Usia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hej Basiu ja tak na chwile przyleciałam zyczyc miłego weekendu ;) i wspaniałego odpoczynku Quote
Basia_Sz Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Witam wszystkich Kochanych fanów :cool3: :loveu: Pozdrawiam cieplutko, dziękuję za odwiedzinki :multi: i mam ctery focie :p Coś na smak :cool3: :evil_lol: Może coś dadzą? :cool1: Grillowanie umilał nam Marek :loveu: Nawet Maxowi się podobało :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Witam wszystkich Drogich Gości :loveu:, którzy ewentualnie nas odwiedzą :loveu: Wstawiłam wczoraj kilka zdjęć, ale dziś ich nie widzę :angryy:, zaraz mnie coś trafi... Jutro wyjeżdżam, więc biorąc pod uwagę jak działa dogo, i czy uda mi się jeszcze dzisiaj coś napisać, przepraszam, jeżeli przez trzy dni nie będę odpisywać :shake:. Życzę wszystkim udanego długaśnego weekendu :loveu: :multi: Do zobaczenia :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 witamy,zdjątka się wyświetlają zyczymy udanego wyjazdu:-) Quote
Vogue Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Do miłego Basiu!!!:loveu: Niestety zdjęć nadal nie ma.:shake: Admin ich nie zwrócił:shake: Quote
marzenna79 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Marek gra, a Max słucha...:loveu::loveu: Witaj Basiu !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Ja wróciłam dzisiaj tj.w środę o 6 rano.:multi: Wygnał nas mróz...:roll: Dzisiaj było minus 4 stopnie.:angryy: Co za weekend...:cool3: :mad: Jak żyję nie pamiętam takiej zimnicy.:shake: Minęłyśmy się...:roll: Szkoda.:roll: Pozdrawiam Was serdecznie.:multi::loveu: Quote
Usia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 hej przyjechałam dzisiaj i wpadłam tak na chwilke sie przywitac tylko apetytu Basiu narobiłas ;) Quote
marzenna79 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witaj Basiu i Maxiu i Bobi !!! :multi::multi::multi: Pozdrawiamy Was ! :loveu::loveu::loveu: Gdzie się podziewacie ??????? :cool3: :roll: Quote
marzenna79 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dobry wieczór Basiu ! :multi::loveu: Gdzie się znowu podziewacie koleżanko??? :cool3: :roll: ;) Tak tu cicho i smutno.:shake: Chcemy nowych fotek labka Maxa i Bobiego.:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Usia'] tylko apetytu Basiu narobiłas ;) Dokładnie tak:p Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Bosshh, nie widzę postów, tylko przy odpowiedzi:angryy::angryy: Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Bosshh, nie widzę postów, tylko przy odpowiedzi:angryy::angryy: madzia i medor napisał(a):Ok, już widzę;) nie narzekaj babo:diabloti: Quote
Usia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Czemu tu jakos pusto ?? Basia gdzie wy sie podziewacie ???????????? Quote
Vogue Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hey!!!! Basieńko!!! Koniec laby i szkoleń!!!! Wracaj tu szybciutko!! Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):nie narzekaj babo:diabloti: Wyjdź:diabloti: Dzień Dobry Basiu:cool3: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witaj Basiu !!! :multi::loveu: Nadal Cię nie ma ??????? :niewiem: :shake: :roll: Pozdrawiamy Maxa i Bobiego.:multi::loveu: P.S. Szkolenie masz przecież tylko we wtorki...:cool3: Quote
Recommended Posts