halbina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Samuelku, dziś dzień wyborów! Może i Ciebie ktoś wybierze?...:lol: Quote
mrowa23 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 sami zaslugujesz duzo bardziej na ceply kat niz niejeden startujacy w wyborach taka mala aluzja polityczna:roll: nowy domek dla samiego szybko sie zglaszac!!!!:mad: Quote
halbina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 W to akurat nikt z nas nie wątpi!!! :loveu: Quote
halbina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Tylko buziaczki? A gdzie sprawozdanko, Norbitko?... :cool3: Quote
ampak Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Samuel!!!!...... spacer! Idziemy na nocny spacer z Rumorem..i ty chodż z nami!!!!!! że póżno? eeeetam! spacer to spacer a my nadrabiamy zaległości w spaniu po powrocie z Poznania.:sleep2: Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 chyba bylo jednak za pozno:)Samuel hop Quote
halbina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Nasz Samuelek to się ostatnio jakiś taki milczący zrobił... Tylko go adorować nam, fanom, pozostaje... Quote
Norbitka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Hehe milczacy..... zaganiany ....... stoje w garach i gotuje dla dwóch kucyków :) nie wyrabiam na zakrętach., Quote
halbina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A może do kolekcji trzeciego kucyka?... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34463 Przepraszam za makabryczne poczucie humoru! Quote
Norbitka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Tak widzialam. Z takeim juz nie potrafiłabym sie obejsc. Nigdy nie mialam do czynienia z konmi. U nas wszystko dobrze. Sami coraz potężniejszy. Bez problemu juz zostaje sam. malo kiedy płacze a dobijac sie do drzwi tez przestał. Zrozumiał ze to nic nie da zapewne. A moze tylko poczuł się u siebie a nie porzucony? Myślę, że to drugie tez. Widac ze juz bardzo sie przywiazał a ja bedę przechodziła dramat rozstania z nim. Quote
halbina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dzięki za dobre wieści na dobranoc. Życzymy spokojnej nocy! Rozumiemy Cię, Norbitko! A najlepiej pewno Constancja... Quote
Norbitka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nikt nas dzisiaj nie odwiedził :shake: . Dzisiaj zaszczepiłam Samiego p/wsciekliźnie no i myslimy za jakis czas o kastracji. Czy wspomoze ktos zabieg? Quote
karusiap Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ja odwiedzam przystojniaka....kurcze moze uda mi sie cos z bazarku...na wszelki wypadek na jakie konto wysylac?:) Quote
halbina Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Masz u mnie 50 zł. Samuelku... taki zajączek z Ciebie, na razie masz jajeczka?... Quote
Magoral Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Norbitka prosiłam przeslij nr konta :mad:,a tu nic .Ucałuj "małego" konika . Pa Quote
Norbitka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 To jeszcze czasu potrwa wiec nie ma pospiechu. Najwczesniej zabieg bedzie za 2,5 tyg bo wtedy wraca ten "upatrzony" lekarz. Jeszcze bede z nim rozmawiala odnosnie zabiegow jakie przechodzil i znieczulen. Jedna z naszych dogomaniaczek ma praktyki w tym gabinecie. Mówi że dla psów ze schroniska ów lekarz stosuje niższe stawki.... ja usłyszałam 120zł nie mówiąc , że to pies po przejsciach. Boje sie bardzo, gdyż mam złe doświadczenia z narkozami. Będe kazała zwrócić uwagę lekarza na serduszko Sama, bo cos on sie bardzo szybko męczy. Może dlatego ze tak szybko przytył? Dziennie zjada dość dużo trzykrotnie wiecej niż Hugo chociaż wczoraj nie zjadł kolacji może zaczyna dbac o linie :) Karmie go 3 razy dziennie. Rano dostaje ok 1kg korpusów na surowo potem miche gotowanego na obiad ok 13tej a wieczorem suche tyle ile ma ochote. Czasem Andrzej podkarmia go ulubionymi drożdżówkami. Bardzo lubi słodkie i jesli wejdzie do sklepu to pcha nochala w ciastka. Quote
daga_27 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 a szykuje sie cos stalego dla Samiego? usciski i caluski :loveu: Quote
Lipizzan Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Norbitka napisał(a): Bardzo lubi słodkie i jesli wejdzie do sklepu to pcha nochala w ciastka. Ja bardzo przzepraszam, ale gdzie jest taki sklep gdzie wpuszczają psy i pozwalają Samiemu pchać śliczny nosek do ciastek? :p :p Quote
halbina Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Piękne sprawozdanko! Nareszcie wiemy, co lubi Samuelek najbardziej... Co i kiedy jada (smakosz i żarłoczek z niego! i pewno nietani w utrzymaniu...). No i wiemy, jak się miewa, jeśli chodzi o zdrówko i co go czeka w kwestii atrybutów męskości... Quote
Norbitka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Myślę, że te atrybuty męskości tylko mu przeszkadzają... Sami ma odruchy kopulacyjne w stosunku do ludzi co przy jego masie nie jest miłe. Nie jest to jakies przesadne czy bardzo uciążliwe ale jednak jest. Nowy dom musi byc tego świadomy bo zanim ustanie wpływ hormonów to troszke czasu potrawa. Jesli chopfzi o dom stały to nie chce ja decydowac. Chetnie rozmawiam z kadydatami. Dwie osoby ze mna rozmawiały wycofały sie. Sklep odwiedza mój. Nie mam innej drogi do swojego biura musimy przechodzic przez sklep. Na poczatku jak byl tu ze mna kazde wyjscie moje z biura to było zryw i otwieranie drzwi. Teraz juz wie ze dokad go nie zawołam tzn ze nie idziemy do domu i nawet sie nie podnosi. Nowy dom musi miec duzo cierpliwosci i z czasem mysle ze zostawanie nie bedzie problemem,. Co dziwne w aucie zostaje bezstresowo. Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Oj, Samuelku, Samuelku, gdzie Ci będzie tak dobrze jak u Norbitki?... :lol: Quote
Paola06 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witam Samuelowe cioteczki:lol: Mam pytanie do Norbitki:te korpusy się mieli?Mają duże wartości odżywcze?Pytam bo nigdy nie praktykowałam podając psom. Biedę psią mam tą co widać na banerku. Dzisiaj ktoś się ogłaszał tu na forum,dla psów w potrzebie że chce zaadoptować doga niem.Sprawdzcie,ale pewnie gdzieś spadl daleko bo nikt nie odpowiedział. Quote
Recommended Posts