Jump to content
Dogomania

ZOSIA i Greta- obie w NOWYCH DOMACH- WRESZCIE ! :)

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WOW!!! Ale rewelacja :D
Muszę przyznać, ze lepiej jak jesteś zabezpieczona papierem, bo jeszcze by ludwa chciała Zocha z powrotem.... a tak nie ma szans!!!

Posted

Babcina Pani zadzwoniła i stanowczo sprzeciwiła się głosom - tak Ludwa-to do Cię:D, jakoby Zosia miała za dużą D! Stwierdziła, że Zosia została dostarczona przepięknie wykąpana i wyczesana, a w związku z tym jej puszystość daje jedynie złudzenie optyczne wielkiej d :D Ponad to! Zosia zna niedoskonałości swojej figury-tu patrz: przykrótkie łapki, zatem, żeby nie popaść w kompleksy przy laseczce Iśki, która nóżki ma jak sarenka i takie szczupłe i takież owłosione:),przysiada na spacerach - kwestia instynktu, w ramach ratowania zdrowia psychicznego:)))) Także będę agresywna i SE wypraszam insynuacje :D WSZELKIE. Zosina nie bez powodu ma klatę na ordery i uszy nietoperze - te ostatnie był dobrze słyszeć WYŁĄCZNIE komplementy na temat swojej NIEKWESTIONOWANEJ urody, a psik - prawda! rzekłam, a jak rzekłam to znaczy, że tak i już:D

Posted

Ps. Koleżanka Iśka naśladuje Pana i Panią domu. Od Paragrafa papuguje podawanie łapki, a od Tośki......................................no cóż, skoro księżniczka nietoperzasta ma kaprys jedzenia na siedzącą lub leżąco, to dlaczego panna Iśka ma być gorsza?:D To kolejny dowód na to, że nie obwód tyłka ciągnie do dołu, a lenistwo "najwyższych" lotów:D

Posted

Rozbrajacie mnie po prostu:)
No i wyjaśniam:), ja nie o obwodzie D pisałała, ino ciężkości:)
A uszu ABSOLUTNIE nie kwestionuję:) Jedne z najpiękniejszych jakie widziałam:)

Posted

Tośki, Iśki, ludwy i inne Psiolubne do spania, bo jutro zaczyna się kolejny tydzień zmagań z życiem i trzeba wypocząć!!!
Ja niniejszym spadam z Dogo do wyrka (tylko jeszcze 3 wątki mi zostały do oblookania) i życzę Wam, Moje Drogie, pięęęęknych snów <3

Posted

śniło mi się, że miałam skrzydła jak zośkowe uszy ale niestety mając przypadłość żośkową w postaci ciężkiej D i tak nigdzie nie poleciałam;) tylko D potlukłam;)

Posted

Funky ni cholery nic mi się nie śniło, no może poza tym, że budzik dzwoni:D dopiero po 20 minutach telefonicznego marudzenia dotarło do mojej świadomości, że to nie sen:D Zwlokłam się, zaliczyłam stół,potknęłam się o klapki, rozlałam wodę i tak oto dotarłam do łazienki tylko po to, by stwierdzić, że Fredie Kruger prezentuje się lepiej:) Dobrze, że ciuszki miałam przygotowane, bo na bank bym zadzwoniła z informacją, że otóż dziś nie przychodzę, ponieważ nie mam się w co ubrać! Następnie uznałam z całą pewnością, że na pewno się spóźnię, a skoro tak, to nie ma co się śpieszyć i radośnie poszłam do kuchni zrobić kawę, biorąc 3 łyk zmieniłam zdanie i doszłam do wniosku, że jednak mam te cholerne 5 minut, żeby zdążyć na autobus, oczywiście biegłam na obcasach:D Zdążyłam, ale płuca leżą gdzieś na trawniku. Nie wiem do tej pory jak to zrobiłam, że byłam 10 minut przed czasem, ale radość moja została natychmiast zniwelowana, przez stos papierów i szefową dającą mi coraz to ciekawsze zadania przy poniedziałku. Ja tego nie rozumiem, jak można żądać pracy od człowieka leniącego się całe dwa dni!

Posted

nie mam wyjścia, klikajcie w miniaturki:
może Paragraf nie zauważy?:D
To nie ja ! To on zjadł wszystko!
A tu przyjaciółki gotowe do smyrania
i Pan Paragraf pukający do drzwi:D

Posted

Psio, musisz najpierw fotki przetworzyć, tzn. umieścić je gdzieś w świecie wirtualnym - nie znam się na tym aż tak dobrze - na jakimś tam serwerze :)
Ja to robię za pomocą http://imageshack.us/. Tam, po wykonaniu kilku prostych kroków, otrzymujesz link do zdjęcia.
Potem klikasz na ten malutki obrazeczek z drzewkiem (tu nad oknem odpowiedzi jak piszesz) i wklejasz link do obrazka, który otrzymałaś w imageshacku i zatwierdzasz enterem :)
Powinno się udać, a jak nie to postaram sie wyjaśnić klarowniej. A może Ciotki znają prostsze sposoby :)))