Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaB napisał(a):
nie mam doga (chociaż o nim marzę), ale gluty mastino są równie efektowne i równie wysoko latają co doże :lol: :evil_lol:

Równie efektownie latają .....:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Oplułam "efektownie " monitor jak to przeczytałam ...........:lol:

Posted

Napewno mnie przez ten tydzien polubił. Stał sie bardziej pewny siebie. Coraz czesciej zaczyna cieszyc sie wolnoscia na spacerach - biega. Zostaje sam. Malo kiedy popłakuje jak zostaje. Nie dobija sie juz panicznie do drzwi. Nie przypłaszcza sie gdy do niego wchodze. Co tu dużo mówić dla mnie doży aniołek :loveu:. Mój "kontraktowy" sie w nim zakochał. Zaniedbuje Hugo kosztem Samuela :) A i żeberka mniej chyba widac... chlopak zaczyna wybrzydzac z jedzeniem :)

Posted

to super, bardzo się cieszę i cieszę się że jeszcze jedna osoba mająca z nim kontakt też zauważyła że jest suuuuper, bo myslałam, ze to coś ze mną nietak! Pies jest fantastyczny!:p Proszę go uściskać od ciotki Eweliny!

Posted

Koniec świata. Norbitka podrzuciła mi wątek Samuela i co? Zamiast pracować to przesiedziałam przed kompem tyle czasu. Jest śliczny mam nadzieję zobaczyć go na żywca bo jest całkiem blisko.
Constancja zapraszam do Krasnika.