Elentia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Witajcie, Proszę o pomoc, kolejne biedne psisko błąka się w Młochowie :( szukamy dla niego domu. Jest niskiego wzrostu suczką o cudownym umaszczeniu. Pojawiała się pod domami ponad tydzień temu i tak się błąka bez celu. Mieszkańcy dokarmiają sunię, a w mroźne noce była wpuszczana do klatek, nawet ktoś dla niej zrobił budkę ze styropianu. Ale to tylko pomoc doraźna!! Już pojawiły się głosy o schronisku :/ Sunia jest bardzo przyjazna dla ludzi, garnie się i wystawia brzuszek do głaskania. Jest kochana. Trochę szczekliwa :) Gdy się pojawiła była nawet czysta, teraz futerko jest lekko zabrudzone. Wklejam link do zdjęć suni: http://img849.imageshack.us/g/pcheka1.jpg/ Na żywo jest jeszcze śliczniejsza Quote
Elentia Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Pchełka jest naprawdę kochana, lata od człowieka do człowieka, wesolutka, nie dla niej na pewno schronisko :/ także podnoszę temat Quote
as_ko Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Elentia napisz proszę ile może ważyć sunia i w jakim wieku może być? Quote
Elentia Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Wydaje mi się że waży z 5 kg, jest mała ok 30 cm. Jeśli chodzi o wiek, ja bym jej dała 3 lata, ale pewna nie jestem, na pewno nie jest starą suczką. Quote
as_ko Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wrzuciłam małą na kudłacze w potrzebie, bo nie wiem czy ona się kwalifikuje do mikropsiaków. Zdjęcia suni powiększone: Quote
Magdziorek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Prosze napisz jaka jest w stosunku do innych zwierzat? Mam 2 psy i moze znajdę miejsce na 3 ego?Musze mężuśka urobić? pisz na email -olimpiia@onet.pl Quote
Elentia Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Magdziorek']Prosze napisz jaka jest w stosunku do innych zwierzat? Mam 2 psy i moze znajdę miejsce na 3 ego?Musze mężuśka urobić? pisz na email -olimpiia@onet.pl Nie wiem jak z innymi psami, podpytam ludzi którzy tam bezpośrednio się nią zajmują. Quote
Mery779 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Podnoszę bo tylko tak mogę tej kruszynce pomóc :shake: A że jest śliczna zapewne szybciutko znajdzie domek i kochanego ludzia Quote
coronaaj Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mery779 napisał(a):oby nie trafiła do schroniska :shake: Jakis domek tymczasowy...biedna psinka na sniegu.. Quote
malagos Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Przyznam się, ze to moja ulubienica na dogo :) Quote
Mery779 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 To tak kruszynka...i nad wyraz bardzo dzielna.... Skikaj maleńka po domek Dom stały lub tymczasowy potrzebny !!!!! Quote
tanitka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Elentia sie nie odzywa i nie wiadomo co z suczką Quote
kosu32 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jestem na Dogo ściągnięta przez tanitkę. Czekam na to co napisze Elentia. Quote
malagos Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Mery779']podnoszę kruszynę[/QUOTE] i pewnie tyle mozemy, eh........... Szkoda suni.......... Quote
kosu32 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='malagos']Przyznam się, ze to moja ulubienica na dogo :)[/QUOTE] malagos Nie masz jakiegoś kontaktu do Elenti? Zaglądam na wątek a tu nadal brak informacji. Quote
Recommended Posts