marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzień dobry Basieńko i jej menażerio !!!!!!! Dzisiaj u nas następny piękny, słoneczny dzień. Pozdrawiamy z Sukcesikiem i czekamy na kolejne fotki Maxowo - Bobiowe... P.S. A Sidolux ja akurat kupuję w Macro... Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ;)Basieńko pędzę juz do pracy ale jeszcze biegiem wpadłam sie przywitać:multi: Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 bGirl - Witam :loveu: Na brak słoneczka i dobrego humoru nie narzekamy :evil_lol: Aguś - Doberek, mizianko dla Dealerka! :multi: Marzenko - Witaj Kochanieńka :loveu: Kurcze w Makro? Nie mam karty do Makro :shake: chyba się uśmiechnę do kuzynki :evil_lol: Alusia - uważaj - gonię Cię :cool3: zobacz, to już szesnasta strona!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzien dobry my tak tylko na chwilke przywitać sie chcielismy a to na szczescie ;) Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Usia']Dzien dobry my tak tylko na chwilke przywitać sie chcielismy a to na szczescie ;) Witaj Uleńko :loveu: Dzisiaj bez wierszyka? :cool3: Rozumiem, tworzysz coś większego :evil_lol:. Dziękujemy za podkówkę, przyda się szczęście jakoweś :loveu: Pozdrawiamy gorąco :multi: Quote
AlKil Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzień dobry! Wpdliśmy w odwiedzinki i zastanowiliśmy się nad czystością naszych paneli... Powiem Ci , że po sidoluxie lub pronto są piękne nawet przez całe 2-3 dni... potem skutecznie tuszujemy ich urodę...:evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! Wpdliśmy w odwiedzinki i zastanowiliśmy się nad czystością naszych paneli... Powiem Ci , że po sidoluxie lub pronto są piękne nawet przez całe 2-3 dni... potem skutecznie tuszujemy ich urodę...:evil_lol: :multi: Witamy witamy :multi: Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Pronto to ja używam :cool1: takie zielone, może do doopy? Muszę ten Sidolux wypróbować koniecznie :roll:, albo zwariuję :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :multi:Basiu ja juz dawno po pracy....a ty zniknęłas:razz: Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry Basieńko !:multi: Ty nasza rybeńko !:loveu: My tu z Sukcesem do Cię wpadamy:roll: i pieseczki Twoje kochane oba miziamy.:loveu::loveu: Serdecznie Was wszystkich pozdrawiamy:multi: i dalej biegusiem uciekamy, Bo dzisiaj od samego rana, Dosłownie urwanie pępka mamy...:oops: :roll: [SIZE=5] Quote
Basia_Sz Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :multi:Basiu ja juz dawno po pracy....a ty zniknęłas:razz: Aluś widzisz, bezstrzelnie polazłam spać :shake: [quote name='dealer'] haluu a ja dzis pierwsza mowie dzien dobry Dzień Doberek Aga :loveu: [quote name='marzenna79']Dzień dobry Basieńko !:multi: Ty nasza rybeńko !:loveu: My tu z Sukcesem do Cię wpadamy:roll: i pieseczki Twoje kochane oba miziamy.:loveu::loveu: Serdecznie Was wszystkich pozdrawiamy:multi: i dalej biegusiem uciekamy, Bo dzisiaj od samego rana, Dosłownie urwanie pępka mamy...:oops: :roll: [SIZE=2] Dzień Dobry Marzenko :loveu: Ty moje serdeńko, Prądu dziś nie miałam, więc tu nie zaglądałam :shake: Quote
małyskrzat Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Miło Cię zobaczyć Basiu Wreszcie trafiłam do Twojej galerii:) Psiurek uroczy:) Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [SIZE=2]Dzień Dobry Marzenko :loveu: Ty moje serdeńko, Prądu dziś nie miałam, więc tu nie zaglądałam :shake: Domyśliłam się, że coś się wydarzyło, bo nie było Cię na gg.;) Tylko myślałam, że szef stoi Tobie nad głową.:roll: Wieczorne dobranoc Basieńko.:multi::loveu: Quote
Vogue Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzień Dobry Basiu!:loveu: U nas jeszcze słonko, ale coraz więcej chmurek. Jak fajnie:lol: Już 17 stronka:multi::multi: Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Vogue napisał(a):Dzień Dobry Basiu!:loveu: U nas jeszcze słonko, ale coraz więcej chmurek. Jak fajnie:lol: Już 17 stronka:multi::multi: Witaj Grażynko :loveu: Nie rób mnie w konia z tą siedemnastą stronką :eviltong: :evil_lol: No, ale zważywszy fakt, że przez taki krótki czas aż dziesięć stron przybyło, to można rzec, że galeria rozwija się w tempie jednostajnie przyspieszonym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za niedługo Alę prześcigniemy :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy gorąco! :multi: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzień dobry, my też do Was trafiliśmy :lol: Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 AlKil napisał(a): Dzień dobry! :lol: :multi: Dzień dobry Duzi i Mali :loveu: dealer napisał(a): witajcie o poranku:smile: A Wy witajcie po południu :loveu: Nie mogłam dotrzeć jakoś :oops: evanescence napisał(a):Witamy popołudniu Heloł :loveu: madziasto4 napisał(a):Dzień dobry, my też do Was trafiliśmy :lol: :multi: Witamy serdecznie :loveu: Zaraz zajrzymy też do Was :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzień doberek Max ! :multi::loveu: Witaj Basieńko, nasza urocza poetko ! :loveu::multi: Pozdrawiam różowy języczek.:cool3: ;) Ja też mam i się wcale nie chwalę...:eviltong: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :loveu:witaj Basieńko z samego ranka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='marzenna79']Dzień doberek Max ! :multi::loveu: Witaj Basieńko, nasza urocza poetko ! :loveu::multi: Pozdrawiam różowy języczek.:cool3: ;) Ja też mam i się wcale nie chwalę...:eviltong: :eviltong: Ja też mam i się pochwalę :evil_lol: Witaj Marzenko :multi::multi::multi: Pogoda słyszałam u Was wietrzna? U nas wczoraj wiało, ale dzisiaj już jest słonecznie i fajnie. Pozdrawiamy serdecznie :loveu::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:witaj Basieńko z samego ranka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: He he, Alusia, z rańca powiadasz... :evil_lol: Ale witaj, witaj :loveu:, wpadaj częściej, bo za Tobą zgraja dogomaniaków podąża i może na tym co nieco skorzysta moja skromna galeryjka :evil_lol: :loveu: Ja nie wiem.... co w Tobie takiego, że wszyscy jak do miodu ciągną? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Basia_Sz']:eviltong: Ja też mam i się pochwalę :evil_lol: Witaj Marzenko :multi::multi::multi: Pogoda słyszałam u Was wietrzna? U nas wczoraj wiało, ale dzisiaj już jest słonecznie i fajnie. Pozdrawiamy serdecznie :loveu::multi: Basiu, tak, u nas dzisiaj wiatrzycho od morza.:shake: A ja tak nienawidzę wiatru...:shake: W tej chwili zaczyna się chmurzyć...:roll: A muszę wyjść do ogródka posadzić fasolę ozdobną, groszek ozdobny i takie tam pnącze...;) Miłego dzionka, Basieńko !!!!!!! :Rose: Quote
Basia_Sz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Ojj, Marzenko, ale z Ciebie pracowita pszczółka, no no podziwiać :loveu: A jak to wszystko urośnie i jak wstawisz fotencje, to zbladniemy wszyscy :cool3: Quote
Recommended Posts