Jump to content
Dogomania

Galeria labka Maxa i kundelka Bobiego. Tomuś [*]

Recommended Posts

Posted

:calus: Poetka nasza kochana wreszcie odezwała się:evil_lol:
Idę po zapas marchwi dla Arnolda. Mięsko mam. Ja też tak jak Ty
muszę mu gotować, bo na suche nie chce nawet patrzyć.
Tylko na spacerach ubóstwia podżerać Frolici. To g...o, ale używał ich
szkoleniowiec jak był mały i tak mu zostało. Na spacer zawsze idę
z pełną ich kieszenią:evil_lol:

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha Grażynko! :multi: A mi się udało!!! :multi: Udało mi się przestawić Maxa na suche :loveu:
A sprawił to przypadek i karma Chappi (blee...)
Po nowym roku polazłam do sklepu, żeby kupić Maxowi papu, a tu się okazało, że w sklepie remanent, batonów brak, w ogóle wszystkiego brak, jedynie sucha karma Chappi na półce stała :cool1:. Chcąc nie chcąc, kupiłam.
Przez dwa dni jadł z apetytem, ale potem znów nie za bardzo :shake: Ale się zawzięłam, zamówiłam przez internet worek 15 kg karmy Bewi Dog dla psów ze skłonnością do nadwagi, wymieszałam z resztką Chappi, i jakoś, jakoś udało mi się przekonać pieseczka, że to jest jadalne :evil_lol:.
Potem zamówiłam worek Acany, która się nawiasem mówiąc kończy i trzeba znów coś zamówić :roll:. Widzę, że Acana Maxowi bardzo smakuje :loveu:, więc nie wiem, czy pozostać przy niej, czy co innego wypróbować?

Posted

Fajnie, że udało Ci się go przestawić.
Ja próbowałam już wielokrotnie, ale jest uparty jak osioł.
Nawet po kilku dniach głodówki nie chciał tknąć suchego. A nie mogłam
pozwolić, żeby mu doopka schudła:evil_lol:
Nie mam więc praktyki w karmach.
No idę wreszcie. Zajrzę pod wieczór:loveu:

Posted

Witojcie:) wpadlam z rewizyta i widze tu bardzo sympatycznego labiszona:)
nie bede nawijac ze czytalam wszystko bo nie lubie cyganic:) ale fotencje przejrzalam:)
milego dzionka:)

Posted

:evil_lol: A ile ma lat? Bo chyba zapomniałam... :oops: Coś mi się kołacze, że cztery za niedługo skończy? To może mu się odmieni potem, bo Max skończył cztery w grudniu :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Witojcie:) wpadlam z rewizyta i widze tu bardzo sympatycznego labiszona:)
nie bede nawijac ze czytalam wszystko bo nie lubie cyganic:) ale fotencje przejrzalam:)
milego dzionka:)
Witaj Aguś!!! :loveu: :multi: Bardzo się cieszę, że wpadłaś :loveu: Zapraszamy częściej :multi:
Cieszę się, że fotki sie podobają :p

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj Grażynko! :loveu: Witaj Marzenko! :loveu:
Jakoś tu z nastrojami dość cienko... :shake:
Bardzo dziękuję za odwiedziny,
wiedziałam,żeście Kochane Dziewczyny :loveu:
A na ten humor jakiś nijaki
ślę Wam soczyste, mocne buziaki!!! :multi:
Witaj Basieńko kochana !!!:multi::multi:
Nasza poetko, przez wszystkich uwielbiana !!!:loveu::loveu:
Dziękujemy za wczorajsze buziaki,:loveu:
Ale i dzisiaj humorek byle jaki...:shake:
Nadal nie mam swego kochanego lapcika,:roll:
No i teściowa ze szpitala jeszcze nie znika...:shake: :shake:
Tymczasem pozdrawiam Basiu Ciebie,:multi:
Całując tyle razy, ile gwiazd na niebie...:buzi::buzi::buzi:

