jwona35 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 sorki ale nikt mi zadnego adresu e-mail nie podawal to po pierwsze po drugie kontaktowalam sie codziennie albo z Pania Marysia albo z Pania Ewelina a pozniej to juz pisalam z Ewa na gg tylko w niedziele sie nie oddzywalam bo do poludnia nie bylo mnie w domu a wieczorem do pozna mialam gosci zreszta w sobote juz mi Pani Marysi napisala ze samuel najprawdopodobniej wyjedzie do nowego domu do lublina i ze w poniedzialek bedzie wiadomo na 100% wiec czekalam do poniedzialku na odpowiedz ale nie otrzymalam nic . a tak wogole to w koncu samuel jedzie na stale do tego lublina czy nie? bo Ewa pisze ze jeszcze decyzja nie zostala podjeta a Pani Marysia i Pani Ewelina ze juz na 100% samcio zamieszka z paniami (bez mezczyzny!) w lublinie . zreszta to juz bez znaczenia najwazniejsze ze bedzie juz mial swoj prawdziwy dom na stale. pozdrawiam wszystkich. Quote
AZ-IWONA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Iwonko wejdź na adopcje dogów, pojawiły sie dwa nowe.:placz: Młoda czarna dożliczka :razz: i brazowy zagłodzony i zabiedzony psiak.:crazyeye: Jak nie Samuel to może którys z tamtych.:lol: Quote
jwona35 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 niestety moje dzieci sa teraz w takiej rozpaczy za samciem ze nie chca o zadnym innym piesku slyszec ( jak narazie bo napewno im to przejdzie z czasem tylko musi troche czasu uplynac bo w samciu po prostu sie zakochaly ) probowalam juz im tamte pieski pokazac ale nawet nie chca popatrzec w strone komputera . Quote
zolly Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 śledzę wątek od początku i powiem Ci Constancjo że z Ciebie jest anioł a nie kobieta ;) z resztą wy dziewczyny też wszystkie jesteście niesamwite :shiny: ..a teraz się jeszcze dowiaduję że Samuel będzie moim "sąsiadem" huhu.. kto wie, może kiedyś go spotkam na spacerze ;) Quote
Norbitka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Zolly rodzina do której ma pójśc Samuel jest tak cipła i fajna, że zapewne nie będziesz musiała skradac sie na spacerze by poznać Samiego. Jestem przekonana że ugoszczą Cie również ciepło jak mnie :) Jwona35 wiem co czujesz.........ja zanim zaadoptowałam Hugo zakochałam się w Janie. Jana pojechała do Niemiec. Hugo jest u mnie prawie rok a ja wciąż o niej myślę. Jestem przekonana, że skoro decyzja o adopcji doga nie była pod wpływem chwili i jego uroku - trafisz i Ty na swojego pieska. Sorki , że w wątu Samuela ale jest kolejny w wielkiej potrzebie :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2217666#post2217666 Quote
PANGEA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='jwona35']sorki ale nikt mi zadnego adresu e-mail nie podawal to po pierwsze po drugie kontaktowalam sie codziennie albo z Pania Marysia albo z Pania Ewelina a pozniej to juz pisalam z Ewa na gg tylko w niedziele sie nie oddzywalam bo do poludnia nie bylo mnie w domu a wieczorem do pozna mialam gosci zreszta w sobote juz mi Pani Marysi napisala ze samuel najprawdopodobniej wyjedzie do nowego domu do lublina i ze w poniedzialek bedzie wiadomo na 100% wiec czekalam do poniedzialku na odpowiedz ale nie otrzymalam nic . a tak wogole to w koncu samuel jedzie na stale do tego lublina czy nie? bo Ewa pisze ze jeszcze decyzja nie zostala podjeta a Pani Marysia i Pani Ewelina ze juz na 100% samcio zamieszka z paniami (bez mezczyzny!) w lublinie . zreszta to juz bez znaczenia najwazniejsze ze bedzie juz mial swoj prawdziwy dom na stale. pozdrawiam wszystkich. Mysle, ze nie ma sie co denerwowac i smucic To super, ze Sami znalazl domek. Niestety tyle dogow go nie ma :placz: Na Adopcjach jest mloda suczka, ktora mieszkala z dziecmi http://www.dogiadopcje.republika.pl/do_adopcji.html moze wiec ta???? A jak nie zdazycie sie zglosic, to tez powinniscie sie cieszyc, a nie hmmmm naprawde czasem dogi miesiacami czekaja na domek. Zolta dozyca ma jeszcze dluuuugie leczenie przed soba :placz: PS Niestety smutny los nauczyl mnie, ze domek dla doga trzeba baaardzo dokladnie wybrac i sprawdzic. I nawet osoba, ktora wydaje sie byc idealna pozniej moze okazac sie potworem:roll: Quote
joaaa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Super, że jest dom dla Samuelka! :multi: :multi: :multi: Iwona, nie martw się, na pewno jest też gdzieś dog dla Ciebie! Quote
