marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Basia_Sz']Ojj, Marzenko, ale z Ciebie pracowita pszczółka, no no podziwiać :loveu: A jak to wszystko urośnie i jak wstawisz fotencje, to zbladniemy wszyscy :cool3: Póki co, choroba, jeszcze nie wylazłam...:angryy: Utknęłam na Dogo...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale zaraz śmigam, żeby posadzić przed obiadkiem.:multi: A fotencje porobię...:loveu::loveu: Kocham pnące roślinki...:loveu: Uwielbiam jak obrastają moje płoty od strony lasu...:roll: Tworzą swoisty parawan dla nas.;) Pa, pa rybeczko.:buzi: :bye: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzien dobry Basiu zaobacz co mam dla Ciebie Mały stworek który zamieszka w Twojej galeri a potem bedzie taaaaaaaki ze sie tu nie bedzie miescił ;) Quote
Basia_Sz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Usia']Dzien dobry Basiu zaobacz co mam dla Ciebie Mały stworek który zamieszka w Twojej galeri a potem bedzie taaaaaaaki ze sie tu nie bedzie miescił ;) Jaki cudny :loveu: Dziękuję Ci Uleńko :loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 I parę fotek spacerkowych :loveu: Ruszamy :evil_lol: Ciekawe, co jest pod tym drzewkiem :cool3: Buszujący w zbożu :evil_lol: Gdzie jesteśmy? I wiosna :loveu: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Basia_Sz'] I wiosna :loveu: Maluch sliczny, a te kwiatki to zółte to napewno forsycja a te białe to jabłon ?? albo mirabelka prawda ??:roll: Quote
małyskrzat Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Basia_Sz']I parę fotek spacerkowych :loveu: Ruszamy :evil_lol: To zabrzmiało groźnie:cool3: jak jakaś akcja polizyjna cy cuś:evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Usia napisał(a): a te kwiatki to zółte to napewno forsycja a te białe to jabłon ?? albo mirabelka prawda ??:roll: Tak Uleńko, te żółte, to forsycja, u nas popularnie zwana złocieniem :lol: A te białe to faktycznie jakaś jabłonka, znasz się :evil_lol: małyskrzat napisał(a): To zabrzmiało groźnie:cool3: jak jakaś akcja polizyjna cy cuś:evil_lol: :evil_lol: Nooo, a zobacz jaką broń mamy ze sobą :evil_lol: Jeden karabin i jeden pistolecik :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Basiu ! :multi: Właśnie wróciłam z TZ od fryzjera. Jestem piękna.:cool1: A tu nowe focie Maxa i Bobiego.:loveu::loveu: Jaka miła niespodzianka.:loveu: Bobi coś tam wyniuchał pysznego...;) Ale fajnie...buszujący w zbożu...:multi::loveu: Jakie cudne forsycje !!!!!!! :loveu::loveu: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 co do jabłoni nie byłam pewna bo ona u nas jeszcze nie kwitnie narazie i stwierdziłam ze to jeszcze na te drzewa zawczesnie ale natura lubi płatac figle ;p;p nie znam sie Basiu gdybys dała inne fotki mniej poplularne to bym na pewno nie zgadla co to.W kazdym razie, pomimo wszystko dziekuje za komplement :p PS: lece z DGM zrobic sobie okłady z lodu, zajrze pewnie na dobranoc do was.A ty w tym czasie nakam smoczka i jakies imie trzeba mu wymyslec skoro ma zamieszkac na stałe.Bo nie wiem czy juz przyjełas do wiadomosci ze stałas sie dumna posiadaczka i opiekunka smoczka ;) Quote
małyskrzat Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ciekawe co z niego wyrośnie Basiu włóż serce w wychowanie młodzieńca:) Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Basiu my juz dzisiaj wyjatkowo wczesnie idziemy spac wiec tylko tak na momecik przyszlismy tak jak obiecałam powiedziec ładnie: d o b r a n o c i zyczyc m i ł y c h s n ó w Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dobry wieczór! :lol: To małe to takie jakieś terrierkowate, nie? :) Ale fajne miejsce na spacerki, pola :loveu: Quote
Vogue Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Basia_Sz'] Buszujący w zbożu :evil_lol: Witaj Basiu, Maksiu i bąblu mały!!!! U nas bardzo silny wiatr. Szczęście, że przestało padać, ale pogoda do spacerów nie zachęca:shake: Fajne macie tereny spacerowe, pola, łąki i mało ludzi:loveu: Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Basia_Sz']Ala, to jest katastrofa :shake: Ja już nie wiem, jak mam czyścić te panele i czym :-( Na zdjęciu faktycznie wyglądają nie wiem, jak czyste i lśniące, ale w rzeczywistości są piękne tylko chwilę po myciu, jak są jeszcze mokre :cool1: Widać na nich każdą psią łapę, ludzką zresztą też :roll:, jak się chodzi w samych skarpetach. a w dodatku jak idiotka wybrałam sobie takie ciemne, bo mi się kolor podobał :mad:. Może, jakby były jaśniejsze, to nie byłoby tak widać tego kurzu :placz: Mogę się zasprzątać do upadłego a za chwilę wygląda tak samo, jak przedtem... :-( Witaj...basiu..........he he he skad ja to znam..........mam tak samo..kupiłam sobie ciemne woskowane na dodatek panele i cały czas widać na nich syf...................natomiast reszte mam jasne i sa super:multi::multi::multi: widzę, że tak jak my mieszkasz na wsi.psiaki masz urocze........ Quote
marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hurra już 20 strona !!!!!!! :multi::multi: Gratulujemy Basiu ! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]Śliczny Bobi... Dzień dobry Basieńko !!! :multi: U nas dzisiaj urwanie głowy w sensie dosłownym.:shake: Wieje wicher, wieje... :diabloti::diabloti: Brzydko, zimno, pochmurno i wietrznie...:shake: Łeb urywa...:roll: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 :multi::multi::multi: Spałam ja w nieświadomości, że tu u mnie tyle gości!!! :loveu::loveu::loveu: Już dwudziesta padła strona, a ja nieprzysposobiona..... :oops: Zaraz błęd :cool3: ten swój naprawię i dobrego coś postawię! :cool3: [quote name='Usia']PS: lece z DGM zrobic sobie okłady z lodu, zajrze pewnie na dobranoc do was.A ty w tym czasie nakam smoczka i jakies imie trzeba mu wymyslec skoro ma zamieszkac na stałe.Bo nie wiem czy juz przyjełas do wiadomosci ze stałas sie dumna posiadaczka i opiekunka smoczka ;-) Łomatko, a co toto je? :-o A na imię mu dam..... Edgar!!! :p :multi: [quote name='małyskrzat']Ciekawe co z niego wyrośnie Basiu włóż serce w wychowanie młodzieńca:smile: No ma się rozumieć :loveu: Będę go rozpieszczać, ale tylko trochę, żeby mu nie zaszkodziło :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='madziasto4']Dobry wieczór! :lol: To małe to takie jakieś terrierkowate, nie? :smile: Ale fajne miejsce na spacerki, pola :loveu: Witaj Madziu :loveu: :multi: No w sumie nie wiem, to małe to kundlowate jest :evil_lol: Ale kochany jest i pocieszny bardzo :loveu: [quote name='Voque']Witaj Basiu, Maksiu i bąblu mały!!!! U nas bardzo silny wiatr. Szczęście, że przestało padać, ale pogoda do spacerów nie zachęca:shake: Fajne macie tereny spacerowe, pola, łąki i mało ludzi:loveu: Cześć Grażynko :loveu: U nas się wypogodziło, rano się zapowiadało, że będzie padać, ale chmurzyska poszły precz i piękne słoneczko świeci :p A tereny faktycznie fajne, ja wolę iść właśnie na pola, bo tam nie ma ludzi, Max może swobodnie pobiegać, a w lesie to co chwilę muszę go zapinać, jak się ludzie zbliżają :roll:. [quote name='BeaC'] Witaj...basiu..........he he he skad ja to znam..........mam tak samo..kupiłam sobie ciemne woskowane na dodatek panele i cały czas widać na nich syf...................natomiast reszte mam jasne i sa super:multi::multi::multi: widzę, że tak jak my mieszkasz na wsi.psiaki masz urocze........ Witaj Beatko :loveu: Mieszkam na wsi i się z tego cieszę :loveu: Ale dwadzieścia lat mieszkałam w mieście :roll: a teraz drugie ponad dwadzieścia na wsi i do miasta już bym za chiny ludowe nie wróciła :evil_lol: A tego Sidoluxu jeszcze nie mam :mad: Niech to gęś kopnie... :angryy: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dla każdego coś dobrego :evil_lol: Zapomniałam życzyć - NA ZDRÓWKO!!!! Quote
Usia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ide pić bo mi zle tylko nie moge za duzo, bo dzisiaj mam bierzmowanie :oops: To co Basia do dna Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Do dna Usia :multi: Chluśniem, bo uśniem :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 wpadlam tu bo ktos narzzekal e nie ma kim pic:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: dobra dziweczzzzzzyny do dna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piekne pieski:loveu: Quote
Usia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 zeby nie było Edgarowi tez sie nalezy jako mieszkancowi ;) tylko on to moze niech wode pije a nie to co my, bo bedzie go potem palic w gardziołku i Ci spali jeszcze galerie a po co.To jeszcze maluch i mozemy zostać oskarzone o rozpijanie małoletnich ;) Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='ewelinabuck'] ewelinabuck wpadlam tu bo ktos narzzekal e nie ma kim pic:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: dobra dziweczzzzzzyny do dna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Witaj Ewelina :loveu: Do dna!!! :multi: [quote name='Usia'] zeby nie było Edgarowi tez sie nalezy jako mieszkancowi ;-) tylko on to moze niech wode pije a nie to co my, bo bedzie go potem palic w gardziołku i Ci spali jeszcze galerie a po co.To jeszcze maluch i mozemy zostać oskarzone o rozpijanie małoletnich ;-) Ojjj tak, Edgar tylko wodę może, bo jest małe to niebożę :loveu: Kiedy skończy osiemnachę, to dostanie wówczas flachę!!! :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale ci sie zrymowalo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tez nie mam jeszcze 18 dopiero we wrzesniu skoncze:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts