bigos Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Czyżby to Max-sik z psiaki.pl???:razz::razz::razz: Quote
Basia_Sz Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 No naturalnie przecież! :cool3: A do wszystkich czekających, obiecuję naprawdę nowe fotki, jeszcze w tym tygodniu :oops: . Quote
samograj Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 BASIU!!! A jak tam kotecek TOM!!! NIC MU NIE JEST PO UPADKU??? Quote
Basia_Sz Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Tomuś czuje się świetnie na całe szczęście :loveu: Kilka nowych fotek http://img86.imageshack.us/img86/76/p1000033we3.jpg http://img228.imageshack.us/img228/7205/p1000044zt9.jpg http://img245.imageshack.us/img245/2060/p1000052oz9.jpg http://img226.imageshack.us/img226//p1000054ok3.jpg http://img297.imageshack.us/img297/3366/p1000055dn0.jpg http://img99.imageshack.us/img99/8859/p1000060gf3.jpg http://img206.imageshack.us/img206/4346/p1000072dc2.jpg Quote
samograj Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Piękne fotki, tylko czemu takie duże??? Widzę,że TOM ma się dobrze:multi: Quote
samograj Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dziś tu wpadłam na momencik bo chcę podać tu prezencik, taki skromny, wierszowany, z głębi serca napisany!!! BASIU droga , BASIU nasza!!! W przededniu święta Twojego, samograjka, życzy Tobie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Quote
Basia_Sz Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Strasznie zaniedbałam moją Galerię :oops: No więc parę fotek z dzisiajszych zabaw na śniegu :loveu: Pańci ręce odpadły, to trzeba pomęczyć Marka :evil_lol: Quote
Vogue Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Basiu!!! Pierwsza wizyta i od razu z walkiem wpadlam:mad: Taki sliczny labus i kotecek a galeria gdzies w czelusciach dogo przepadla.:crazyeye: Moj tez karmy suchej nie zezre za zadne skarby swiata choc robilismy wiele prob. Gotuje mu i zjada az przyjemnie popatrzec:lol: Czekam na zdjecia bo chce tu wpadac i pogadac:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='gogunia']Max dla Ciebie :):):): Goguniu ...śliczne A ja nawet nie wiedziałam że Basia ma blożka;) Quote
Basia_Sz Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 :oops::oops::oops: Dziękuję Ci Gosieńko za odświeżenie mojej galeryjki skromnej :loveu: Postaram się w jak najbliższym czasie zrobić tu trochę wiosennych porządków, bo trochę się pozmieniało u nas. Kotecka Toma już nie ma :-(, wybrał się chłopak na zwiedzanie okolicy i jadąc do pracy pewnego dnia znalazłam go leżącego na ulicy... :-( Jest u nas malutki kundelek Bobi, jest to pies mojego najstarszego syna, ale wiadomo, że trochę nas wszystkich :p. Mam trochę zdjęć, jak wrócę z pracy, to postaram się nieco uaktualnić blogaska ;). Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 SUPER UJĘCIE CZARNEGO MAXA... ;) HIHIHI....... Śliczny MAX czarnulek...:loveu: :loveu: CUDNY PORTRET MAXA !!!!!!! BASIU KOCHANA, DZIEŃ DOBEREK !!!!!!! NIE WIEDZIAŁAM, ŻE MASZ BLOG...JESTEM W SZOKU... NIE POWIADOMIŁAŚ O TYM SWOICH PRZYJACIÓŁ...??????? TERAZ MNIE SIĘ NIE POZBĘDZIESZ,BĘDĘ TU CZĘSTYM GOŚCIEM, TYLKO WKLEJAJ, PROSZĘ, NOWE FOTECZKI MAXA. POZDRAWIAM SERDECZNIE I MIZIAM CZULE CZARNULKA "LABRADORKA" - NIEJADKA SUCHEJ KARMY - MAXA !!!! Tak mi przykro z powodu Toma...:( był śliczny...:( Quote
