi którzy tam bezpośrednio się nią zajmują.

Posted

[quote name='malagos']Przyznam się, ze to moja ulubienica na dogo :)[/QUOTE]

malagos
Nie masz jakiegoś kontaktu do Elenti?
Zaglądam na wątek a tu nadal brak informacji.