marzenna79 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Basia_Sz']Heloł Marzenko :loveu: Co u nas słychać? :hmmmm: Wczoraj się szkoliliśmy, a dzisiaj już grzecznie pracujemy... na dogo... :cool3: Dziękujemy za drapanko ale czemu uciekanko? :-( Dziękujemy za buziaki, i liżemy, my, chłopaki :loveu: :evil_lol: Hmm...grzecznie pracujecie koleżanko ??? :cool3: :mad: Na dogo jest Wasze pracowanko ? Rybko nasza kochana !!! Nie oszukuj nas od rana...:shake: ;) :evil_lol: My się dzisiaj bardzo spieszymy, bo na imieniny brata się nie wyrobimy...:roll: Wszak dziś Jarka jest i Marka, no a jutro...będzie futro...:eviltong: ;) Quote
agbar Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dzien dobry....troche pozno ale przy tym tempie w jakim dzis dogo pracuje to i tak lepiej pozno niz wcale:diabloti: Quote
Dada Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dziękuję za miłe przyjęcie, ale to dla mnie jest wielka przyjemność oglądać zdjecia takich cudnych psiaków :]. Od dzisiaj zostaje stałym bywalcem i czekam na kolejne zdjęcia! Quote
Madzia_19 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Basia_Sz']Dobry paproch :evil_lol: Witaj kochana Basiu :p :calus: Cio tam u Maxia słychać? :loveu: Piłeczka dobra rzecz ;) :p Widzę, że Ci się galeryjka rozrasta :multi: :p Moje gratulacje :p Czekamy na nowe fotevzki ;) Maluszek Bobi też słodziak, prawie taki jak Maxiu :p Pozdrawiamy gorąco :p :p :p Quote
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='marzenna79']Hmm...grzecznie pracujecie koleżanko ??? :cool3: :mad: Na dogo jest Wasze pracowanko ? Rybko nasza kochana !!! Nie oszukuj nas od rana...:shake: ;) :evil_lol: My się dzisiaj bardzo spieszymy, bo na imieniny brata się nie wyrobimy...:roll: Wszak dziś Jarka jest i Marka, no a jutro...będzie futro...:eviltong: ;) Łomatko, synuś ma dzisiaj imieniny??? :crazyeye: Mareczka jest? :hmmmm: Całe szczęście, że my imienin nie obchodzimy, tylko urodzinki :evil_lol: [quote name='dealer']dzien dobry....troche pozno ale przy tym tempie w jakim dzis dogo pracuje to i tak lepiej pozno niz wcale:diabloti: Mułu po kolana, Aga zasapana, brnęła tu od rana dziewczyna kochana :loveu: :multi: [quote name='madzia i medor']Witam i miłego dnia życzymy:p:p Witaj Madziołku! :multi: My również życzymy miłego... popołudnia :evil_lol: [quote name='Dada']Dziękuję za miłe przyjęcie, ale to dla mnie jest wielka przyjemność oglądać zdjecia takich cudnych psiaków :]. Od dzisiaj zostaje stałym bywalcem i czekam na kolejne zdjęcia! Niezwykle nam miło, że chcesz stałym bywalcem zostać, zapraszamy, zapraszamy :loveu: :multi: Quote
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Madzia_19 napisał(a):Witaj kochana Basiu :p :calus: Cio tam u Maxia słychać? :loveu: Piłeczka dobra rzecz ;-) :p Widzę, że Ci się galeryjka rozrasta :multi: :p Moje gratulacje :p Czekamy na nowe fotevzki ;-) Maluszek Bobi też słodziak, prawie taki jak Maxiu :p Pozdrawiamy gorąco :p :p :p Witaj ponownie Madziul :loveu: :multi: A rozrasta się, rozrasta, dzięki wybitnej pomocy ze strony miłych gości :loveu: :evil_lol: Miejmy nadzieję, że tendencja wzrostowa się nadal utrzyma :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Basia_Sz']Łomatko, synuś ma dzisiaj imieniny??? :crazyeye: Mareczka jest? :hmmmm: Całe szczęście, że my imienin nie obchodzimy, tylko urodzinki :evil_lol: Mój brat jest Jareczek,:cool1: a brat męża jest Mareczek.:p A my tylko imieniny obchodzimy...:roll: :oops: "Co dom, to inny zwyczaj." ;) P.S. Proszę złożyć życzenia synusiowi od naszej rodzinki.:loveu: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :razz:doberek Basiu .....nie wiem czy dziś się witałam bo przy tym mulącym dogo to masakra .......kiedy będzie działało normalnie:diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='marzenna79']Mój brat jest Jareczek,:cool1: a brat męża jest Mareczek.:p A my tylko imieniny obchodzimy...:roll: :oops: "Co dom, to inny zwyczaj." ;) P.S. Proszę złożyć życzenia synusiowi od naszej rodzinki.:loveu: Oczywiście Marzenko, złożę z przyjemnością, tylko chwilowo Go nie ma, szlaja się gdzieś po obcych landach :roll: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:doberek Basiu .....nie wiem czy dziś się witałam bo przy tym mulącym dogo to masakra .......kiedy będzie działało normalnie:diabloti: Grzecznym dziewczynkom dogo chodzi w miarę normalnie :eviltong: Cześć Alusia :p Quote
Usia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witamy witamy i o fotki upraszamy (nie wiem czy jest takie słowo :evil_lol: ??) Usia przeprasza i o wybaczenie prosi, bo czasu nie miała, nad lekcjami siedziała. Biedactwo ja biedne do nauki juz biegne Zegnam sie teraz wpadne jeszcze nie raz;) Quote