Basia_Sz Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dziękuję Marzenko za odwiedzenie moich skromnych progów :loveu: Obiecuję, że postaram się nie zaniedbywać już mojego blogaska tak sromotnie :oops: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Parę nowych fotek :loveu: Z serii duży i mały :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzień dobry! Uff, jak pieknie i szybko udało się mi nadrobić galerię....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda, że dopiero co poznałam Toma, a już go nie ma...:-( Dawaj Basiu więcej zdjęć całej gromadki!!!:diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Witaj AlKil :loveu: Dziękuję za odwiedzenie naszych skromnych progów, postaram się o więcej zdjęć, do tej całej menażerii zaliczają się jeszcze szczurki :evil_lol:. Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Spacer na wyżynach...Poznawanie terenu...:evil_lol: Zabawa w chowanego...:cool3: ;) Śpi jak niemowlę...cudooo...:loveu::loveu: Łomójbozie, co za słodkie spojrzenie...:loveu::loveu: Zabawa ze starszym bratem na łonie natury...:loveu::loveu: Dzień dobry Basiu i Max !!! :multi::loveu: Jakie śliczne fotki nam wstawiłaś,dziękujemy.:loveu::loveu: Mały piesio jest prześliczny...:loveu::loveu: Wstawiaj nam śmiało resztę Waszej menażerii. Miłego dnia życzę.:multi: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 :multi: Witaj Marzenko :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za trafne komentarze do fotek :cool3: Muszę się wziąć w garść i porobić tego więcej, tylko ze szczurkami mam zawsze kłopot, bo na każdym zdjęciu widać albo koniec ogona, albo zdjęcie zamazane, ruchliwe te bestie :evil_lol:. Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']:multi: Witaj Marzenko :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za trafne komentarze do fotek :cool3: Muszę się wziąć w garść i porobić tego więcej, tylko ze szczurkami mam zawsze kłopot, bo na każdym zdjęciu widać albo koniec ogona, albo zdjęcie zamazane, ruchliwe te bestie :evil_lol:. Hejka, nocną porą !!!:multi: Oj, Basiu, koniecznie musisz się wziąć w garść i wrzucać tu nam sukcesywnie fotki swoich pupilków. Max jest ślicznym labkiem, a kundelek Bobi jest ślicznym malcem. Chcemy więcej ich fotek....... :loveu: MAX TATUSIUJE MALEŃKIEMU BOBIEMU... :) A szczury...nie wiem...:niewiem: Pokaż je, to ocenimy...:cool3: Tymczasem życzę: :smilecol::sleep2::sleep2:Kolorowych snów !!!!!!! Dobranoc !!!!!!! Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witamy :multi: śliczne pieski :loveu: :loveu: kochane mordki :loveu: Miłej nocki :lol: czekamy na szczurki :cool3: Quote
puli Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tak mi przykro z powodu Toma! Jak dogaduja sie psy ze szczurkami?? Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Witam wszystkich :loveu: Dziękuję za odwiedziny :loveu: Powolutku może rozkręcę tego blogaska, przy aktywnej pomocy z Waszej strony :loveu: :cool3: Szczurki i pieski dogadują się całkiem fajnie, przynajmniej psy nie mają zamiaru zjadać szczurków, a to już połowa sukcesu :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ;)wpadłam po sąsiedzku do blogaska... hmmmm mały rośnij bo Maxa od schylania karczycho rozboli;) Quote
Madzia_19 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz'] Witaj Basiu :p Widzę, że miałam spore zaległości :oops: ale wszystko nadrobiłam :p Mały jest the best :p Taki słodki :loveu: Jak każdy maluszek zresztą :p A Maksiowi nie wystarczy opalenizny, że tyle na słoneczku przesiaduje :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A mówiłam Ala, że chodzisz do sąsiadów na klachy :evil_lol: Mały jest mały, ale strasznie zadziorny :evil_lol: Skacze jak pchła Maxowi koło pyska, potrafi go od jego osobistej miski odgonić :roll: a jak mały się zbliża, to Max wstaje i odchodzi, bo chyba wychodzi z założenia, że bliskie spotkania z Bobim nie należą do przyjemności :evil_lol: Quote
Recommended Posts