oleska Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 http://allegro.pl/bruno-cierpiacy-amstaff-pilnie-szuka-domu-i1488153422.html allegro takie na szybko, potem cos poprawie jeszcze, dopisze i porobie wiecej ogloszen. Quote
gagatekk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 wydaje mi się że droga karma nie ma sensu, zamiast tego lepiej kupić coś na stawy. u mnie na DT jest teraz sunia ze złamaną łapą dostaje leki, czekają nas zastrzyki, a to niestety spory wydatek. Quote
MARGOL Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 a co polecasz na stawy? uzgodnie z nasza wetka i moogłabym zakupic cos dla niego. Quote
gagatekk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 z tego co czytałam to dużo osób poleca APTOFLEX. mój wet tak samo. rozmawiałam z 3 czy 4 i każdy go polecił. kupiłam już 2 butelkę. jest drogi, ale wydajny. w promocji kupiłam 500ml za 120 zł. dowiedz się o cenę, bo ostatnio usłyszałam że jest po 230 zł, a już 2 razy kupiłam u mojego wet po 120 zł więc jestem ciekawa jak to wygląda cenowo w innych miejscach karmy nie daję. mała jedzie na barfie, plus witaminy, warzywa. co do barfu zdania są podzielone ale mój pies i podopieczna kochają mięsko w takiej postaci. a tak w ogóle to Bruno podobny jest do mojego Oktana. aż mi łzy poleciały jak zobaczyłam jego zdjęcie Quote
gryf80 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 o mamo jaki drogi.ja kupuję swoim artroha dolfos(z kw.hialuronowym)90 tabl,po 65 zł-dawkowanie do 20 kg 1 tabl,a pow 20 kg 2 tabl,wcześniej jak tego nie było dawałam artrhofos dolfos glukozamina +chondroityna 1 tabl na 20 kg-90 tabl 45 zł co do karmy może dog chow activ? Quote
MARGOL Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Agata Dymer napisał(a): a tak w ogóle to Bruno podobny jest do mojego Oktana. aż mi łzy poleciały jak zobaczyłam jego zdjęcie Agata podeslij mi na maila zdjęcie swojego Oktana, ciekawa jestem jak wygląda. Moj mail w pierwszym poście. Quote
MARGOL Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 wszytko w porządku. dzisiaj w schronisku był syn mojej koleżanki. chłopak jest w 3 klasie gimnazjum. poszli z Brunem na spacer, pies ładnie chodzi na smyczy, jest posłuszny, wylizał ich na całego!!!!! chyab chłopak wraca do formy! Quote
ania z poznania Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cioteczki kochane, zapraszam na bazarek na hotel ze szkoleniowcem dla Rafika: http://www.dogomania.pl/threads/203396-%C5%9Awietne-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-super-obro%C5%BCa-kominy-dla-Rafika-do-15.03.?p=16419825#post16419825 kosmetyki, książki, super obroża Quote
gagatekk Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 MARGOL napisał(a):Agata podeslij mi na maila zdjęcie swojego Oktana, ciekawa jestem jak wygląda. Moj mail w pierwszym poście. oki wyślę, postaram się w weekend mam teraz troszkę zamieszania mgr, ślubne przygotowania, moje szoguny i komp mi fisiuje a na nim mam fotki jak słodziak??? Quote
Freya73 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jak z lapka? Biedaczysko, caly czas o nim mysle ...jest na srodkach przeciwbolowych? Quote
MARGOL Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 z Bruno jest ok, łapka ładnie sie goi. Jutro jade do schroniska to uściskam go od was wszystkich i a mój Robert zrobi trochę fotek :) dzieki wam wszystkim za wspieranie Bruna :) Quote
MARGOL Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Bruno mial wczoraj mała sesję fotograficzną wykonaną przez mojego Roberta. Jutro więcej zdjęć a dzisiaj rozgrzewka :) Quote
Freya73 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dostojny pies, krotko mowiac. Bardzo dumny, przyjal taka postawe. Czekamy na reszte zdjec. ;) Quote
MARGOL Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 to prawda, przepiękna postawa! Bruno nabiera ciałka a całuśny jest jak mało który pies. W tej chwili przebywa w gabinecie pozabiegowym (łapka jeszcze sie goi, wet powiedział dzisiaj że Bruno musi miec sporo ruchu żeby rozruszac mieście łapki). Dzisiaj weszłam do Bruna (był juz po spacerze) i usiadłam w drzwiach, ten zaczął przymilac się do mnie, lizac po twarzy - hmm to nie dlatego że mnie lubi, on chciał po prostu spowodować żebym przepuściła go i umożliwiła wyjście na dwór - cwaniaczek ale jaki miły :) nie moge sie powstrzymać wiec daję jeszcze jedno zdjęcie całuśnego BRUNA Quote
MARGOL Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Bruno zdaje sie chciał pokazać język fotografowi ;) prawie się udało. PIĘKNY!!!!!! Quote
agaga21 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 fantastyczny pies! czy ma równie fantastyczny charakter? :) Quote
MARGOL Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 w weekend sprawdzę jego zachowania względem innych psów i suczek. W stosunku do ludzi jest w porządku, raz tylko chciał ugryźć naszą wetkę ale to było podczas robienia zastrzyku a wiadomo on jest jeszcze obolały. Poza tym bardzo często liże człowieka po twarzy - to jest niesamowite w tym psie. Quote
a_jagoda Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wątek Bruna jest mi wyjątkowo bliski, bo opiekuję się nim codziennie i spędzam z nim każdą wolną chwilę w schronisku :) Dlatego postanowiłam się dołączyć i czasem co nieco o nim napisać. Od momentu przyjazdu do dziś jest ogromna poprawa. Bruno nabrał sił, pewności siebie jest radosny.Łapa pomału się goi. Choć byłam z nim ostanio na dłuższym spacerze gdzie mógł trochę pobiegać i przy intensywnym wysiłku daje o sobie znać.Nie ma w nim żadnej agresji w stosunku do innych psów.Codzień wypuszczam go na wybieg gdzie ma kontakt z psami w boksach i nawet jeśli podejdzie to tylko po to by powąchać i zaraz odchodzi. Nie ma z nim najmniejszych kłopotów.No i buziaki! Najsłodszy ten gdy idę do domu. Mam wrażenie że rozumie bo gdy mówię "zostań Bruno jutro przyjdę"dostaję buziaka i Bruno idzie na posłanie. Jednym słowem super jest Quote
MARGOL Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 aniu nareszcie jestes z nami :) Wyściskaj jutro Bruna ode mnie :) Quote
Recommended Posts