izulkabu Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1: My z Sarunią dołączamy się do życzeń świątecznych. Życzymy wszystkim i również sobie abyśmy spotykali się na forum tylko żeby poplotkować, żeby wszyscy ludzie obdarzali zwierzęta taką miłością jak one obdarzają nas, żeby wszystkie psiaki na całym świecie miały swoich cudownych opiekunów, a tym w schroniskach życzymy jak najszybciej nowych domków. Życzę również aby można było wkrótce pozamykać wszystkie schroniska oby nigdy nie były potrzebne i użyteczne. WESOŁYCH ŚWIĄT :tree1: ucałowania dla całej Samuelkowej rodzinki i wszystkich jego cioteczek, KOKS również Święta spędza poza schroniskiem na pensjonatowej kanapie :) Quote
magda3232 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 no i tak jakosc to wszystko leci dzien po dniu wydajemi sie ze sami jest z nami od zawsze to pies z klasa zabawy wygupy ale spac na lozku to jest gosc,nie wyobrazam sobie jak by go nie bylo ,wczoraj zostali pierwszy raz sami nic nie zrobili dom stoi nic nie zdemolowane czyli jest ok duze calusy dla wszystkich od samiego a szczegolnie dla norbitki:loveu: Quote
Norbitka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dzisiaj miałam sen........... Samuel przyszedł do mnie na piechote.......... :loveu: Quote
magda3232 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Norbitka napisał(a):Dzisiaj miałam sen........... Samuel przyszedł do mnie na piechote.......... :loveu: norbitka chyba oszalalas serce by mi peklo gdy by on uciekl albo cos by mu sie stalo ja wiem ze tesknisz bo bardzo go kochalas duze calusy od sama dla ciebie a tak pozatym co u ciebie slychac Quote
halbina Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Święta to jednak czas magiczny... Bardzo się cieszę, że Samuel znalazł wreszcie przystań i dom na stałe! Norbitko, trzymaj się! (przepraszam, że jeszcze nie przesłałam obiecanej kasy, ale w tej chwili jestem pod kreską). Madziu! Jesteś wielka! A Gaja przepiękna! Życzę Wam wszystkiego wymarzonego! Quote
Norbitka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Halbina na AFN jest zebrana cala kwota za kastracje. Jakby co to przeznacz na innego biedaka Quote
magda3232 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 halbina napisał(a):Święta to jednak czas magiczny... Bardzo się cieszę, że Samuel znalazł wreszcie przystań i dom na stałe! Norbitko, trzymaj się! (przepraszam, że jeszcze nie przesłałam obiecanej kasy, ale w tej chwili jestem pod kreską). Madziu! Jesteś wielka! A Gaja przepiękna! Życzę Wam wszystkiego wymarzonego! Droga halbino nie uwazam zebym byla wielka jestem normalnym czlowiekiem ktory kocha zwierzeta zyczylabym sobie zeby wszyscy ludzie kochali zwierzeta i nie robili im krzywdy bo kazde zwierze ma uczucia jak czlowiek i jak sie go zkrzywdzi to bardzo boli Quote
halbina Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 "Maleństwo"?... Czy ja aby nie pomyliłąm wątków?... :evil_lol: Quote
Norbitka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Nie pomyliłaś. Mój też ma wiele imion typu malenstwo lub niuniek :) Quote
halbina Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No to jak tam "maleństwo"?... Czekamy na opowieści wigilijne i świąteczne! A może i na zdjęcia! Norbitko, czy Ty masz jakieś prywatne kontakty z opiekunami Samuela? Mam nadzieję, że masz! Quote
Norbitka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Wszystko co trzeba mam :) Mam nawet umowe sdopcyjna..bo nowi państwo mi przypomnieli :P taka bylam zakrecona, ze pewnie bym nie spisała :oops: Quote
halbina Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No to odetchnęłam z ulgą! W takim razie czekamy wieści! A kiedy zmienimy temat i przeniesiemy wątek? Quote
Pokahontas Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 tytuł w końcu zmieniony :cool3::cool3::cool3: Powodzenia Samuelku w nowym domku :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
joaaa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
magda3232 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 swieta swieta i po swietach u nas wszystko ok gonimy spimy spacerujemy i puszczamy zapaszki hm hm ,a pozatym po staremu dzis bedziemy sie kapac jestem ciekawa jak to bedzie zdjecia beda duze calusy dla norbitki od sama:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No cóż, Magdo, opowieść raczej nie nasyci naszych apetytów... :razz: Quote
Norbitka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 halbina napisał(a):No cóż, Magdo, opowieść raczej nie nasyci naszych apetytów... :razz: ;););););) Pańcia nie nadąża za dwoma dogami :) Tak... zapaszki to on potrafi robić. Jak nie je suchego jest lepiej :) Quote
halbina Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ale to gotowanie dla dwóch dogów... :crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Magdaleno jak dobrze jest czytać że wszystko u Was i Samiego jest OK. Zdjęcia mile widziane ;) Quote
magda3232 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no i z kapieli nic nie wyszlo jak sie zapar to koniec nie bedzie sie kapal i juz musimy sprobowac znowu a tak po zatym jest ok musielismy mu wstawic lozko bo pan hrabia nie bedzie nigdzie inndziej spal tylko na lozku i tak spi obudzi sie przeciagnie i wstaje nasza gaja ma fotel sami lozko calusy dla norbitki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 To nie wiedzialas ze prawdziwy dog musi miec swoje lozko :eviltong: Moze jakies foteczki wstawisz? :cool3: Quote
Norbitka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 On zapewne bał się kąpieli. Boi się nowych rzeczy. Daj mu najpierw zaufac, może tak jak ja gdy wytaplał sie w g....., umyj go mokrym ręcznikiem. Jak z linieniem? Przeszlo juz mu trochę? Napisałam do moderatora żeby nam temat przenieśc ale widze, że nadal wisi w PwP Dziękuję Wszystkim wpłacającym na AFN. Dostałam wczoraj zwrot kosztów kastracji :loveu: Quote
izulkabu Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 magda3232 napisał(a):no i z kapieli nic nie wyszlo jak sie zapar to koniec nie bedzie sie kapal i juz musimy sprobowac znowu a tak po zatym jest ok musielismy mu wstawic lozko bo pan hrabia nie bedzie nigdzie inndziej spal tylko na lozku i tak spi obudzi sie przeciagnie i wstaje nasza gaja ma fotel sami lozko calusy dla norbitki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: wiesz ile czasu mi zajęło namówienie Sary żeby weszła pod prysznic :wallbash: nie pomogły smakołyki, miły ton.... ale jak zapięliśmy obrożę i na smyczy weszła... sama byłam w szoku że tak łatwo... niestety w czasie kąpieli chciała wyjść razem z kabiną :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale jakoś poszło. A jaka radość po wyjściu :loveu: smakołyki wszystkie zniknęły na raz choć wcześniej były dla niej nie zauważalne :razz: Mam nadzieję że teraz już będzie tylko łatwiej :) A swoją drogą podzielcie się ze mną opinią, jak często kąpać doga ? moja Sara ma 18 miesięcy i kąpałam ją dwa razy. Czytałam że częste kąpiele niszczą naturalną ochronę skóry. Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Do łóżka bez kąpieli?... Oj, Samuelku, Samuelku... :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts