Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='constancja']Wypada tylko się cieszyć:multi: i życzyć Samiemu i jego nowemu Państwu wiele radości, miłości i satysfakcj ze wspólnie spędzanego czasu oraz Wesołych Świąt:lol: :tree1:.

I tylko chcę wierzyć, że to już ostani przystanek na jego dłuugiej drodze do domu.

z naszej strony na pewno nie pozwole zeby sie juz poniewieral nawet zebym nie wiem co juz dosc przeszedl tulaczki i poniewierki jak na swoje trzy lata bede pisac i slac zdjecia chcialam wam wszystkim podziekowac za opieke nad samuellem gdy by nie wy nie wiadomo jak by sie jego los potoczyl trzymajcie mocno kciuki za samiego i moja gaje mam nadzieje ze bedzie ok

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda3232 napisał(a):
juz wiem ze te swieta beda cudowne pozdrawiam was wszystkich i trzymajcie kciuki mocno

Oj będą smutne dla mnie a jednocześnie cieszę się, że to koniec jego tułaczki i Sam spędzi święta przy choince a nie w izolacji przed Hugo jak u mnie.

Posted

Norbitka napisał(a):
Oj będą smutne dla mnie a jednocześnie cieszę się, że to koniec jego tułaczki i Sam spędzi święta przy choince a nie w izolacji przed Hugo jak u mnie.

wiem ze ci bedzie ciezko ale bedzie mu naprade dobrze i bedzie kochany przez nas wszystkich dzieki serdeczne dla ciebie za opieke nad samem

Posted

magda3232 napisał(a):
wiem ze ci bedzie ciezko ale bedzie mu naprade dobrze i bedzie kochany przez nas wszystkich dzieki serdeczne dla ciebie za opieke nad samem

Na pewno się pogodzą, Sam jest dżentelmenem, jak Norbitka pisała, w kazdym calu i fajnie że dwa dogi będa ze sobą mieszkały :lol: Ja jak zamienię mieszkanie na domek też sprawię towarzystwo mojej Saruni, na razie nie mam warunków i baaaaardzo żałuję :-( Bo też starałabym się o Samcia :evil_lol:

Posted

izulkabu napisał(a):
Na pewno się pogodzą, Sam jest dżentelmenem, jak Norbitka pisała, w kazdym calu i fajnie że dwa dogi będa ze sobą mieszkały :lol: Ja jak zamienię mieszkanie na domek też sprawię towarzystwo mojej Saruni, na razie nie mam warunków i baaaaardzo żałuję :-( Bo też starałabym się o Samcia :evil_lol:

mam taka nadzieje i zrobie wszystko zeby tak bylo gaja to tez dobrze ulozona panienka :loveu: ale zazdrosna wiec teraz beda dwie mordeczki do calowania i przytulania:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

magda3232 napisał(a):
mam taka nadzieje i zrobie wszystko zeby tak bylo gaja to tez dobrze ulozona panienka :loveu: ale zazdrosna wiec teraz beda dwie mordeczki do calowania i przytulania:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Oj, jak dostanie do towarzystwa TAAAAKIEGO kawalera to pewnie i zazdrość jej przejdzie ;)

Posted

W odp.na PW Marzeny napisze wszytkim
U nas wszystko w porządku. Tak jak pisałam Samuel intensywnie linieje i wyglada tak szaro. Był taki piekny czarny i błyszczący. Wyczesałam z niego 8 szczotek grubo ubitych sierści. Zaczelam podawac Aminobiotin(nie wiem czy tak to sie pisze). Już w pierwszy dzien jak go zawiozłam do kastracji zaczął intensywnie liniec i widać było łupież. Lekarze mówią ze psy tak reagują na stres. Mój jak jedzie do lekarza robi mu sie tak samo. Nie wiadomo skad pojawia sie łupież i większe linienie. Wczoraj bylam z nim na spacerze, a mąż miał akurat jechac nie dał mu wsiąść do auta.... pojechał więc z nim. Dla samochodu i jazdy jest gotów wsiąść z każdym obcym, więc myślę ze transport nie bedzie problemem. Ja oczywiscie mam okres , ze musze biegac na wiekszych obrotach i samuel jest przez to poszkodowany. Zreszta Hugo tez z tesknoty robi nam różne psikusy w postaci poroznoszonych ciuchów, czy podartych (zawsze świeżych) gazet.

Posted

Norbitka napisał(a):
. Zreszta Hugo tez z tesknoty robi nam różne psikusy w postaci poroznoszonych ciuchów, czy podartych (zawsze świeżych) gazet.

A co ma stare czytać:diabloti: To jest pies, który chce być na czasie, więc nie może czytać starych i NIEAKTUALNYCH GAZET:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Norbitka napisał(a):
Jestem za!! Poznamy kolezankę dla Sama. Instrukcvje wklejania foto wysłałam :)

ok wlasnie wrocilam z pracy zaraz moj maz sie za to wezmie jak sie mu uda to beda zdjecia :lol: