Basia_Sz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Madzia_19 napisał(a):Witaj Basiu :p Widzę, że miałam spore zaległości :oops: ale wszystko nadrobiłam :p Mały jest the best :p Taki słodki :loveu: Jak każdy maluszek zresztą :p A Maksiowi nie wystarczy opalenizny, że tyle na słoneczku przesiaduje :evil_lol: Już Ty się ze mnie nie śmiej :eviltong: Nie widzisz, jak Galeria się rozwija w tempie piorunującym? :evil_lol: Tyle odwiedzin dawno nie mieliśmy :loveu: Dziękujemy wszystkim, zapraszamy ponownie :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Zapraszałaś ponownie...to jestem.:multi::loveu: A tu mała niespodzianka z okazji Świąt Wielkanocnych. [SIZE=6]Wesołych Świąt !!!!!!! Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dziękuję Ci Marzenko :loveu: za życzenia, Wam też życzę Wesołych Świąt!!! Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5] Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz']A mówiłam Ala, że chodzisz do sąsiadów na klachy :evil_lol: Mały jest mały, ale strasznie zadziorny :evil_lol: Skacze jak pchła Maxowi koło pyska, potrafi go od jego osobistej miski odgonić :roll: a jak mały się zbliża, to Max wstaje i odchodzi, bo chyba wychodzi z założenia, że bliskie spotkania z Bobim nie należą do przyjemności :evil_lol::razz:tam zaraz na klachy:eviltong: Quote
Basia_Sz Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Witaj Ala :loveu: Klachy, nie klachy, miło, że wpadłaś :p Quote
Tomo 2 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 My też z Norcią życzymy Tobie i twoim zwierzakom spokojnych i pogodnych świąt .Mało obżarstwa , dużo spacerków. Pozdrowionka :multi: Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Basia_Sz'] a jakim sposobem ja jeszcze tutaj nie byłam??:-o:-o tali śliczny labradorek:loveu::loveu::loveu: będziemy wpadać częściej :) Quote
Basia_Sz Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Łomatko, z wrażenia aż nogi się pode mną ugięły :evil_lol: (dobrze, że siedzę) Tomuś[SIZE=2] nas odwiedził :loveu: Witaj w moich skromnych progach, dziękuję serdecznie za życzonka i życzę wzajemnie [SIZE=4]Wesołych Świąt!!! :multi::multi::multi: [SIZE=2] Witaj Rinuś :loveu: Wpadaj, wpadaj, zapraszamy!!! :multi::multi::multi: Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzień dobry Miła Gospodyni !!!!!!!:multi::loveu: WIELKI PIĄTEK dzisiaj mamy kochana, więc pieczemy z mamą ciasta od samego rana.:p Już serniczek okrągły mamy upieczony, a szarlotka i babeczki z powidłami prawie już zjedzone...;) Quote
Madzia_19 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Basia_Sz napisał(a):Już Ty się ze mnie nie śmiej :eviltong: Nie widzisz, jak Galeria się rozwija w tempie piorunującym? :evil_lol: Ależ wcale się nie śmieję ;) Stek stron nie ma, a ja, taka niezdara, i tak sobie sobie zaległości zrobiłam :) A kiedy wkleisz nowe fotencje? Maksiu jest słodziaszek, a w małym to już się prawie zakochałam :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzien doberek, jaki piękny labek:p..jak to możliwe że tu wczesniej nie trafiłam!!! Wszystkiego najlepszego na Święta Wielkanocne!!!:p Quote
Madzia_19 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na stole święcone, a obok baranek, Koszyczek pełny barwnych pisanek I tak znamienne w polskim krajobrazie W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie. Zielony barwinek, fiołki i żonkile - Barwami stroją uroczyste chwile. W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie, Gdy wielkanocne na stole śniadanie. Życzymy Wesołych Świąt :) Magda&Lucky Quote
marzenna79 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dzień dobry w Wielką Sobotę !!!!!!!:multi::loveu: Jajeczka pomalowane już i poświęcone?:cool3: Mizianko dla całej Basinej menażerii.:loveu::loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Wszystkim miłym gościom życzę Wesołych Świąt!!! :multi::multi::multi: Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dziękujemy za karteczkę:loveu: Też życze wszystkiego najlepszego Basiu:loveu: :multi: :multi: :multi: smacznego jajka i kolorowych pisanek.:p Quote
