Jump to content
Dogomania

Galeria labka Maxa i kundelka Bobiego. Tomuś [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia_Sz']Ojj, Marzenko, ale z Ciebie pracowita pszczółka, no no podziwiać :loveu:
A jak to wszystko urośnie i jak wstawisz fotencje, to zbladniemy wszyscy :cool3:
Póki co, choroba, jeszcze nie wylazłam...:angryy:
Utknęłam na Dogo...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale zaraz śmigam, żeby posadzić przed obiadkiem.:multi:
A fotencje porobię...:loveu::loveu:
Kocham pnące roślinki...:loveu: Uwielbiam jak obrastają moje płoty od strony lasu...:roll: Tworzą swoisty parawan dla nas.;) Pa, pa rybeczko.:buzi:
:bye:

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry Basiu

zaobacz co mam dla Ciebie
Mały stworek który zamieszka w Twojej galeri a potem bedzie taaaaaaaki ze sie tu nie bedzie miescił ;)

Posted

[quote name='Usia']Dzien dobry Basiu

zaobacz co mam dla Ciebie
Mały stworek który zamieszka w Twojej galeri a potem bedzie taaaaaaaki ze sie tu nie bedzie miescił ;)
Jaki cudny :loveu: Dziękuję Ci Uleńko :loveu:

Posted

I parę fotek spacerkowych :loveu:

Ruszamy :evil_lol:

Ciekawe, co jest pod tym drzewkiem :cool3:

Buszujący w zbożu :evil_lol:

Gdzie jesteśmy?

I wiosna :loveu:

Posted

[quote name='Basia_Sz']

I wiosna :loveu:

Maluch sliczny, a te kwiatki to zółte to napewno forsycja a te białe to jabłon ?? albo mirabelka prawda ??:roll:

Posted

Usia napisał(a):
a te kwiatki to zółte to napewno forsycja a te białe to jabłon ?? albo mirabelka prawda ??:roll:

Tak Uleńko, te żółte, to forsycja, u nas popularnie zwana złocieniem :lol:
A te białe to faktycznie jakaś jabłonka, znasz się :evil_lol:
małyskrzat napisał(a):
To zabrzmiało groźnie:cool3:

jak jakaś akcja polizyjna cy cuś:evil_lol:

:evil_lol: Nooo, a zobacz jaką broń mamy ze sobą :evil_lol: Jeden karabin i jeden pistolecik :evil_lol:

Posted

Witaj Basiu ! :multi:
Właśnie wróciłam z TZ od fryzjera. Jestem piękna.:cool1:
A tu nowe focie Maxa i Bobiego.:loveu::loveu:
Jaka miła niespodzianka.:loveu:

Bobi coś tam wyniuchał pysznego...;)

Ale fajnie...buszujący w zbożu...:multi::loveu:

Jakie cudne forsycje !!!!!!! :loveu::loveu:

Posted

co do jabłoni nie byłam pewna bo ona u nas jeszcze nie kwitnie narazie i stwierdziłam ze to jeszcze na te drzewa zawczesnie ale natura lubi płatac figle ;p;p nie znam sie Basiu gdybys dała inne fotki mniej poplularne to bym na pewno nie zgadla co to.W kazdym razie, pomimo wszystko dziekuje za komplement :p

PS: lece z DGM zrobic sobie okłady z lodu, zajrze pewnie na dobranoc do was.A ty w tym czasie nakam smoczka i jakies imie trzeba mu wymyslec skoro ma zamieszkac na stałe.Bo nie wiem czy juz przyjełas do wiadomosci ze stałas sie dumna posiadaczka i opiekunka smoczka ;)

Posted

Basiu my juz dzisiaj wyjatkowo wczesnie idziemy spac wiec tylko tak na momecik przyszlismy tak jak obiecałam powiedziec ładnie: d o b r a n o c i zyczyc m i ł y c h s n ó w

Posted

[quote name='Basia_Sz']

Buszujący w zbożu :evil_lol:

Witaj Basiu, Maksiu i bąblu mały!!!!
U nas bardzo silny wiatr. Szczęście, że przestało padać, ale pogoda
do spacerów nie zachęca:shake:
Fajne macie tereny spacerowe, pola, łąki i mało ludzi:loveu:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Ala, to jest katastrofa :shake: Ja już nie wiem, jak mam czyścić te panele i czym :-( Na zdjęciu faktycznie wyglądają nie wiem, jak czyste i lśniące, ale w rzeczywistości są piękne tylko chwilę po myciu, jak są jeszcze mokre :cool1:
Widać na nich każdą psią łapę, ludzką zresztą też :roll:, jak się chodzi w samych skarpetach. a w dodatku jak idiotka wybrałam sobie takie ciemne, bo mi się kolor podobał :mad:. Może, jakby były jaśniejsze, to nie byłoby tak widać tego kurzu :placz: Mogę się zasprzątać do upadłego a za chwilę wygląda tak samo, jak przedtem... :-(

Witaj...basiu..........he he he skad ja to znam..........mam tak samo..kupiłam sobie ciemne woskowane na dodatek panele i cały czas widać na nich syf...................natomiast reszte mam jasne i sa super:multi::multi::multi:
widzę, że tak jak my mieszkasz na wsi.psiaki masz urocze........