constancja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jwona35- Tak już w życiu bywa, że gdzie radość jednych, tam smutek drugich:roll: . Mnie też nie jest łatwo. Samuel jest psem, który jak już złapie za serce to nie puści i pozostanie tam na zawsze. Zasługuje na wszystko to czego potrzeba mu do pełni szczęścia. I chyba nawet ja nie jestem w stanie mu tego wszystkiego zapewnić. Stąd moja decyzja, a Marysia chyba wie o czym mówię;) . Życie jest pełne kompromisów. A ja i tak jestem szczęśliwa, że mogłam pobyć z tak cudownym stworzeniem, że mogłam go pięlęgnować, poznawać, głaskać, tulić i cieszyć oko jego widokiem. To dla mnie wielka przyjemność i zero poświęcenia. Nie jestem aniołem, nie jestem wielka, nie jestem wspaniała, bo ja czerpię z niego więcej niż mu daję. To tak jakbyście dali komuś ferrari do umycia i pozwolili kilka dni nim jeździć, a potem zachwycali się jakie to ma dobre serce bo łaskawie skorzystał z okazji. Zee0524- Chcę, że był u Was szczęśliwy. Mam rodzinę niedaleko Lublina (Kraśnik), więc nie znacie dnia ani godziny:razz: A u mnie wybrał sobie moją córkę - Zuzannę:evil_lol: . To chyba dobry znak? Quote
constancja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Będę Was męczyć fotkami:diabloti: Quote
zee0524 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Constancja możesz nas męczyć do upadłego fotami Samuela:) a jeśli tylko będziesz gdzieś w okolicach lublina zapraszamy do nas:) :D Quote
eveandAxel Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 hmm, ty się ciesz że ja mieszkam daleko, bo siedziałabym tak często jak u Constancji.:diabloti: Constancja! wrzucaj to dzisiejsze z mordą na stole!:evil_lol: Quote
Norbitka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='constancja']Ja tylko powącham.... Skąd ja to znam :) :loveu: Quote
Jola_K Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :lol: delicje i dog, dobre polaczenie.. piekny pies (oba ;) ), powodzenia Sami... Quote
AZ-IWONA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Z jednej strony to pieknie ,że Sammi bedzie miał docelowy domek:loveu: Ale ja go ani nie wymiziałam, ani nie wypieścikowałam:placz: Constancjo - zrób to ode mnie z caaaałego serca :evil_lol: Quote
eveandAxel Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 AZ-Iwona skąd jesteś? Może jest jeszcze jakaś szansa, choćby dorwać go jak będzie jechać do domku?:evil_lol: Ja miałam niezłą dawkę przytulanek! stoi, stoi, głaskam, przytulam, całuje, tarmoszę! Ech!:loveu: Quote
joaaa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ja też znam - "tylko wąchałem" i to na wszystkich stołach!!! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Lipizzan Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asieńko czyżbyś mówiła o swoich pięknych i dobrze wychowanych dożkach :diabloti::evil_lol: :diabloti::evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Poza tym ja im się wcale nie dziwię bo przecież twoje psy muszą wiedzieć co ty jesz, czy aby wszystko jest zdrowe:diabloti: :cool3: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :cool3: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :diabloti: :cool3: :diabloti: :evil_lol: :cool3: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
constancja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 AZ-IWONA napisał(a):Z jednej strony to pieknie ,że Sammi bedzie miał docelowy domek:loveu: Ale ja go ani nie wymiziałam, ani nie wypieścikowałam:placz: Constancjo - zrób to ode mnie z caaaałego serca :evil_lol: Zrobione:loveu: . Ledwie uszedł z życiem:diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 czyli mogę juz puścić kciuki :razz: Constancja ....foty :loveu::loveu::loveu: Quote
AZ-IWONA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dziewuszki - jestem z Warszawy, więc to chyba nie po drodze, no może dużym kołem :evil_lol: Constancjo jak to zrobiłaś, że ja nawet mlaśnięcia ozorkiem nie poczułam !!!:mad: Proszę jeszcze raz buziaczki dla cioci i chcę poczuć ozorek !!!!!!:diabloti: Quote
constancja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Lady wymiękła:crazyeye: . Zobaczcie co dzisiaj wyprawiała cała trójka:diabloti: Sama w to nie wierzę ale to jest Lady:cool1: Quote
eveandAxel Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Proszę, proszę!:crazyeye: Ja też nieumiem uwierzyć i one tak wszystkie teraz szaleją po domu? i niebyło awantury?:-o Same cuda u ciebie Constancja ostatnioo!:p Quote
constancja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 eveandAxel napisał(a):Proszę, proszę!:crazyeye: Ja też nieumiem uwierzyć i one tak wszystkie teraz szaleją po domu? i niebyło awantury?:-o Same cuda u ciebie Constancja ostatnioo!:p Cuda cudami ale zobacz skąd ja te fotki strzelałam:cool1: :cool1: :cool1: Quote
zolly Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 constancja napisał(a): Toż to orgie istne :evil_lol: Cuda cudami ale zobacz skąd ja te fotki strzelałam:cool1: :cool1: :cool1: z szafy?!?! :lol: Quote
Recommended Posts