Basia_Sz Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dziękujemy za życzenia :loveu: Wszystkim życzymy po raz kolejny Wesołych Świąt!!! :multi: [SIZE=2] I trochę nowych fotek :p Dzisiaj byliśmy na świątecznej wycieczce w górach, podjechaliśmy samochodem na Równicę, a stamtąd zrobiliśmy pieszy spacerek na Orłową :D Parę fotek z wypadu :D : Jedziemy w góry: Równica już Jeszcze na smyczy Widoczek po drodze Kropelki wszędzie :roll: Nareszcie można pobiegać :lol: Tu zmierzamy :D No i przybyliśmy :D Bez komentarza 8) Kąpiel dla ochłody.... Katastrofa..... :? No i na koniec powiedzcie mi - jak ONI mają ścigać przestępców??? :shock: Quote
marzenna79 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dalszych WESOŁYCH ŚWIĄT Basiu !!!:loveu: Śliczne foteczki...:loveu::loveu: Pozdrawiam Waszą Rodzinkę.:loveu::loveu::multi::multi: [SIZE=2] [SIZE=4]Basia i labek Max...:cool3::loveu: [SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=4]Max i TeZecik...:loveu::loveu::loveu: ( Taki Zarośnięty ;)) Zazdraszczam Wam Basieńko wspaniałej wycieczki. Ja parę godzin po niedzielnym obiedzie spędziłam w szpitalu w Wejherowie. :shake: Moja teściowa leży od piątku na kardiologii, bo miała bardzo wysokie ciśnienie i do tego zapalenie oskrzeli.:-( Wygląda bardzo źle...:shake: Martwię się...ona ma już 81 lat...:roll::roll: Żal mi mojego TeZecika, bo chłopak przeżywa...:-( . Quote
Basia_Sz Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Witaj Marzenko :loveu: Cieszę się, że fotki się podobają :loveu: Biedna teściowa :-( z ciśnieniem nie ma żartów :shake: Biedny TZcik... :-( każdy by to przeżywał :-( Quote
Madzia_19 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Basia_Sz'] [SIZE=5] Witaj Basiu :p Śliczne fotki :loveu: Bardzo ładnie wyglądacie z Maxiem :loveu: A pogoda chociaż Wam dopisała? Bo okolice cudne :p [SIZE=5] I widzę, że Maxiowi kąpiele błotne zaserwowaliście :evil_lol: Śliczną sierść pewnie po nich miał :cool3: Quote
Basia_Sz Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Witaj Madziu :loveu: Pogoda nawet dopisała, ale cieszyłam się, że się ciepło ubrałam, bo zimno było trochę :roll:. Jak widziałam Maxa w tym bajorku, to myślałam, że zemdleję :cool1:, całe podwozie miał brudne, ale na szczęście się wysusyło i wykrusyło :evil_lol:. W drodze powrotnej jak się zbliżaliśmy do tych bajorek, to go zapięłam na smycz :evil_lol: Quote
Vogue Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Basia_Sz'] [SIZE=2] Witam Basiu poświątecznie!!!!! Jaką fajną mieliście wycieczkę. Max sie wyszalał...:loveu: Nam ten nagły wyjazd TZa pokrzyżował plany i Swięta minęly w smutnym nastroju. Zostałam z furą jedzenia i nie wiadomo teraz co z tym zrobić. Ciesze się, że blogasek się rozkręca.:lol: Sms-ków nie musisz wysyłać, bo i tak będę wpadać:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [SIZE=2] [SIZE=4]Przepiękny krajobraz...:loveu::loveu::loveu: Max musi zaznaczyć obowiązkowo teren...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: byłem tu...:cool3: Witaj Basiu ! :multi::loveu: :placz: Jestem bez laptopika - syn formatuje u mnie dysk.:-( Jetem teraz gościnnie u niego na stacjonarnym komputerze.:shake: U nas dzisiaj brzydka pogoda, pada deszcz, a właściwie siąpi... Humor mam do luftu, tak samo jak Grażynka, której mąż musi pływać...:shake: Co za życie...??????? :roll: Teściowa bez zmian - w szpitalu.:-( Zamartwiamy się bardzo, że nie ma poprawy...:placz: Pozdrawiam Ciebie i Twoich czworonożnych pupilków.:multi::loveu: Miłego dnia.:loveu::loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witaj Grażynko! :loveu: Witaj Marzenko! :loveu: Jakoś tu z nastrojami dość cienko... :shake: Bardzo dziękuję za odwiedziny, wiedziałam,żeście Kochane Dziewczyny :loveu: A na ten humor jakiś nijaki ślę Wam soczyste, mocne buziaki!!! :multi: Quote
Recommended Posts