Posted

Hurra już 20 strona !!!!!!! :multi::multi:
Gratulujemy Basiu ! :loveu::loveu::loveu:

[SIZE=4]Śliczny Bobi...

Dzień dobry Basieńko !!! :multi:
U nas dzisiaj urwanie głowy w sensie dosłownym.:shake:
Wieje wicher, wieje... :diabloti::diabloti: Brzydko, zimno, pochmurno i wietrznie...:shake: Łeb urywa...:roll:

Posted

:multi::multi::multi:
Spałam ja w nieświadomości,
że tu u mnie tyle gości!!! :loveu::loveu::loveu:
Już dwudziesta padła strona,
a ja nieprzysposobiona..... :oops:
Zaraz błęd :cool3: ten swój naprawię
i dobrego coś postawię! :cool3:
[quote name='Usia']PS: lece z DGM zrobic sobie okłady z lodu, zajrze pewnie na dobranoc do was.A ty w tym czasie nakam smoczka i jakies imie trzeba mu wymyslec skoro ma zamieszkac na stałe.Bo nie wiem czy juz przyjełas do wiadomosci ze stałas sie dumna posiadaczka i opiekunka smoczka ;-)
Łomatko, a co toto je? :-o A na imię mu dam..... Edgar!!! :p :multi:
[quote name='małyskrzat']Ciekawe co z niego wyrośnie
Basiu włóż serce w wychowanie młodzieńca:smile:
No ma się rozumieć :loveu: Będę go rozpieszczać, ale tylko trochę, żeby mu nie zaszkodziło :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Dobry wieczór! :lol:

To małe to takie jakieś terrierkowate, nie? :smile:

Ale fajne miejsce na spacerki, pola :loveu:
Witaj Madziu :loveu: :multi: No w sumie nie wiem, to małe to kundlowate jest :evil_lol:
Ale kochany jest i pocieszny bardzo :loveu:
[quote name='Voque']Witaj Basiu, Maksiu i bąblu mały!!!!
U nas bardzo silny wiatr. Szczęście, że przestało padać, ale pogoda
do spacerów nie zachęca:shake:
Fajne macie tereny spacerowe, pola, łąki i mało ludzi:loveu:
Cześć Grażynko :loveu: U nas się wypogodziło, rano się zapowiadało, że będzie padać, ale chmurzyska poszły precz i piękne słoneczko świeci :p
A tereny faktycznie fajne, ja wolę iść właśnie na pola, bo tam nie ma ludzi, Max może swobodnie pobiegać, a w lesie to co chwilę muszę go zapinać, jak się ludzie zbliżają :roll:.
[quote name='BeaC']
Witaj...basiu..........he he he skad ja to znam..........mam tak samo..kupiłam sobie ciemne woskowane na dodatek panele i cały czas widać na nich syf...................natomiast reszte mam jasne i sa super:multi::multi::multi:
widzę, że tak jak my mieszkasz na wsi.psiaki masz urocze........
Witaj Beatko :loveu: Mieszkam na wsi i się z tego cieszę :loveu:
Ale dwadzieścia lat mieszkałam w mieście :roll: a teraz drugie ponad dwadzieścia na wsi i do miasta już bym za chiny ludowe nie wróciła :evil_lol:
A tego Sidoluxu jeszcze nie mam :mad: Niech to gęś kopnie... :angryy:

Posted

zeby nie było Edgarowi tez sie nalezy jako mieszkancowi
;)

tylko on to moze niech wode pije a nie to co my, bo bedzie go potem palic w gardziołku i Ci spali jeszcze galerie a po co.To jeszcze maluch i mozemy zostać oskarzone o rozpijanie małoletnich ;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']
ewelinabuck wpadlam tu bo ktos narzzekal e nie ma kim pic:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: dobra dziweczzzzzzyny do dna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi::multi::multi: Witaj Ewelina :loveu: Do dna!!! :multi:
[quote name='Usia'] zeby nie było Edgarowi tez sie nalezy jako mieszkancowi
;-)

tylko on to moze niech wode pije a nie to co my, bo bedzie go potem palic w gardziołku i Ci spali jeszcze galerie a po co.To jeszcze maluch i mozemy zostać oskarzone o rozpijanie małoletnich ;-)
Ojjj tak,
Edgar tylko wodę może,
bo jest małe to niebożę :loveu:
Kiedy skończy osiemnachę,
to dostanie wówczas flachę!!! :evil_lol: