halbina Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jak się ma taki frak, to przecież zobowiązuje do bycia dżentelmenem! :evil_lol: Quote
izulkabu Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Samuelku Powodzenia w poszukiwaniu domu i serdeczne całusy... gdyby nie moje 57m to nawet nie zastanawiałbym się... A moja Sarunia miałaby towarzystwo ... Wiem, co Ci ztego że tak mówię... :( Na pewno jednak znajdzie się ktoś kogo złapiesz za serce i oby na zawsze... Trzymam kciuki... I jeszcze jedno pytanko, bo jestem świeża, co oznacza HOP DO GÓRY ? I jak się to robi ? Quote
AZ-IWONA Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Samuelku szukaj domu i swojej Pani. A może byś sie pokazał troszeczkę ? Quote
zolly Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 izulkabu napisał(a): I jeszcze jedno pytanko, bo jestem świeża, co oznacza HOP DO GÓRY ? I jak się to robi ? To jest wyciąganie wątku danego psiaka na sam szczyt listy, bo do tematów na samej górze zagląda najwięcej ludzi ;) ..a jak to się robi? Wystarczy że napiszesz jakikolwiek post (najczęście właśnie o treści "hop do góry" :cool3: ) a temat leci na samą górę ..ot! taka pomocna dłoń ;) Quote
halbina Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 No to... HOP na samą górę, Samuelku! :loveu: Quote
Paola06 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Buziaczki dla Samuelka,i uściski dla Cioteczki Norbitki:calus: Quote
halbina Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Dołączamy całą naszą piąteczką, my się uwielbiamy przytulać, że o mizianiu nie wspomnę... :evil_lol: Quote
Lipizzan Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 No bardzo pięknie z tym hopaniem, ale może by teraz zejść na ziemię i znaleźć SAmiemu jakiegoś kochanego pana albo panią :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Tak przy okazji może pojawią się wkrótce jakieś zdjęcia :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
halbina Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Samuelku, po tym hopaniu musisz odpocząć! Ciocia halbina przytula Twój ogromny łeb i całuje Cię brdzo serdecznie w czółko, tak po matczynemu! :loveu: Quote
izulkabu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Lipizzan napisał(a):No bardzo pięknie z tym hopaniem, ale może by teraz zejść na ziemię i znaleźć SAmiemu jakiegoś kochanego pana albo panią :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Tak przy okazji może pojawią się wkrótce jakieś zdjęcia :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Mam nadzieję że coś już słychać w sprawie nowych włascicieli:roll: tak mnie ściska w dołku jak pomyślę że to i tak będzie trudne dla niego, pewnie pokochał już Norbitkową rodzinkę... i wcale się nie dziwię, za tyle serca... Powodzenia Samuelku i Norbitko czasem lepiej dłużej poczekać i dobrze trafić, tego Ci życzę z całej duszy... Buziaczki :loveu: Quote
dagadam Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 pisałam w jego sprawie @maila, ale nie otrzymałam odpowiedzi. bardzo proszę o kontakt z osobą, która się nim opiekuje, jeśli jego adopcja jest jeszcze aktualna. pozdrawiam.dagmara Quote
izulkabu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dagadam napisał(a):pisałam w jego sprawie @maila, ale nie otrzymałam odpowiedzi. bardzo proszę o kontakt z osobą, która się nim opiekuje, jeśli jego adopcja jest jeszcze aktualna. pozdrawiam.dagmara Witaj, czy mozesz skontaktowac sie ze mna na gg ? Quote
izulkabu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 mam numer telefonu do Marysi ale nie chcę podawać go na forum, podaj może chociaż adres email :) Dogi to przekochane olbrzymy :) Quote
dagadam Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 gg nie mam, mój adr. mailowy: dagh@o2.pl Quote
halbina Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dagmaro, podaj swój numer gg albo uderz do mnie na moje gg. Quote
dagadam Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 nie mam gg -postaram się ściągnąć i skontaktuję się z Tobą Quote
dagadam Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 postaram się założyć gg i skontaktuję się z Tobą Quote
halbina Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 napiszę do Ciebie e-maila! już piszę! Quote
izulkabu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 halbina napisał(a):no i napisałam! I suuuuuper przeczytać że ktoś pyta o Ciebie Samuelku :) Może to Twoja nowa Pani ? Quote
WISNIA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hmmm.. ciekawe co tam się dzieje za kulisami dogomanii? Może nowy domek się szykuje? Quote
dagadam Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 niestety, mieszkam za wysoko, i do tego brak windy... jeśli chcę myśleć o dogu, muszę myśleć o zmianie mieszkania pozdrawiam wszystkich i dziękuję za pomoc będę śledzić z Wami losy Samuelka i trzymać za niego kciuki Quote
Recommended Posts