Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja dozyca "zjeza" ogon jak dostanie po plapie od mojej kotki. ale nie ma to czesto miejsca bo moja kotka unika po prostu psiego towarzystwa. a z kolei na kota, ktory niestety jest za TM Lucjana tak sie nie jezyla. tylko 5kg kocura nosila w pysku......za glowe. i co gorsze :-) on to lubil bo sam sie nadstawial:-)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jak Halinus pytasz o Adelusie, to wiesz, ze dla mnie jest to najwspanialszy pies i przyjaciel pod sloncem. i teraz kiedy zdeklarowalam adopcje, to sie zastanawiam czy oddac psa czy tz. :-(

Posted

Nie mam tu piesków poza Hugo. Na poczatku było spotkanie z Tofikiem takim psim malenstwem ale jego to i mój Hugo uwielbia i traktuje jak suczkę ....... Czesto pod sklepem kreciły sie psy ale ostatnio jakos nie bywaja.

Posted

Jakies pytanko przeoczylismy? Ale z niego chrapacz :) Śpi i warczy :)Dzisiaj byl na podwórku obcy pies wyrywał do niego ale nie wygladało to na chec zjedzenia psiaka jednak z uwagi na różnice wymiarów obu panów wolałam nie ryzykowac. Za to dzis mial ochote na pogoń za kotkami :)

Posted

Beda napisał(a):
mam pytanie czy ktos wiek jak sie skoatakotowac z osoba ktora ma jakiegos doga?:lol:

:crazyeye: :lol:
W tym wątku udziela się co najmniej kilka takich osób - wystarczy spojrzeć na zdjęcia w avatarkach :lol: .

Posted

:lol: moze i na moim avatarku jest ekhm "dziwny" dog ale moge zapewnic ze mam jednego takie malucha chrapiacego jak niedzwiedz na lozku

choc moze Beda chciala wiedzic kto ma doga na tymczasie :cool1: