marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A to ceramiczne smoki...koledzy Edgara...:evil_lol: Te smoki piją, jak smoki !!!!!!! Na zdrowie Basiu !!! No to siup w ten głuuupi dziób !!!!!!! Za rozwój Twojej galerii ! :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego Basieńko.:loveu::loveu: Niech Ci szczęście przynoszą moje smoki. Quote
Usia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dlaczego on dostanie a ja nie dostałam :mad: Zostaje tylko teraz nadrabiac i pić z maniakami takimi jak ja :cool3: :eviltong: Basia to co jeszcze jedna kolejka ?? Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']ja tez nie mam jeszcze 18 dopiero we wrzesniu skoncze:evil_lol: :evil_lol: :cool3::cool3::cool3: No to ja nie wiem Kochanieńka, czy Ty tak możesz oficjalnie..... :eviltong: [quote name='marzenna79'] marzenna79 A to ceramiczne smoki...koledzy Edgara...:evil_lol: Te smoki piją, jak smoki !!!!!!! Na zdrowie Basiu !!! No to siup w ten głuuupi dziób !!!!!!! Za rozwój Twojej galerii ! :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego Basieńko.:loveu::loveu: Niech Ci szczęście przynoszą moje smoki. Och Marzenko :loveu: Jakie piękne smoki :loveu: Dziękuję :multi::multi::multi: Nooo, teraz to szczęście murowane :multi: Na zdrowie Marzenko!!! :multi::multi::multi: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Usia napisał(a):Dlaczego on dostanie a ja nie dostałam :mad: Zostaje tylko teraz nadrabiac i pić z maniakami takimi jak ja :cool3: :eviltong: Basia to co jeszcze jedna kolejka ?? Oczywiście - na drugą nogę :evil_lol: Ale biskupowi nie chuchaj...... :shake: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale juz rocznikami to chyba moge:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra tam ;;;wypijmy za terazniejszosc i samotnosc zarazem oby jutrzejszy dziejn byl lepszzy:diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Basia_Sz napisał(a):Witaj Madziu :loveu: :multi: No w sumie nie wiem, to małe to kundlowate jest :evil_lol: Ale kochany jest i pocieszny bardzo :loveu: A w jakim wieku mały? :) Nie doczytałam :lol: Quote
Usia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 jak dojde :cool3: Dzisiaj pani pielegniarka która zmieniała mi opatrunek na nodze to powiedziała ze oni to sie na nogi nie patrza tylko na twarz, wiec zaczynam miec obawy. :evil_lol: Dobra to na druga i do dna PS: i ja juz wiecej nie pije musze isc sie szykowac i jakos dojechac do tego koscioła ;) a ze kaleka jestem dosłownie i w przenosni to teraz troche wiecej czasu potrzebuje ;) Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):ale juz rocznikami to chyba moge:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra tam ;;;wypijmy za terazniejszosc i samotnosc zarazem oby jutrzejszy dziejn byl lepszzy:diabloti: Możesz, masz moją dyspensę :evil_lol: Za samotność nie piję, jak już, to za przyjaźń i pogodę ducha!!! :multi: madziasto4 napisał(a):A w jakim wieku mały? :smile: Nie doczytałam :lol: Bobi ma pięć miesięcy dopiero :p Smarkaty jest :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Usia']jak dojde :cool3: Dzisiaj pani pielegniarka która zmieniała mi opatrunek na nodze to powiedziała ze oni to sie na nogi nie patrza tylko na twarz, wiec zaczynam miec obawy. :evil_lol: Dobra to na druga i do dna PS: i ja juz wiecej nie pije musze isc sie szykowac i jakos dojechac do tego koscioła ;) a ze kaleka jestem dosłownie i w przenosni to teraz troche wiecej czasu potrzebuje ;) Dobrze, nie namawiam ;) Dziękuję serdecznie za odwiedzinki i opicie dwudziestej stronicy :loveu: :multi: Quote
Usia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 basia wieczorem wpadne po bierzmowaniu to dopijemy jeszcze :cool3: na spokojnie za pogode ducha i przyjazn:multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Basia_Sz napisał(a): Bobi ma pięć miesięcy dopiero :p Smarkaty jest :evil_lol: To tylko 2 miesiące młodszy od mojego Torka :lol: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Usia napisał(a):basia wieczorem wpadne po bierzmowaniu to dopijemy jeszcze :cool3: na spokojnie za pogode ducha i przyjazn:multi: :multi: :multi::multi: Naturalnie! Zapraszam :loveu: madziasto4 napisał(a): To tylko 2 miesiące młodszy od mojego Torka :lol: He he, a ile cm ma Toro? Bobiego nie mierzyłam, "na oko" ma jakieś... 20? Może niecałe nawet... :roll: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Basia_Sz napisał(a): He he, a ile cm ma Toro? Bobiego nie mierzyłam, "na oko" ma jakieś... 20? Może niecałe nawet... :roll: Toro ma około 22... Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no dobra niech bedzzie za przzyjazn i pogode ducha;) Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):no dobra niech bedzzie za przzyjazn i pogode ducha;-) No właśnie :p Tak jest dobrze :multi: madziasto4 napisał(a):Toro ma około 22... He, to sądząc z ich wieku, może będą podobnej wielkości :p. I obydwaj piękni - każdy w swoim typie :loveu: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']ehehhhh:evil_lol: Cooo?? Już wypiłaś?? :crazyeye: Nie czekałaś na mnie?? :cool3: :mad: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 dzieki!!!!!!!!!!!!!!!:multi: polewaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
małyskrzat Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Basieńko pozwoliłam sobie skorzystać z linka podanego przez Marzenkę:) mizianka dla Twoich Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']dzieki!!!!!!!!!!!!!!!:multi: polewaj!!!!!!!!!!!!!!!!! No proszę, jak to się rozochociła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jutro - głowa boli :roll: [quote name='małyskrzat'] Basieńko pozwoliłam sobie skorzystać z linka podanego przez Marzenkę:smile: mizianka dla Twoich Dzięki Uleńko :loveu: Zasłużyłaś na kielicha więc już chrupek cała micha, szkło zmrożone, flacha cała, więc się napij moja Mała! :multi: Więcej nie stawiam, bo jutro będziemy chore :evil_lol: Quote
małyskrzat Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: koncertowo:evil_lol:+ 8 witamin-jutro ja stawiam:) Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Ehe :evil_lol: Przyda się jakaś klinika :evil_lol: Quote
Vogue Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Basia_Sz']Ehe :evil_lol: Przyda się jakaś klinika :evil_lol: Quote
Recommended Posts