Vogue Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj!!!!:loveu::loveu::loveu: Chciałam cię przywitać słowami pewnej marszowej piosenki, a tu klops.... duże " b " mi nie wchodzi:shake: My już po spacerku porannym. Jest jeszcze chłodno ale bardzo słonecznie:loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Usia']Hej basiu :p i co sie urodziło ?? Witaj Uleńko :loveu: Urodziły się dwie suńki beaglusiowe naszej dogomaniaczki Joli :loveu: Dwa pieski nie przeżyły... :-(:-(:-( [quote name='Voque']Witaj!!!!:loveu::loveu::loveu: Chciałam cię przywitać słowami pewnej marszowej piosenki, a tu klops.... duże " b " mi nie wchodzi:shake: My już po spacerku porannym. Jest jeszcze chłodno ale bardzo słonecznie:loveu: Witaj Grażynko :loveu: Nie musisz się witać śpiewająco :evil_lol: Ważne, że jesteś :loveu: u nas tak samo, chłodno, ale słoneczko świeci i będzie pięknie :multi: Quote
Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 szkoda tych dwóch, ale teraz trzeba sie skupić na suniach.Takie malenstw sa słodkie :loveu: takie tylko do kochania ;) Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Usia napisał(a):szkoda tych dwóch, ale teraz trzeba sie skupić na suniach.Takie malenstw sa słodkie :loveu: takie tylko do kochania ;) Masz rację :loveu: Wszystko, co małe jest piękne i słodkie :loveu: Bo potem bywa różnie :roll: :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Doberek:hand: Doberek Madziordzio! :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi::multi::multi: Dobereczek sąsiadeczko:multi: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Dobereczek sąsiadeczko:multi: A witam, witam miłą sąsiadkę :loveu: :multi: Cieszymy się, że Pani wpadła z wizytą :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj Basiu moja miła !:loveu::multi: Ładnie nas tu wczoraj zostawiłaś !:cool3: :roll: Nie odpisujesz na nasze posty,:shake: Chyba pójdziem stąd za Tęczowe Mosty ! ;) Pozdrawiam niedzielnie.:multi: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dobry paproch :evil_lol: Oho, piłka dużego, może zdążę się pobawić zanim przyjdzie :p Nie masz szans mały, ja czuwam :cool3: Popilnujemy....:mad: Nie przeginaj.....:mad: Daj się pobawić :loveu: Proszę...:multi: Noo....:-( Quote
marzenna79 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Basiu, możesz zagłosować ??????? :roll: http://www.dogomania.pl/forum/poll.php?do=showresults&pollid=387 Fajne focie. :loveu::loveu: :cool1::cool1:Mizianko dla chłopaków.:loveu::loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='marzenna79']Basiu, możesz zagłosować ??????? :roll: http://www.dogomania.pl/forum/poll.php?do=showresults&pollid=387 Kurcze..... Nie wiem, na kogo? :placz: Dwóch głosów nie można oddawać i co? :placz: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Basia_Sz'] Nie masz szans mały, ja czuwam :cool3: Jaka minka prawdziwego stróża;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Jaka minka prawdziwego stróża;) :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Noo, Strażnik Teksasu normalnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi::multi::multi:witaj byłam foteczki widziałam;) Quote
Vogue Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja też byłam i chłopaków dokładnie obejrzałam:loveu: Labki górą:loveu::evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj byłam foteczki widziałam;) :multi:Siupel!!! :multi: Dziękujemy za odwiedzinki :loveu::loveu::loveu: [quote name='Voque']Ja też byłam i chłopaków dokładnie obejrzałam:loveu: Labki górą:loveu::evil_lol: Jasne Grażynko :multi: Labki to najcudowniejsze psy pod słońcem!!! :loveu::loveu::loveu: (pozdrowienia dla wszystkich innych psiaczków :evil_lol: :eviltong: ) Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Basia_Sz napisał(a)::evil_lol: Noo, Strażnik Teksasu normalnie :evil_lol: A potarfi z półobrotu:cool1: Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):A potarfi z półobrotu:cool1: Yyy.... niezbyt mu to jeszcze wychodzi, ale trenuje :evil_lol: Witam wszystkich z rana w poniedziałek :multi: Quote
AlKil Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzień dobry Basiu! :lol: Obejrzałam zdjęcia, wymiziaj psiaki! :lol: Quote
Vogue Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pies stróżujący:evil_lol: Witaj Basiu!! Miłego dzionka życzę:loveu::loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry Basiu! :lol: Obejrzałam zdjęcia, wymiziaj psiaki! :lol: Witajcie Duże Miśki i Małe Eleganty! :multi: Wymiziamy, ma się rozumieć :loveu: Vogue napisał(a): Pies stróżujący:evil_lol: Witaj Basiu!! Miłego dzionka życzę:loveu::loveu: Witaj Grażynko! :multi: :loveu: Pies stróżujący nawet oka nie otworzy, jak ktoś włazi do domu w nocy (to znaczy domownik jakiś) śpi z nami w sypialni, drzwi zamknięte, i nie reaguje, jak ktoś gmera kluczem w zamku :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzień dobry słonecznego mizianko dla chłopaków Cleo & WielkoLUD Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzien dobry:) bylam obejrzalam i pewnie jeszcze przyjde:) Quote
Recommended Posts