Jola_K Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='magda3232']DZIEN DOBRY TU MARZENA ZYWIEC a jednak Samuel trafil w moje rejony... sledzilam jego losy przez caly czas... Dode (teraz juz Sabe) i Samuela zauwazylam mniej wiecej w tym samym czasie, ale zdecydowalam sie na Dode/Sabe, bo to suczka a ja mam psa kaukaza dominanta, ktory na pewno nie zaakceptowalby kolejnego samca na terenie..... ciesze sie, moze kiedys sie spotkamy? powodzenia Quote
magda3232 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Norbitka']On zapewne bał się kąpieli. Boi się nowych rzeczy. Daj mu najpierw zaufac, może tak jak ja gdy wytaplał sie w g....., umyj go mokrym ręcznikiem. Jak z linieniem? Przeszlo juz mu trochę? Napisałam do moderatora żeby nam temat przenieśc ale widze, że nadal wisi w PwP Dziękuję Wszystkim wpłacającym na AFN. Dostałam wczoraj zwrot kosztów kastracji :loveu: WITAJ NORBITKI NASZA KOCHANA u nas normalnie czyki zabawy spacery spanko jedzonko siersc ma juz w lepszym stanie tak sie nie leni codziennie dostaje jajeczko najpierw nie chcial ale teraz jak widzi jajko to sie nie moze doczekac wczoraj irek przeszedl z nim po mnie do pracy jak mnie zobaczyl to myslalam ze nie ustoje na nogach tak sie cieszyl kiedy nas odwiedzisz droga norbitko brakuje mi rozmow z toba calusy gorace dla ciebie od sama dzis moj maz wrzuci zdjecia to beda nowe.PRZEPRASZAM wszystkich za moje pismo sa bledy ale jestem chora i troche mi sie literki myla Quote
Norbitka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 magda3232 napisał(a):WITAJ NORBITKI NASZA KOCHANA u nas normalnie czyki zabawy spacery spanko jedzonko siersc ma juz w lepszym stanie tak sie nie leni codziennie dostaje jajeczko najpierw nie chcial ale teraz jak widzi jajko to sie nie moze doczekac wczoraj irek przeszedl z nim po mnie do pracy jak mnie zobaczyl to myslalam ze nie ustoje na nogach tak sie cieszyl kiedy nas odwiedzisz droga norbitko brakuje mi rozmow z toba calusy gorace dla ciebie od sama dzis moj maz wrzuci zdjecia to beda nowe.PRZEPRASZAM wszystkich za moje pismo sa bledy ale jestem chora i troche mi sie literki myla Cieszę się, że Wam się układa. Pogadać zawsze możemy przez tel. Jeżeli poczujesz taka potrzebę to pisz SMS a ja zadzwonię. Odwiedziny jak wiesz to rzecz mało realna :( Quote
Norbitka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kanapowiec :) :loveu:. Nie ma spięć miedzy nimi? Quote
magda3232 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Norbitka napisał(a):Kanapowiec :) :loveu:. Nie ma spięć miedzy nimi? witaj norbitko jest bez spiec bardzo sie lubia a samiemu juz chyba jego meskosc przestala byc potrzebna:razz: jak zyjesz przed koncem roku jak inwentury mozesz jeszcze Quote
izulkabu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='magda3232'] Samuelku jakie piękne łoże dostałeś :) i pewnie baaardzo wygodne :multi: Quote
Norbitka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 magda3232 napisał(a):witaj norbitko jest bez spiec bardzo sie lubia a samiemu juz chyba jego meskosc przestala byc potrzebna:razz: jak zyjesz przed koncem roku jak inwentury mozesz jeszcze Radzę sobie :) Co to jest "inwentury" ? :oops: A łożeczko fajne nawet kolor taki jak miał u mnie :) :) Quote
izulkabu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Norbitka napisał(a):Radzę sobie :) Co to jest "inwentury" ? :oops: A łożeczko fajne nawet kolor taki jak miał u mnie :) :) Inwentura to inaczej remanent :evil_lol: Quote
Norbitka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 izulkabu napisał(a):Inwentura to inaczej remanent :evil_lol: Wiec powiem tak... zrobilam czesc wczesniej a reszta w Nowy Rok niestety :) Quote
izulkabu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Norbitka napisał(a):Wiec powiem tak... zrobilam czesc wczesniej a reszta w Nowy Rok niestety :) Nie martw się Norbitko :) Ja też idę do pracy w Nowy Rok :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Świetna ta kanapa :multi: Widać Samuelkowi koleżanka bardzo sie spodobała :cool3: Quote
ampak Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :klacz: Równo tydzień temu Samuel zamieszkał w nowym domu. Zaglądamy tu regularnie żeby sie upewnić że wszystko OK. I tak trzymać !!!!! Ja po powrocie do domu zaniemówiłem kompletnie bo się okazało, że to zapalenie krtani było. Ale miło było pomóc. Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie dla Norbitki (strasznie tam u Was miło było) i Marzeny z familią. Ciekawe czy jutrzejsze fajerwerki chłopak zniesie godnie? Wszystkim najlepszego w Nowym!!!! Oby nam się psy zdrowo trzymały!!!! :BIG: :Dog_run: Quote
magda3232 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='ampak']:klacz: Równo tydzień temu Samuel zamieszkał w nowym domu. Zaglądamy tu regularnie żeby sie upewnić że wszystko OK. I tak trzymać !!!!! Ja po powrocie do domu zaniemówiłem kompletnie bo się okazało, że to zapalenie krtani było. Ale miło było pomóc. Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie dla Norbitki (strasznie tam u Was miło było) i Marzeny z familią. Ciekawe czy jutrzejsze fajerwerki chłopak zniesie godnie? Wszystkim najlepszego w Nowym!!!! Oby nam się psy zdrowo trzymały!!!! :BIG: :Dog_run: no to ladnie sie doprawiles ale dobrze ze juz ok jeszcze raz wielkie dzieki SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU dla ciebie i twojej rodzinki Quote
izulkabu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 I my z Sarunią naszą życzymy wszystkim szampańskiej zabawy :bigcool: :cunao: :cunao: :BIG: :drink1: :laola: oraz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 :loveu: Quote
constancja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 I ja chciałam życzyć wszystkim spełnienia marzeń w Nowym Roku. Sami, a dla Ciebie Nowy Rok - Nowe Życie i tylko wyjątkowych dni...bo sam jesteś wyjątkowy.:loveu: A swojemu Państwu odpłać psią miłością i wiernością, tak jak tylko Ty potrafisz. Quote
Norbitka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='constancja']I ja chciałam życzyć wszystkim spełnienia marzeń w Nowym Roku. Sami, a dla Ciebie Nowy Rok - Nowe Życie i tylko wyjątkowych dni...bo sam jesteś wyjątkowy.:loveu: A swojemu Państwu odpłać psią miłością i wiernością, tak jak tylko Ty potrafisz. Dołaczam się do zyczeń. Quote
magda3232 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 dla Wszystkich Szczesliwego Nowego Roku I Serdeczne Dziekuje Dla Wszystkich Ktorzy Przyczynili Sie Do Tego Ze Samuell Jest Z Nami<jestescie Wspaniali A To Co Robicie Jest Wielkie Zycze Sobie Zeby Wszyscy Ludzie Tak Kochali Zwierzeta Bo One Sa Tego Warte Quote
AZ-IWONA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Oj popieram popieram !!!! A wszystkim z tego wątku i z całego forum życzę dużo zdrowia i satysfakcji z uratowania zwierząt. :multi: Quote
Recommended Posts