Basia_Sz Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Usia']Witamy witamy i o fotki upraszamy (nie wiem czy jest takie słowo :evil_lol: ??) Usia przeprasza i o wybaczenie prosi, bo czasu nie miała, nad lekcjami siedziała. Biedactwo ja biedne do nauki juz biegne Zegnam sie teraz wpadne jeszcze nie raz;) Uleńko :loveu: świetny wierszyk! :multi: Dziękuję za odwiedzinki Kochana, fotki wstawię niebawem, muszę znowu coś popstrykać :razz:. Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Basia_Sz'] Grzecznym dziewczynkom dogo chodzi w miarę normalnie :eviltong: Cześć Alusia :p :razz:Basiu ....a kogóż ty masz na myśli :eviltong: Quote
marzenna79 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Basia_Sz']Oczywiście Marzenko, złożę z przyjemnością, tylko chwilowo Go nie ma, szlaja się gdzieś po obcych landach :roll: :evil_lol: Można życzenia złożyć telefonicznie...;) :eviltong: Cześć Basiu !!! :multi: Witajcie pieseczki kochane ! :loveu::loveu: Miłego popołudnia życzę labkowej rodzince i czekamy na obiecane nowe focie. Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ......................musiałąm popatrzeć w której galerii jestem......acha u Basi............witaj :multi::multi::multi:..........no i twoje pieski też witam:multi:...............jakieś zdjęcia byś wstawiła , co????:cool3::cool3::cool3: Quote
marzenna79 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dzień dobry Basiu!!!!!!!:multi::loveu: [SIZE=4]Gdzie Ty jesteś kochana....??? :cool3: :roll: Pozdrawiam weekendowo i długaśnie...:buzi: [SIZE=4]:calus: [SIZE=4] :scared: Zmykam dalej ma rybeczko !!! ;) :loveu: Będę tęsknić za Wami....buuu... :-( :placz: Quote
Basia_Sz Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Basiu ....a kogóż ty masz na myśli :eviltong: No siebie Alu, siebie naturalnie! :eviltong: Witaj u nas :loveu: :multi: [quote name='marzenna79'] Można życzenia złożyć telefonicznie...;-) :eviltong: Cześć Basiu !!! :multi: Witajcie pieseczki kochane ! :loveu::loveu: Miłego popołudnia życzę labkowej rodzince i czekamy na obiecane nowe focie. [SIZE=2] No patrz... :crazyeye: Że też o telefonie nie pomyślałam :roll: Ach.... ten Niemiec.... A synuś dziękuje za życzenia i pozdrawia serdecznie :p :loveu: [quote name='BeaC']......................musiałąm popatrzeć w której galerii jestem......acha u Basi............witaj :multi::multi::multi:..........no i twoje pieski też witam:multi:...............jakieś zdjęcia byś wstawiła , co????:cool3::cool3::cool3: Witaj Bea :loveu: A dlaczego musiałaś sprawdzić, u kogo jesteś? Czyżbyś trafiła tu bez cufal??? :mad: Ale dziękuję za ten cufal :evil_lol::multi: [SIZE=4][SIZE=2] Quote
Basia_Sz Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='marzenna79'] Dzień dobry Basiu!!!!!!!:multi::loveu: [SIZE=4]Gdzie Ty jesteś kochana....??? :cool3: :roll: Pozdrawiam weekendowo i długaśnie...:buzi: [SIZE=4]:calus: [SIZE=4] :scared: Zmykam dalej ma rybeczko !!! ;-) :loveu: Będę tęsknić za Wami....buuu... :-( :placz:[SIZE=4] [SIZE=4][SIZE=2] Dzień dobry Marzenko :loveu: Ja też będę tęsknić, we wtorek na trzy dni wyjeżdżam :loveu: A Tobie życzę miłego wypoczynku nad jeziorkiem :loveu: Wypluskajcie się porządnie :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='bGirl']dzień dobry zaglądamy się przywitać i życzyć cioteczce [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Witajcie biało czarni! :multi: Dziękujemy za życzenia i wzajemnie życzymy wesołego, udanego piąteczku :loveu: Fajnie, że wpadliście :multi: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witamy, w końcu DGM w miarę normalnie dzieła:multi: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :multi:witaj sąsiadko;) ktoś mnie już dziś powitał na GG:p Quote
małyskrzat Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Basieńko Basieńko Jak się masz serdeńko Pogodą ducha zarażasz:loveu: gdy rymowanki powtarzasz obdzielasz wszystkich dobrym humorem mimo iż wcześnie wstajesz z rumorem:evil_lol: Na dogo wchodzisz jeszcze przed pracą Czy za to Ci dodatkowo płacą:cool3: :lol: Nie zraża Cię Zadna ulewa i plucha Bo Ty masz super Pogodę Ducha:loveu: wpadam tutaj na momencik zobaczyć czy się wszystko kręci tak jak kręcić ma się pozdrawiają Basię Skrzaciki:Rose: Quote
Vogue Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Wielce sie umęczyłam,ale w końcu tu przybyłam:loveu: Byliscie na czwartej stronie i dotarcie tu zajęło mi prawie 10 min:shake: Tragedia!! Trzymajcie sie cieplutko i odpoczywajcie weekendowo:loveu: Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 witam porannie słonecznie i pięknie.witam sie i żegnam, będe 8 maja dopiero bo dostałam wolneeeeeeeee .....................cufal????? znaczy się co?? Quote
Recommended Posts