Vogue Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witajcie kochani!!!:loveu: Jestem nieprzytomna, zasnęłam na 3 godz i obudziłam się przed chwilą. Kawka się już parzy... Papieroski czekają... Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Basia_Sz']Jakie przepiękne motylki :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Marzenko, aż mnie zaczyna zazdrość brać i mam ochotę się spytać skąd bierzesz te cuda? :cool3: Basieńko moja droga ! :loveu: Już spieszę z pomocą Tobie.:multi: Tu masz link do iskrzących cudeniek, proszę: http://glittery-cool.blog.onet.pl/ Wystarczy, że wpiszesz w google : " Glittery" lub "Iskrzące obrazki", a ukaże się Tobie mnóstwo adresów z iskrzakami... To nie żadna tajemnica.:lol: Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:dotarłam tutaj;) cos cienko z fotkami tutaj .....nie to co u Behemota:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze, wjechałaś mi na ambit... :mad: Fotki będą...... niebawem :evil_lol: :eviltong: Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Vogue napisał(a):Witajcie kochani!!!:loveu: Jestem nieprzytomna, zasnęłam na 3 godz i obudziłam się przed chwilą. Kawka się już parzy... Papieroski czekają... I jak Grażynko? Oczy już otwarte? Zapałek nie potrzebujesz? :cool3: Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Basia_Sz']Marzenko!!!! Basiu, hurra !!!!!!! :multi::multi::multi: Naumiałaś się w końcu...:loveu::loveu::loveu: Gratuluję kochana dziewczyno !!! :thumbs::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::ylsuper::bigcool::mdleje::modla::iloveyou::cool2::calus: Quote
Vogue Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To teraz proszę wytłumaczyć łopatologicznie::mad: Wchodzę na stronę, zaznaczam obrazek prawym przyciskiem myszy, zapisuje jako... i co dalej:placz: Quote
Vogue Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :multi::multi::multi: Chyba się nauczyłam!!! Hurra!!! Ale jeszcze długa droga przede mną:lol: Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Vogue'] :multi::multi::multi: Chyba się nauczyłam!!! Hurra!!! Ale jeszcze długa droga przede mną:lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty też się "naumiałaś" !!!!!!! :multi: Wspaniale Grażynko...:loveu::loveu: Tak się cieszę...:lol: Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 :multi::multi::multi: Witajcie dzieweczki :loveu::loveu::loveu: Widzę, że Grażynka tej łopaty się przestraszyła i czym prędzej naumiała się bez :evil_lol: Brawo!!! :multi::multi::multi: Cieplutkie pozdrowionka w piątek, weekendu początek!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 halooo:) witam w ten upalny piatek 13-go:) gdzie jakies zdjecia labiszona?:) Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dzien dobry :p na 13-go to czarny kot potrzebny ;) Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ach! Raduje się ma dusia :evil_lol: Witaj Aga!:multi:, witaj Usia!:multi: Czarne koty hop - za płoty niech się biorą do roboty!:evil_lol: :oops::oops::oops: Obiecałam fotki i będą, mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj, w ostateczności jutro :loveu: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no własnie do roboty Basia dalej, dawaj foty :cool3: chyba mnie bierze nastrój tego watku bo samo sie jakoś zrymowało.To taki poczatkujacy rym wiec dla tego na razie tak słabiutko ;) Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzień dobry Basieńko !:multi::loveu: Pozdrawiamy Ciebie i Maxika i Bobiego...:multi::loveu: Miłego dnia życzymy Wam kochani.:multi: Czarny kot na szczęście...:loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Usia']no własnie do roboty Basia dalej, dawaj foty :cool3: chyba mnie bierze nastrój tego watku bo samo sie jakoś zrymowało.To taki poczatkujacy rym wiec dla tego na razie tak słabiutko ;) No proszę, ja to mam jednak zbawienny wpływ na ludzkość :evil_lol: Super początek Uleńko :loveu: Trening czyni mistrza, więc ćwicz, najlepiej tutaj u nas :evil_lol: [quote name='marzenna79']Dzień dobry Basieńko !:multi::loveu: Pozdrawiamy Ciebie i Maxika i Bobiego...:multi::loveu: Miłego dnia życzymy Wam kochani.:multi: Czarny kot na szczęście...:loveu: Dziękujemy Marzenko, pozdrawiamy wzajemnie, a czarnych kiciusiów się nie boimy :evil_lol: bo je bardzo lubimy :eviltong: Quote
Vogue Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Basiu!!! Uczę się właśnie wklejać bużki, gify i obrazki:loveu: Jestem z siebie dumna. Udało się!!! Teraz muszę się nauczyć wklejać zdjęcia. Ma mi pomóc Marzenka!!! Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ojj, Grażynko, ja też jestem z Ciebie dumna!!! :multi: :loveu: Trochę to jednak długo trwa, zanim wkleisz jakiś obrazek i to mnie trochę zniechęca :oops: Trzeba zapisać, potem na imageshack wrzucić, który czasem się ślimaczy jak nie wiem, co :roll:, no a potem dopiero można do wypowiedzi wklejać :lol:. No chyba, że ja mam przedpotopowe sposoby, to doradźcie coś szybszego :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Basia_Sz']Kurcze, wjechałaś mi na ambit... :mad: Fotki będą...... niebawem :evil_lol: :eviltong::razz:wow ...czyli po weekendzie mozna się spodziewać dostawy;) Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Wcale nie po weekendzie, tylko już :eviltong: Podziwiajcie :loveu: Parę nowych fotek domowo - podwórkowych :D Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 gnojek zgredek ;) jaka róznica miedzy nimi :evil_lol: :evil_lol: Basia ja dzisiaj coś czasu nie mam na rymy ale w wolnej chwili coś wymysle :cool3: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :multi::multi::multi:byłam , zobaczyłam piękna lampeczke :loveu:kupiłas;) Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Max i jego śliczny języczek...:loveu::loveu: Jejuniu, Basiuniu...:crazyeye: Jak u Ciebie sterylnie ???????:roll: Czy Wy fruwacie ??????? :cool3: Bobi jest rozbrajający...:loveu::loveu: Mała kruszynka.:multi: Dziękujemy Basiu miła,:multi: żeś nam fotki dziś wstawiła.:loveu: Twe foteczki oglądamy :p i pieseczki podziwiamy.:loveu::loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 :B-fly::B-fly::B-fly: Dziękujemy wszystkim za miłe słowa, cieszymy się, że się podobało, zapraszamy ponownie :loveu: Marzenko - sterylnie??? :crazyeye: Chyba żartujesz :crazyeye: Noo, chyba, że masz na myśli, że mało mebli jeszcze stoi :evil_lol:, bo my tak jakby znów na dorobku :evil_lol: Przeprowadziliśmy się w grudniu i cały czas jeszcze wykańczamy... :roll: Usia, myśl myśl :evil_lol: Czekam z niecierpliwością :loveu: Ala, ja w pierwszej chwili nie mogłam zatrybić o jaką lampeczkę Ci chodziło :hmmmm: To jest lampa nowoczesna, przenośna :evil_lol: Quote
Recommended Posts