marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale dobra ta wódeczka, lecz dodałam do środeczka, deczko soczku z malinami, żeby troszkę wypić z Wami !!!!!!! :multi::multi::multi: [SIZE=5]Za zdrowie pań, za zdrowie ! :multi::loveu: Wypijcie z nami dziś panowie ! Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 braklo flachy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Basia hop hop............:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi, robili my z muchi wybuchi, gdy muchi byli zdechluchi, to kładli my muchi na blachi i mieli radochi po pachi. Kilka dni, czas nie krotki nie pilismy razem wodki, wez butelke no i w droge, bo doczekac sie nie moge, a ze czekam tu z przymusu przywiez krate spirytusu. :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
mwijatak Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hieloł:p Dotarłam i tu, bo doszły mnie słuchy, że tu piją:diabloti: Ja też kcem:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 to stawiaj flaszeczke i pijemy :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Basia_Sz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='ewelinabuck']Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi, robili my z muchi wybuchi, gdy muchi byli zdechluchi, to kładli my muchi na blachi i mieli radochi po pachi. Kilka dni, czas nie krotki nie pilismy razem wodki, wez butelke no i w droge, bo doczekac sie nie moge, a ze czekam tu z przymusu przywiez krate spirytusu. :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :roflt::roflt::roflt: Ewelina jesteś świetna :thumbs: [quote name='Voque'] Eeee.... Grażynko... ja mówiłam raczej o takiej małej klinice pojemności 100ml......... :eviltong: [quote name='Usia']Basia Basia gdzie jestes miałysmy pić :roll: A Ty co? Wybierzmowana, to Ci już wolno?:evil_lol: No cóż.... polewalim, polewalim, aż się Basi padło..... :roll: [quote name='mwijatak']Hieloł:p Dotarłam i tu, bo doszły mnie słuchy, że tu piją:diabloti: Ja też kcem:evil_lol: Marta... nie radzę z tymi Paniami stawać w szranki :shake:. Zobacz - ja padłam, a im ciągle mało :crazyeye: [quote name='ewelinabuck']to stawiaj flaszeczke i pijemy :cool3: :cool3: :cool3: Łojejusiu.... w pale się nie mieści.... :crazyeye: Z kim ja się zadaję? :shake: :niewiem: :eviltong: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Basia skoro wczoraj rady nie dałaś to moze dzisiaj :cool3: najpierw coś na poczatke (w duzych ilosciach;) ) a potem dla mniej wytrzymałych sugeruje drinki do dna kochana,do dna PS: Daj moze jakieś zdjecia zeby z Twojej galeri sie pijalnia nie zrobiła ;) Quote
Basia_Sz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Masz rację Uśka, to już przestaje być śmieszne...... :roflt::roflt::roflt: Muszę się postarać koniecznie dzisiaj o jakieś fotki :evil_lol: Quote
małyskrzat Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Basiu- to stawiam na dobry poczatek dnia:) Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Basia fotki musi dać Bo galeria zaczeła juz chlać Wszyscy pic przychodza nikt nie zapyta odchodzac Gdzie fotki... Na poprawe chumoru :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='małyskrzat']Witaj Basiu- to stawiam na dobry poczatek dnia:) :crazyeye: No i jak tu nie pić??? :crazyeye: Nie wypada odmówić.... :evil_lol: Zdrówko Uleńko :loveu: [quote name='Usia']Basia fotki musi dać Bo galeria zaczeła juz chlać Wszyscy pic przychodza nikt nie zapyta odchodzac Gdzie fotki... Na poprawe chumoru :evil_lol: Usia, świetny wierszyk, rewelacja :multi: I w dodatku święta racja :roll: Fotki będą dziś z pewnością, i dziękuję miłym gościom! :multi: Quote
Vogue Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dzień Dobry Basiu!!!! Coś towarzystwo ci się rozpiło troszkę:shake::evil_lol: U nas dziś słonecznie,wiatru wreszcie nie ma, ale zimno, zimno..... Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ....................ło matko ale ochlej:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Baśka......ty zyjesz???? Quote
WinterGirl Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 dzień dobry kacyk męczy Basieńko? oblewanie się udało :diabloti: [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :multi::multi::multi:PIWO Z RANA JAK ŚMIETANA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i dzień dobereczek sasiadeczko Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 witam witam ja tu jestem wytrwala hihihihihi mam kaca:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale nieduzego:p gdzie fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
marzenna79 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witajcie dziewczęta !!!!!!! :multi::multi: Może klinika ??????? Basiu kochana , Wy znów pijecie dzisiaj od rana ???:crazyeye: Oj, kochane, Wy tu nie trzeźwiejecie...:shake: :roll: Maraton uprawiacie, czy co ??????? :cool3: Pozdrawiam serdecznie.:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Doberek:hand: I nas tu przywiało:grins::grins: Cieszycie się:razz: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Basia jeszcze zaspana kaca leczy juz od rana My pijaczki wytrwałysmy, po galeriach biegałysmy. Głowa teraz juz nie boli bo to sposoby ominiecia niedoli. :p Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Usia co za tworczosc jestem zaskoczona:evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Podziekować tylko moge a Basi dać kwiatki nowe:Rose: Za nauke tego fachu wielkie buzi kochany robaku Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Witam wszystkich miłych gości w niedzielę rano :loveu: Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :loveu: i przepraszam, że wczoraj Was tak zaniedbałam :oops: Poród zaabsorbował moje myśli zupełnie :oops: i nie zajrzałam do swojej własnej galerii :oops: Ale obciach...:cool1: Fotek nie dałam, ale dzisiaj będą w stu procentach :loveu: Madzia - oczywiście, że się cieszymy :multi: Cieszymy się z każdych odwiedzin i dziękujemy serdecznie:loveu: No to lecę na obchód :evil_lol: :scared: Quote
Recommended Posts