Posted

:cool3: Ojj Marzenko.... widzę, że brak laptopika i zmartwienie o teściową całkiem już Ci na łocyska podziałały... :roll: Pisałam to dzisiaj :evil_lol: ale nie szkodzi, pomyłka była drobna, więc wybaczamy :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']ajajajajaj:) alez tu u ciebie poetycko:)
Oczywiście moja droga :loveu:
Cieszę się, że Twoja noga
po raz wtóry tu postała
i - choć krótko - się wpisała :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Basia_Sz']:cool3: Ojj Marzenko.... widzę, że brak laptopika i zmartwienie o teściową całkiem już Ci na łocyska podziałały... :roll: Pisałam to dzisiaj :evil_lol: ale nie szkodzi, pomyłka była drobna, więc wybaczamy :evil_lol:
Basieńko, ja pisałam wczoraj, to myślałam,że wczoraj jeszcze odpisałaś mi na posta...:eviltong: A tu się okazuje, że Ty dopiero dzisiaj odpisałaś nam.:shake: To jest umyślne wprowadzanie nas w błąd...:cool3: ...hihihi.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ojj, nie moja Kochana :shake: Ja jeszcze nie przywykłam chyba do tego, że tutaj blogaski tętnią życiem i czasem zapominam zaglądnąć :oops:.
Na innym forum wstawia się po prostu zdjęcia od czasu do czasu, więc nie mogę się przyzwyczaić :oops: Ale pracuję nad tym :evil_lol:

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Witaj Madziu :loveu:
Pogoda nawet dopisała, ale cieszyłam się, że się ciepło ubrałam, bo zimno było trochę :roll:.
Jak widziałam Maxa w tym bajorku, to myślałam, że zemdleję :cool1:, całe podwozie miał brudne, ale na szczęście się wysusyło i wykrusyło :evil_lol:. W drodze powrotnej jak się zbliżaliśmy do tych bajorek, to go zapięłam na smycz :evil_lol:

Najważniejsze, że nie padało ;)
Maxiu robił sobie kąpiele błotne, bo to dobrze na skórę działa :evil_lol:
Lucky to też mi się kiedyś tak "ubłocił", widok był nieciekawy... Wyglądał niczym czarny labrador z białym łebkiem ;)

Posted

[quote name='Basia_Sz']Ojj, nie moja Kochana :shake: Ja jeszcze nie przywykłam chyba do tego, że tutaj blogaski tętnią życiem i czasem zapominam zaglądnąć :oops:.
Na innym forum wstawia się po prostu zdjęcia od czasu do czasu, więc nie mogę się przyzwyczaić :oops: Ale pracuję nad tym :evil_lol:

Basieńko, Ty się już nie tłumacz.;)
Ja Ci dam zapominać o nas. :mad: :mad:
Pracuj, pracuj Basiu...:multi::loveu:
Tymczasem dobranoc kochana !!!!!!!:multi::loveu:

Posted

[quote name='Basia_Sz']http://republika.pl/blog_ii_194763/709601/tr/118.gif
Witam bardzo cieplutko w czwartek, dziękuję za odwiedzinki, a Tobie Marzenko za przepiękny błyszczący napisik :loveu::loveu::loveu: Jest cudowny :multi::multi::multi:
Witaj Basiuchna !!! :multi::loveu:
U nas słonecznie i ciepło.:loveu: Nie ma za co dziękować, to drobiazg kochana.;) Tylko wkleiłam Twoje imię...:loveu::loveu:
I niestety, nie ja napisik wykonywałam...:shake: :shake:
Basiu, ja jak widzę w sieci coś ładnego, to po prostu sobie zapisuję...;) :roll:
Pozdrawiam.:multi:
[quote name='Vogue']Marzenko!!!
Gdzie Ty nauki pobierasz????
Takie fajne błyszczące literki ci wychodza:lol:
Grażynko, właśnie wyjaśniłam Basi, że to nie moje dzieło.:shake:
Ja podkradam z internetu, gdy napotkam coś ładnego...
:roll:

Posted

A toś spryciula :evil_lol:
Ale jak napotkasz jeszcze coś ładnego, to nie pogniewam się, jak coś tu wrzucisz :loveu:

Zobaczcie - JUŻ 10 STRONA!!! JUPI!!! :D :D :D

Posted

[quote name='Basia_Sz']A toś spryciula :evil_lol:
Ale jak napotkasz jeszcze coś ładnego, to nie pogniewam się, jak coś tu wrzucisz :loveu:

Zobaczcie - JUŻ 10 STRONA!!! JUPI!!! :D :D :D
[SIZE=4]Basieńko, to ja...:diabloti: Miło mi.:diabloti:
[SIZE=5]Gratuluję 10 stronki Basiu !!!!!!! :thumbs:
:laola:
[SIZE=4][SIZE=5]:laola:

Niech się Tobie rozrasta galeria jak najszybciej !!!:multi:

Posted

Jakie przepiękne motylki :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Marzenko, aż mnie zaczyna zazdrość brać i mam ochotę się spytać skąd bierzesz te cuda? :cool3:

Posted

:multi::multi::multi: Witaj Uleńko!!! :loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy za odwiedzenie naszych włości, Bobi jest rzeczywiście słodki i taki pocieszny, że nie sposób go nie kochać :loveu::loveu::loveu: