magda3232 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='constancja']Wypada tylko się cieszyć:multi: i życzyć Samiemu i jego nowemu Państwu wiele radości, miłości i satysfakcj ze wspólnie spędzanego czasu oraz Wesołych Świąt:lol: :tree1:. I tylko chcę wierzyć, że to już ostani przystanek na jego dłuugiej drodze do domu. z naszej strony na pewno nie pozwole zeby sie juz poniewieral nawet zebym nie wiem co juz dosc przeszedl tulaczki i poniewierki jak na swoje trzy lata bede pisac i slac zdjecia chcialam wam wszystkim podziekowac za opieke nad samuellem gdy by nie wy nie wiadomo jak by sie jego los potoczyl trzymajcie mocno kciuki za samiego i moja gaje mam nadzieje ze bedzie ok Quote
Norbitka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 magda3232 napisał(a): juz wiem ze te swieta beda cudowne pozdrawiam was wszystkich i trzymajcie kciuki mocno Oj będą smutne dla mnie a jednocześnie cieszę się, że to koniec jego tułaczki i Sam spędzi święta przy choince a nie w izolacji przed Hugo jak u mnie. Quote
magda3232 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Norbitka napisał(a):Oj będą smutne dla mnie a jednocześnie cieszę się, że to koniec jego tułaczki i Sam spędzi święta przy choince a nie w izolacji przed Hugo jak u mnie. wiem ze ci bedzie ciezko ale bedzie mu naprade dobrze i bedzie kochany przez nas wszystkich dzieki serdeczne dla ciebie za opieke nad samem Quote
izulkabu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 magda3232 napisał(a):wiem ze ci bedzie ciezko ale bedzie mu naprade dobrze i bedzie kochany przez nas wszystkich dzieki serdeczne dla ciebie za opieke nad samem Na pewno się pogodzą, Sam jest dżentelmenem, jak Norbitka pisała, w kazdym calu i fajnie że dwa dogi będa ze sobą mieszkały :lol: Ja jak zamienię mieszkanie na domek też sprawię towarzystwo mojej Saruni, na razie nie mam warunków i baaaaardzo żałuję :-( Bo też starałabym się o Samcia :evil_lol: Quote
magda3232 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 izulkabu napisał(a):Na pewno się pogodzą, Sam jest dżentelmenem, jak Norbitka pisała, w kazdym calu i fajnie że dwa dogi będa ze sobą mieszkały :lol: Ja jak zamienię mieszkanie na domek też sprawię towarzystwo mojej Saruni, na razie nie mam warunków i baaaaardzo żałuję :-( Bo też starałabym się o Samcia :evil_lol: mam taka nadzieje i zrobie wszystko zeby tak bylo gaja to tez dobrze ulozona panienka :loveu: ale zazdrosna wiec teraz beda dwie mordeczki do calowania i przytulania:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
izulkabu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 magda3232 napisał(a):mam taka nadzieje i zrobie wszystko zeby tak bylo gaja to tez dobrze ulozona panienka :loveu: ale zazdrosna wiec teraz beda dwie mordeczki do calowania i przytulania:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Oj, jak dostanie do towarzystwa TAAAAKIEGO kawalera to pewnie i zazdrość jej przejdzie ;) Quote
izulkabu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Czy Gaja tez jest dogiem płaszczowym ? Quote
magda3232 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 jeszcze tylko cztery dni i bede u samuelka juz nie moge sie doczekac ani w pracy ani w domu nie moge sie skupic chyba oszalalam :loveu: Quote
daga_27 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ale wiesci:crazyeye: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
magda3232 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 powiem wam ze nawet moje dzieci zamiast myslec o prezentach pod choinka to tylko pytaja kiedy bedzie samuell:lol: a pod choinka sa juz prezenty dla moich psiakow gaji i samuela Quote
izulkabu Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :klacz: :iloveyou: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Norbitka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 W odp.na PW Marzeny napisze wszytkim U nas wszystko w porządku. Tak jak pisałam Samuel intensywnie linieje i wyglada tak szaro. Był taki piekny czarny i błyszczący. Wyczesałam z niego 8 szczotek grubo ubitych sierści. Zaczelam podawac Aminobiotin(nie wiem czy tak to sie pisze). Już w pierwszy dzien jak go zawiozłam do kastracji zaczął intensywnie liniec i widać było łupież. Lekarze mówią ze psy tak reagują na stres. Mój jak jedzie do lekarza robi mu sie tak samo. Nie wiadomo skad pojawia sie łupież i większe linienie. Wczoraj bylam z nim na spacerze, a mąż miał akurat jechac nie dał mu wsiąść do auta.... pojechał więc z nim. Dla samochodu i jazdy jest gotów wsiąść z każdym obcym, więc myślę ze transport nie bedzie problemem. Ja oczywiscie mam okres , ze musze biegac na wiekszych obrotach i samuel jest przez to poszkodowany. Zreszta Hugo tez z tesknoty robi nam różne psikusy w postaci poroznoszonych ciuchów, czy podartych (zawsze świeżych) gazet. Quote
Kamila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Magda-a moglabys jakies fotki Gaji wkleic? :cool3: Quote
Lipizzan Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Norbitka napisał(a):. Zreszta Hugo tez z tesknoty robi nam różne psikusy w postaci poroznoszonych ciuchów, czy podartych (zawsze świeżych) gazet. A co ma stare czytać:diabloti: To jest pies, który chce być na czasie, więc nie może czytać starych i NIEAKTUALNYCH GAZET:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Norbitka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 kamila-dog napisał(a):Magda-a moglabys jakies fotki Gaji wkleic? :cool3: Jestem za!! Poznamy kolezankę dla Sama. Instrukcvje wklejania foto wysłałam :) Quote
magda3232 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Norbitka napisał(a):Jestem za!! Poznamy kolezankę dla Sama. Instrukcvje wklejania foto wysłałam :) ok wlasnie wrocilam z pracy zaraz moj maz sie za to wezmie jak sie mu uda to beda zdjecia :lol: Quote
zolly Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 śliczna :loveu: ..a jak się w kanapę wkomponowała :lol: Quote
Paola06 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jaka cudna dziewczynka:lol::lol: Sądzę że byłoby dobrze podawać Samuelowi MEGAVIT-w okresie po zabiegu. 3rodzaje wapna+vit.C+magnez. Quote
Recommended Posts